Fotos van lange, rechte haarstijlen 2018-2019

12 november 2018

Lange, rechte kapsels zal nooit gaan van stijl. In deze galerie, ik beschikken over een aantal van de beste rechte kapsels op beroemdheden vandaag.

Om super-straight haar te krijgen, dan heb je een föhn, een strijkijzer en de juiste styling producten nodig hebben. Welke types die u gebruikt zijn gebaseerd op je haar textuur. Voor krullend haar, krijg je een rechttrekken balsem zoals L'Oreal Paris Oleo-Keratine Smooth Intense Xtreme Straight Creme willen.

load...

U kunt föhnen je eigen haar of krijgen het professioneel gedaan. Als u super krullend haar, kunt u pin-steil haar hebben, ook, maar ik aanraden om het professioneel geblazen-out in een salon of een chemische rechttrekken behandeling gedaan, zoals de Japanse haar rechttrekken. Lees meer over deze methoden in mijn artikel, Hoe Super steil haar zijn.

Hier, Sarah Wright heeft flat-gestreken haar al steil haar. Het resultaat is een prachtige slanke look. Ontdek mijn favoriete strijkijzers.

Meer over deze look:

Blake Lively

load...

Vergeet Jennifer Aniston, Blake Lively heeft een van de meest begeerde kapsels ooit.

Als uw individuele haarlokken zijn dun, maar je hebt een veel haar, dan kun je haar lang groeien, vraag je kapper in lange lagen te snijden. Lagen toevoegen lichaam. Maar zorg ervoor dat de kapper niet dun haar te veel. En investeren in een goede verdikking, volumegevende spray of mousse. Maar een klein zal een lange weg te gaan. Te veel product zal ook haar verzwaren.

Video: How to Get Blake Lively's Long Waves

Jennifer Hudson

Overweeg hair extensions. Niet alle hair extensions zijn een belangrijke investering. U kunt een paar clip-on extensies voor extra lichaam te krijgen.

Cameron Richardson

Let op de prachtige haarkleur en stompe pony.

Olivia Wilde

Als je ziek van stick-steil haar te krijgen, voeg een beetje zwaaien naar it.Let haar lucht drogen. De meeste haar heeft anatural golf aan. Als je laat het haar drogen aan de lucht, zal de natuurlijke golving lichaam toe te voegen. Kneed het haar tijdens het drogen voor extra golf.

Lees ook:

Ontdek hoe je jezelf Beachy golven geven.

load...

U zult een grote krultang nodig. Hier is een lijst van de beste krultangen.

Josephine De La Baume

Als je van het uiterlijk van de pony met lang haar, kijk op deze fotogalerij van mijn favoriete bang kapsels.

Famke Janssen

Meer op de lange kapsels:

Frieda Pinto

Nancy O'Dell

Hou het middelste gedeelte hier, het werkt op Nancy's gezicht vorm, maar zou niet werken op ieders!

Amanda Seyfried

Een blik als dit vereist de perfecte blow-out als je zelfs een beetje van golf in je haar. Zie "Hoe kun je jezelf geven een professionele klapband."

Jessica Lucas

Jessica Lucas heeft eigenlijk natuurlijk golvend haar. Ze kreeg deze look en je kan ook door het geven van jezelf een professionele klapband, dan rechttrekken haar verder met een strijkijzer.

Mila Kunis

Kenia Moore

Jessica Biel

Bangs ziet er geweldig gecombineerd met lang haar. Voor meer pony inspiratie, kijk dan op deze fotogalerijen van bang kapsels.

Jennifer Aniston

Mijn stylist knipt mijn haar met een scheermes en de effecten zijn verbluffend. De randen je hier op Jennifer Aniston te zien zijn gemaakt met een scheermes. Merk ook op haar prachtige kleur.

Wilt u meer Jennifer Aniston? Check out Jennifer Aniston Haar: Haar 20 meest iconische kapsels.

Hannah Simone

Lea Michele

Jennifer Lopez