Geweldige kapsels voor mannen in hun jaren 40 2018

11 november 2018

Naarmate mannen ouder worden, het behoud van een frisse en jeugdige uitstraling begint met de juiste kapsel. Fouten veel mannen maken als ze ouder worden zijn onder andere vast te houden aan een kapsel dat het te trendy of te kiezen voor een kapsel dat is te veilig. Ouder worden betekent niet dat je moet een saaie kapsel te nemen. Kies er een die zal helpen er jonger op middelbare leeftijd te kijken.

De korte caesar

De klassieke Caesar cut is een geweldige optie voor veel mannen in hun jaren '40, want het is gemakkelijk te onderhouden en zal niet veel tijd in beslag nemen in uw drukke leven, en het is vooral goed bij het toedekken een beetje een terugwijkende haarlijn. George Clooney werkte dit kapsel al jaren, en het is een van die tijdloze bezuinigingen die bijna nooit uit de mode.

load...

De losse pompadour

Als je het geluk hebt om een ​​groot hoofd van haar en willen een beetje meer van een "rock 'n' roll" houding die is nog steeds aangepast aan de leeftijd, dit los Pompadour is een goede optie, vooral als je een ovale of enigszins lang gezicht vorm.

Het model op deze foto heeft een iets terugwijkende haarlijn, zodat de snede werkt perfect. Een korte baard helpt ook het frame zijn gezicht ook. Hij heeft ervoor gekozen om zijn haar grijs, die echt maakt zijn ogen pop te verlaten. Soms grijs kan een groot ding zijn, vooral als je lichte ogen.

De Ivy League

De korte Ivy League cut is een andere grote kortere optie voor mannen in hun jaren '40 die een makkelijk te onderhouden kapsel willen. Er is voldoende lengte op de top om gewoon een beetje veelzijdigheid in dat het gedragen netjes kan worden gekamd aan de zijkant, naar voren als een korte Caesar, of rommelig met een beetje pasta om textuur toe te voegen.

load...

Piek Short weduwe

Als je grijs haar hebt, de eigenaar bent. Dit model haschosen het perfecte kapsel om zijn haar kleur en textuur, en de grijze benadrukken maakt ook zijn ogen meer opvallen. Voor deze bezuiniging is het haar-schaar gesneden tot ongeveer 1 inch over het hoofd. Een beetje pasta wordt gebruikt om lichte scheiding en textuur te geven.

De geschoren hoofd

Someof ons hebben de neiging om onze "edge" als we ouder worden, en een manier te verliezen aan die rand terug te krijgen en geef jezelf een krachtige look is om je hoofd scheren.

Als je de juiste vorm van het hoofd (ovale of vierkante werken het best met een geschoren hoofd) kan dit een goede optie zijn, vooral als je haar dunner wordt. Combineer de geschoren hoofd met een korte baard en je hebt een ultra-mannelijk, stoere look.

The Short Layer Cut

load...

Een korte gelaagde haarsnit werkt goed met dit model terugwijkende haarlijn. Hoe voller zijkanten ook helpen in evenwicht te brengen zijn brede kaak en het frame zijn gezicht ook. Voor deze stijl, wordt het haar geknipt in kortere lagen over het hoofd. Gebruik een beetje pommade voor extra glans en controle.

Lees ook:

De kortere laag cut

Deze korte laag cut is ook een goede optie voor mensen in hun jaren '40 die willen genoeg lengte veelzijdig zijn, maar hebben nog steeds een stijl die gemakkelijk te onderhouden. Het werkt goed in dat het kan gedragen worden met minimale product en terloops gestyled met de vingers, zoals in de foto. Er is lang genoeg, echter, dat je een beetje pommade van toepassing kunnen zijn en voeg een schone kant deel en stijl het als een pompadour voor een meer formele look.

De lange shag

Deze lange shag stijl is gebruikelijk op de vergrijzing surfers in Californië, en het ziet er geweldig uit. Als u nog steeds een volle haardos en willen een langere stijl, deze lange shag is iets om te overwegen. Maar blijf ver weg van deze stijl als je het haar dunner wordend, want het zal je haar er dunner dan het is.

Voor deze stijl, wordt het haar geknipt in lange lagen overal en voor dit model, heeft de zon natuurlijke blonde highlights toegevoegd. Als u niet een surfer, maak je geen zorgen, dan kunt u altijd dit kapsel bedriegen door het hebben van uw salon toe te voegen natuurlijk ogende hoogtepunten en met een beetje zout spray, zoals TIGI Catwalk Session Series Salt Spray.

De lange laag cut

Kijk maar eens naar dat hoofd van haar op deze man. Het is dik en glanzend met een geweldig grijze kleur. Als u een grote haardos als deze hebt, pronk met het. Hij doet dat door het hebben van het kapsel in lange lagen met een beetje tapse rond de zijkanten en achterkant. Voor styling, is gewoon een beetje pommade gebruikt om het haar terug te vegen en voeg shine.Caring voor grijze haren kan een beetje meer werk nodig, maar het is de extra inspanning waard.

De Alejandro Gonzalez Inarritu

Dit is een andere leuke optie voor jongens die in een meer creatieve veld te werken en graag een langere stijl. De directeur van "TheRevenant," Alejandro Gonzalez Inarritu, is sportief gezien een soortgelijke stijl geruime tijd, en het werkt goed voor hem. Het haar wordt geknipt in lange lagen helemaal over het hoofd andstyled met een beetje matte pasta om scheiding toe. Vanwege de informele karakter van deze stijl, het is gedragen best met een korte, natuurlijke baard.

De korte getextureerde cut

Voor deze stijl, wordt het haar geknipt clipper kort aan de zijkanten en achterkant (ongeveer No. 3 mes) en liet ongeveer twee duim lang geplaatst. Het haar bovenop is punt- of scheermes gesneden scheiding en textuur toe te voegen. Dit kapsel werkt vooral goed voor mannen die kunnen worden dunner of een terugwijkende haarlijn. Als dat het geval is met u en wilt u deze stijl te dragen, gebruiken de lichtste styling product mogelijk te voorkomen dat er te veel scheiding in het haar, die meer hoofdhuid laat zien.