Fotos van ombre kapsels op zwart haar 2019

9 november 2018

Haarkleur heeft geen plat en eendimensionaal te zijn, omdat deze ombre haar foto's laten zien. Als een van de heetste trends in de wereld van kleur te raken, biedt bijna eindeloze mogelijkheden voor kleur toegewijden. In een notendop, ombre haar is meestal twee verschillende tinten, een donkere dichter bij de wortels en een aansteker (soms veel lichter) één op de uiteinden, of begin halverwege de haarschacht aan de uiteinden. Een van de redenen is deze trend biedt zo veel variatie is dat je kiezen waar u wilt dat uw aanvullende / contrasterende kleur te beginnen.

Laat je niet misleiden dat ombre betekent dat je kunt gewoon laten een oude kleur groeien in een rommelige manier, hoewel sommige vrouwen op het gebeuren op deze manier. Ja, het is een lager onderhoudsproces dan anderen, maar het is nog steeds verstandig om een ​​stylist te bezoeken op uw salon de dienst te hebben gedaan, vooral als u wilt dat een drastische kleur die vereist het opheffen van meer dan twee tinten.

load...

Als modelsysteem Chanel Iman Hier toont, een gladde donkerder tint aan de basis vervormt geleidelijk in een licht geelbruin - kleurveranderingen in ombre haar kan zeer dramatisch of subtieler.

Melanie Fiona kleeft aan het einde

Melanie Fiona kiest voor een subtiele look, met haar contrasterende kleur voornamelijk gericht op de uiteinden van haar haar. Hoewel u de kleur verschuiving zeker kunt zien, het is lang niet zo vet als andere ombre stijlen.

Chanel Iman en een geleidelijke kleurverandering

Terwijl de lichtere kleur niet strikt op de uiteinden van haar Chanel Iman's hier wordt geplaatst - zien waar lichtere tinten in het spel rond haar gezicht te komen? - het is waar de meeste van de focus ligt.

load...

Meer drastische ombre Raven Symone's

Raven Symone kiest voor een meer drastische verschil tussen haar donkere haarkleur en lichtere eindigt. Zoals met vele ombre looks, begint de schaduw verschil ongeveer halverwege in de schacht.

Ciara - vol volume en kleur

Ciara is bekend voor het spelen rond met verschillende looks, met inbegrip van verschillende kleuren, dus het is geen verrassing dat ze neemt deel aan de ombre haar trend. Diep bruine wortels langzaam veranderen in donkere honing sluizen.

Lees ook:

Krullend cut Naomi Campbell's

De trend is niet alleen werken op rechte stijlen; Naomi Campbell past het toe deze rechte en krullend combo. Ze houdt haar pony recht en een kleur, maar laat curlier lengtes spelen met een lichtere tint.

Raven Symone - vol met krullend kleur

load...

Een ander krullend nemen op de trend, heeft Raven Symone niet uit de weg superlange extensions, die een dramatisch contrast met koffie-gekleurde roots bieden terugschrikken.

Ciara's Bolder nemen op de trend

In tegenstelling tot haar vorige look, dit Ciara ombre haar foto biedt veel meer contrast tussen kleuren. Het haar dichter naar haar hoofd is bijna zwart, maar zodra ze raakt de bovenkant van de oren, het is bleke blonde helemaal naar beneden! Een savvy stylist kan ervoor zorgen dat een dergelijke gewaagde kleur verschuiving er niet uit als je gewoon meerdere afspraken gemist.

Jennifer Hudson - een zachtere tint

Jennifer Hudson speelt het veilig en zacht met deze ombre look die een deel van de kleur op de onderkant van haar haarlokken houdt. Ze begint niet kleur veranderen tot ze bijna helemaal aan het einde van haar haar.

Chanel Iman - lichter en bolder

Een laatste Chanel Iman blik toont aan hoe veelzijdig de ombre haar trend is sinds ze gespot in niet minder dan drie varianten, die allemaal zijn zeer verschillend. Deze stijl is voorzien pony en meer contrast tussen een zeer donkere wortel kleur en veel lichter eindigt.

Wilt u niet om je haar te kleuren, of gewoon willen proberen de ombre look voor een korte tijd? Extensies zijn een geweldige manier om te experimenteren zonder het maken van een meer permanente inzet. Voor de ultieme snelle veranderingen en korte termijn fittingen, gebruik clip-on hair extensions, waarmee u om uit te proberen zoveel kleuren als je wilt, zonder zorgen te maken over schade of vast te zitten met een kleur die je niet bevalt.