Fotos van oogverblindende manieren om rood haar te dragen 2018

10 november 2018

Rood-gekleurde kapsels zijn erg populair deze dagen, salons in het hele land zijn rapportage aan tijdschriften zoals Allure, InStyle en O, The Oprah Magazine. Dus, als je ziet verbazingwekkende rode haren in de straten, is de kans groot dat het niet natuurlijk. Dit wil niet zeggen dat echte roodharigen niet bestaan. Ze zeker doen, maar wanneer een vrouw met een prachtige kleur rood passes door u, niet aannemen dat het volledig natuurlijk.

Zowel blondines en brunettes zijn bekend om hun haar rood te kleuren, en sommige roodharigen kunnen wenden tot een salon om hun kleur een boost te geven als het matte met de leeftijd is geworden. In deze galerij, te beoordelen foto's van enkele van de meest prachtige rode kapsels today.This slideshow beschikt over goed bekende beroemdheden met rood haar (of ze op die manier geboren zijn of niet). Besteed extra aandacht aan de foto's van "Mad Men's" Christina Hendricks, Marcia Cross of "Melrose Place" en "Desperate Housewives" roem; en Cynthia Nixon, bekend van "Sex and the City." Nixon, bijvoorbeeld, is een natuurlijke blondine die kleuren haar haar rood.

load...

Hoewel fles roodharigen steeds populairder geworden, maar dat betekent niet dat iedereen in de schaduw zou moeten hebben. Natuurlijk roodharigen hebben de neiging om bleke huid en ogen. Als je donkere ogen en donkere huid hebt, de kleur rood van haar Marcia Cross is het onwaarschijnlijk dat je huidskleur flatteren. Misschien zul je meer van een kastanjebruine of wijnrode kleur rood willen in plaats daarvan.

Praat met uw colorist over de beste tint van rood voor uw teint. Zorg ervoor dat u de stappen die u moet nemen om de overgang van de rode kleur te bespreken, moet je genoeg hebt van het. Kleurstoffen kan moeilijk zijn op je haar, dus als je al chemisch strijk het glad of zet het via andere processen, kan het kleuren van uw manen nog zwakker en brozer maken.

load...

Aan de andere kant, kunt u een meer natuurlijke schaduw proberen met behulp van henna, die afkomstig is van een plant om je haar te kleuren. Echter, dit zal je meer van een rode tint dan een echte gewaagde kleur rood te geven.

Misschien bent u niet geïnteresseerd bent in een natuurlijke uitstraling op alle, maar kan niet wachten om een ​​Kool-Aid tint van rood pronken. Als dat het geval is, overleg dan met uw kapper over hoe elektrische rode krijgen vergrendelt a la Claire Danes op de tiener drama "My So-Called Life." Iedereen van elke huidskleur kan deze look rocken.

Of je nu gaat voor een natuurlijke rode blik of een vet is, moet je waarschijnlijk sometips aan rood haar te houden van vervagen. Als u uw eigen haar decideto verven, leren hoe tosave op kapsels, haarkleur en productsand om avoidcommonat-home haar colormistakes.

Lees ook:

Paloma Faith

Paloma Faith rotsen was een grote rode kapsel met deze extravagante hoed.

Jaime Ray Newman

load...

Directe rode haren Jaime Ray Newman's is een perfecte look.

Linzey Cocker

Linzey Cocker heeft een beetje donkerder rood haar, maar nog steeds mooi.

Maggie Rizer

Bijna oranje haar Maggie Rizer gloeit op de rode loper.

Cynthia Nixon

Kort haar + rood = geweldig uit Cynthia Nixon's.

Christina Hendricks

Wanneer uw ogen en haren maken de perfecte combinatie krijg je Christina Hendricks.

Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood's gloed, dat wel.

Jennifer Ferrin

Golvend rood haar is perfect voor het strand.

Florence Welch

Florence Welch = vet en rood.

Florence Welch

Een andere kijk atFlorence Welch rood haar.

Isla Fisher

Rood haar op een rode achtergrond maakt voor een modieuze look.

Nicola Roberts

Nicola Roberts met dat kort haar, rood haar, niet schelen stijl.

Marcia Cross

Lang en rood is een perfecte look voor Marcia Cross.

Een absoluut prachtig Red Hair Color

Modellen op de catwalk rocken rood haar ook, duh!

Alicia Witt

Christina Hendricks

Dit is de perfecte kapsel voor uw volgende formele gelegenheid

Lily Collins

Lily Collins is mooi en haar haar is absoluut perfect.

Jessica Chastain

Madison Stubbington

Madison Stubbington's hoed en haar combo is een blik we allemaal kunnen streven naar!

Emma Stone

Bekend om haar rode haar, Emma Stone is niet verlegen op de rode loper.

Bella Thorne

Bijna aardbei gekleurd, Bella Thorne haar heeft een kalmerende toon.