Gelaatsuiteinden en gids voor het gezicht

11 november 2018

Facial waxen is vaak een veel betere keuze dan het scheren voor vrouwen, omdat het haar verheft uit de follikel en kan haar-vrije huid wekenlang in een tijd te houden. Wij houden van haar langdurige stroom voorzien en de follikel kan schade veroorzaken aan het maken van haar schaarser en fijner na verloop van tijd indien het wordt gedaan often.These plussen zijn zeer geschikt voor thefacial zone, die vaak worden gerekend tot een van de meest vervelende plaatsen van ongewenste haargroei voor vrouwen.

Salon en spa afspraken kunnen behoorlijk oplopen. Als u niet de tijd of de middelen in uw budget, te weten hoe om haar te verwijderen thuis met de kleverige spul kan een echte asset.Here hebben zijn gewoon de tips, adviezen en huis instructies die je nodig hebt voor professionele resultaten.

Hoe kan ik gezichtshaar wax

We kunnen niet onze gezichten verbergen onder kleding zoals we kunnen met andere delen van ons lichaam die heeft ongewenste hair.we loopt u door de stappen voor het krijgen van uw zijden van het gezicht andcheeks zijdeachtig smoothfor weken-zonder een salon of spa afspraak.

load...

Meer informatie over de aard van de wax adviseren wij, hoe je huid prep en daarna de zorg voor het. We hebben ook hoe roodheid en pijn te voorkomen.

Hoe maak je bovenlip wax

Er is niets erger dan het controleren van uw reflectie in de auto achteruitkijkspiegel alleen maar een beetje een 'snor' staren terug bij u te vinden. Alsjeblieft, niet trek een mini scheermes en scheren, tenzij het is een noodgeval.

We laten u zien hoe u de pijn factor onderaan een inkeping, werk te nemen in therightsections en onnodige voorkomende bijwerkingen te vermijden wanneer nixing de ongewenste fuzz.

Hoe maak je wenkbrauwen waxen

load...

Dit is waar het lastig krijgt. Het beste is om eerst de wassende techniek in goede aarde voordat u naar de wenkbrauwen. Het gaat niet alleen om het haar te verwijderen, maar het verlaten van de perfecte vorm. Je wilt niet om te eindigen met ontbrekende stukjes van haar, te dun ofbrows of een lelijke vorm op zijn plaats.

Lees ook:

Met een beetje oefening en onze stap-voor-stap als uw gids, zult u veel meer dan het zien van de profs te slaan.

Probeer crème wax

Honing is de meest voorkomende en veelzijdige soort wax beschikbaar is, werkt op bijna alle haar en huidtypen. Echter, crème wax meestal themuch betere keuze voor de gevoelige huid, zoals op het eerste gezicht, want het is zachter en geladen met moisturizers.Not alleen doescreamy wax lijkt minder pijnlijk dan honing te zijn, maar je zult probablyalso eindigen met minder roodheid.

Twee professionele bedrijven, Satin Smooth en GiGi, beiden maken. GiGi maakt over vijf verschillende soorten als de gewone, zoals weergegeven, met inbegrip van lavendel, melkchocolade, tea tree, en zinkoxide voor die ultra gevoelig.

load...

Bespaar op waxen supplies

Sure waxen thuis bespaart veel meer dan professionele prijzen. Strek uw dollar verder met behulp van items die u misschien al te wassen in plaats van het kopen van meer accessoires atthe schoonheidszaak.

Maak waxen gezichtshaar langer

De manier waarop was wordt vaak veel toegepast verlaat gemiste haren en breuk. Gemiste haren kunnen worden tweezed. Echter, kan haar breken boven of onder het oppervlak van de huid, die een aantal van hen te kort en bijna onmogelijk om post-wax met een pincet kunnen maken.

Haar zal verschijnen eerder dan het op deze eenvoudige toepassing tip dat meer haar kost en laat je met langduriger resultaten moeten have.Use.

Hoe kan ik vrouwen kin haar thuis wax

Ah, de gevreesde kin haar. Dit gebied lijkt op te stapelen op dik donker haar als vrouwen hun jeugd achter en houdt themon een constantbattle om het haar-vrij te houden.

Terwijl de zachte was enigszins gemakkelijk te gebruiken, soms hard wax is beter omdat het is geweldig voor grof haar en heeft de neiging om te kunnen halen korter haar dan zacht.

Hoe kan ik gezichtshaar voor vrouwen te verwijderen

Soms waxen is niet de beste keuze voor vrouwen. Verken je andere opties voor het wegwerken van de ongewenste haargroei. Sommige van deze kan permanent verwijderen of verminderen.