Ga je je haar verliezen? Kijk uit voor deze 8 borden

14 november 2018

Geen man wil om te horen dat ze het verliezen van haar, maar te maken met mannelijke kaalheid in de vroege volwassenheid is een bijzonder harde pil om te slikken. Voor wat het waard is, bijna driekwart van de mannen ervaren een zekere mate van haarverlies in hun leven. Of het nu een dunner kroon, de gevreesde terugwijkende haarlijn, of volledige kalende, paar jongens maken het hun hele leven zonder het gebruik van een beetje volume.

Toch, wetende dat haaruitval is vaak niet precies af aan de gevoelens die we krijgen als we tekenen van kaalheid te spotten. Het goede nieuws is dat je niet per se hoeft te maken over kalende alleen maar omdat je dunner worden van uw haar te merken. Behandelprogramma's hebben een lange weg in de afgelopen tien jaar, wat betekent dat je een veel grotere kans op het maken van het aan midden volwassenheid met dezelfde dikke haardos die u rocked in twintiger komen. Maar voordat je mannelijke kaalheid kan voorkomen, moet je eerst weten wat te zoeken, zodat je het kunt vangen in de tijd.

load...

Niet zeker of u getroffen bent door haar verlies? op zoek naar de tekenen van kalende

Vergeet niet, je bent niet van plan om zeer succesvol gevechten haaruitval als je niet eens weet dat je haar uitvalt. Uw eerste stap zou moeten zijn om een ​​proactieve aanpak te nemen, zodat u bij het bijhouden van je haar kan houden. Om dat te doen, moet je eerlijk tegen jezelf te zijn en te begrijpen dat de mannelijke kaalheid is iets dat kan zijn lelijke kop op elk moment, ongeacht hoe jong en gezond je bent.

Te veel mensen hebben dezelfde tekenen die wijzen op kalende, maar ervoor kiezen om niets te doen als gevolg van ontkenning. Ze willen niet accepteren dat hun haar dunner wordt, zodat ze excuses maken of in het zand hun hoofd te houden, totdat het te laat is.

load...

Hoe eerder u actie tegen mannelijke kaalheid te nemen, hoe beter de resultaten zullen zijn. Als je vastzit in een staat van ontkenning, totdat je kijkt in de spiegel en ziet het grootste deel van je haar is verdwenen, ben je waarschijnlijk niet van plan om veel succes met haar verlies behandeling programma's. Echter, als je het vroeg te vangen, als je haar net begint te dun, u kunt stoppen of omkeren van de effecten, zodat u dezelfde jeugdige haardos die je altijd al had kunnen houden.

Hoe kan de tekenen van kalende plek

Het eerste wat je wilt doen is de proppen komen met een manier om bij te houden van je haarlijn te houden. Hoewel het klinkt simpel, dit is eigenlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Aangezien we naar onszelf kijken in de spiegel elke dag, worden we gewend aan de manier waarop ons haar ziet. En omdat haaruitval is een geleidelijke verandering, zelden doen we merken voordat het te laat is.

Dus, hoe kunnen we blijven op de top van de dingen? De beste oplossing is om een ​​oudere foto rond voor referentie te houden. U wilt een beeld dat geeft je een goed idee van wat je haar er vroeger uitzag voordat mannelijke kaalheid begonnen om u te beïnvloeden gebruiken. Misschien is je haarlijn was een paar centimeter lager, of misschien die plekken rond uw tempels waren dikker. Wat ook het geval, foto's te maken goede referenties.

Lees ook:

Hier zijn enkele andere borden te zoeken die kunnen worden gekoppeld aan kalende:

load...

Oh nee! Ik heb een aantal van deze borden. Wat zal ik doen?

Ten eerste, raak niet in paniek en krijg je alle uitgewerkt. Stress is het laatste wat je nodig hebt bij de bestrijding van mannelijke kaalheid, omdat het het probleem kan verergeren. Er is een aantal zilveren voering in dit alles - u kunt uw haar verlies te behandelen zonder drastische veranderingen in levensstijl. Echter, een succesvolle behandeling van het haarverlies moet je geduldig en bereid om vast te houden aan de lange termijn regimes te zijn.

Als u op zoek bent naar een behandeling die gaat om je haar dunner probleem op te lossen in twee weken, kun je net zo goed proberen een homeopathisch middel, zoals smeren appelazijn en kurkuma op je hoofdhuid tweemaal per dag (pro tip: het zal niet doen allesbehalve draai je haar oranje en laat je ruiken als oude wijn).

Maar als je bereid bent in het werk te zetten bent en je begrijpt dat de resultaten een paar maanden langer zal duren of om te laten zien, zijn er behandelprogramma's voor u beschikbaar. Twee van de meest populaire methoden die vaak samen worden gebruikt zijn minoxidil en finasteride. Laten we leren een beetje over hen:

Minoxidil: Dit is een actueel oplossing die direct op de hoofdhuid, kenmerkend tweemaal per dag wordt toegepast. Het komt in de 2% en 5% versies en is wetenschappelijk bewezen en goedgekeurd door de FDA om de haargroei te stimuleren en te voorkomen dat mannelijke kaalheid in 89% van de mannen te gebruiken, en zelfs bevordert de nieuwe haargroei in 50% van de mannen die het regelmatig toepassen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn jeukende hoofdhuid en irritatie van de huid, maar ze hebben de neiging te gebeuren om een ​​klein gedeelte van de gebruikers.

Finasteride: het is een pil die een keer per dag bij 1 mg heeft genomen en is ontworpen om de productie van het hormoon DHT gekoppeld aan mannelijke kaalheid verstoren. Niet alleen kan het stoppen kalende in zijn tracks, het is goedgekeurd door de FDA en een groot deel van de mannen merkte matige tot significante haargroei binnen de eerste drie maanden van gebruik. In klinische studies, minder dan 2% van de mensen die finasteride gemeld seksuele bijwerkingen, zoals een verminderd libido en moeite met het handhaven van erecties.

Als u een van de weinige mensen die bijwerkingen ondervinden bij het gebruik van deze stoffen zijn, zorg ervoor om te stoppen en te praten met uw arts voordat u verder gaat.