Gemakkelijke, onderhoudsarme kapsels voor mannen 2019

13 november 2018

Easy Care kapsels voor mannen

Veel actieve mannen de voorkeur aan een eenvoudig kapsel dat ziet er geweldig uit met weinig onderhoud. Voor actieve mensen het hele jaar door, of voor elk moment van het jaar waarin hoeden nodig zijn, al deze stijlen nodig hebt is een snelle run-through met de vingers.

Voor nog meer foto's van mannen kapsels, surfen op onze kapsel galeries en zorg ervoor dat onze mannen het product handleidingen te lezen en laat ons zien hoe je een grote mannen kapsel en hoe u het beste haarlengte voor je kiezen krijgt.

load...

Dit is een geweldige optie voor een man op zoek naar stijl met bijna geen werk. Het haar is kort bijgesneden helemaal over het hoofd met een beetje extra lengte bovenop. Beroemd wordt bereikt door een schar van pommade en eenvoudig uitvoeren van de heen en weer over de bovenkant van het hoofd om textuur en scheiding voegen. 15 seconden en je bent klaar.

Casual warrige stijl

Misschien wel de heetste man op televisie, Chace Crawford is altijd stijlvol, maar het lijkt alsof hij weinig moeite is gestoken. Voor een man met steil haar, een schar van afwerking room en een snelle schudden is alles wat je nodig hebt. Chace heeft echter lichtgolvend zijn haar zodat het rechte afgescheiden uiterlijk wordt bereikt door een strijkijzer op de voorzijde.

load...

Touchable textuur

Deze stijl wordt bereikt door een stukje gel om het haar en drogen door terug met de vingers borstelen van het haar. Na droging kan een klein beetje gel worden gebruikt om de einden van secties verdraaien wat meer textuur bovenop creëren. Goed uitgevoerd, kan deze stijl worden bereikt in minder dan twee minuten. Wanneer een hoed noodzakelijk is, zal de kortere zijden hoed hoofd te minimaliseren en de stijl kan weer worden ingevoerd, met slechts een beetje water op natte handen om de gel te activeren. Als een sneller alternatief, kunt u gel gebruiken in vochtig haar en laat de stijl volledig drogen en eenvoudig hark door middel van met de vingers tot een droge look te geven.

Luke Macfarlane's gemakkelijk stijl

Luke Macfarlane van televisieprogramma's Brothers & Sisters ziet er casual met deze korte shag. Om de look te bereiken, breng dan een beetje van afwerking crème aan op vochtig haar en geef het een snelle toss. Dat is het. Te makkelijk.

load...

Classic korte stijl

Lees ook:

Wanneer u op zoek bent naar een low care stijl, korte is bijna altijd de beste manier om te gaan. Hiervoor eenvoudige korte Caesar, wordt het haar aangebracht met een nummer twee mes aan de zijkanten en achterkant en linker lengte twee vinger geplaatst. Gewoon een beetje pommade geeft glans en scheiding. Voor degenen die behoefte hebben aan een hoed of gebreide muts dragen, deze stijl werkt goed als de korte zijden minimaliseren van de "hoed hoofd", terwijl de top plat blijft.

Korte zijden en een langere top

Voor deze snit, wordt het haar geknipt tot ongeveer driekwart van een inch aan de zijkanten en terug met ongeveer drie inch lang bovenop. Om dat te bereiken "geslapen" look, breng dan een beetje van textuur crème of finishing crème op droog haar en gooi het rond een beetje met de vingers. Deze "out of the bed" stijl kan gewoon iemand willen hop in het bed met je mee.

Gossip Girl's Ed Westwick

Op TV's Gossip Girl, Ed Westwick karakter Chuck Bass beweert dat iets griezelig "gekamd met een karbonade look." Uit de set, hij is helemaal stijl met deze klassieke Caesar cut. Breng een beetje pommade voor scheiding en glans en gooi het rond een beetje met de vingers met een laatste gladde vooruit. Ziet er geweldig uit in minder dan een minuut - perfect voor de man op de weg.

Een klassieke crewcut

Snijd met een nummer vier mes helemaal over het hoofd, deze klassieke crewcut is super eenvoudig. Een beetje pommade geeft glans. Dit is een geweldige stijl voor jongens die willen bijna geen onderhoud of voor degenen waar de hoeden zijn een noodzaak.

Een lange Buzzcut

Dit is uw typisch nummer vijf Buzzcut. Geen enkel product of onderhoud nodig is deze look te trekken uit, hoewel een mooie dikke haardos helpt.

Groot textuur en een beetje golf

Voor een man met een beetje natuurlijke textuur aan zijn haar, is dit een perfecte stijl. Gewoon gooien in een beetje styling room in vochtig haar en uitvoeren van uw vingers door totdat je het gewenste effect te bereiken. Geen kam nodig.

De klassieke taper

Voor zijn gebruikelijke kapsel, acteur Colton Haynes draagt ​​een klassiek taps kapsel. Het haar is kort aan de zijkanten en achterkant en conische geklemd nul op de hals. Het haar blijft ongeveer twee en een half inches lang aan de top en kan versleten terloops worden geveegd terug wit de vingers (zoals hij draagt ​​op de foto hierboven), of netjes gescheiden en gekamd voor een formele look.