Fotos van lange kapsels voor mannen voor inspiratie 2018

11 november 2018

Om één of andere reden, veel jongens kunnen gewoon niet trekken uit een lange kapsel - of het nu als gevolg van een conservatieve baan of gewoon een weerbarstige haardos, lang haar is niet voor elke man. Het voordeel van het hebben van langer haar is dat het je tonnen styling opties kunnen geven. Het nadeel is dat lang haar is meer werk en zorg dan een kortere stijl. Als u een grote haardos hebt en kan het af te trekken op het werk, groeit het uit en zie wat er gebeurt.

Jongens op zoek naar een lange stijl van mannen zullen veel mannen kapsels vinden met tips styling hier. Van lange lagen tot casual shag bezuinigingen, deze galerie bevat een verscheidenheid aan kapsels voor mannen. Wij raden u aan het afdrukken van de gewenste foto's en het nemen van het met u om uw stylist - iedere kapper of stylist kan uw wensen anders interpreteren, zodat het nemen van een foto is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de persoon snijden je haar begrijpt precies wat je wilt.

load...

Het haar in deze stijl wordt gesneden met behulp van een scheermes om een ​​gedeconstrueerd blik op de uiteinden te geven. Subtiele rode highlights toe te voegen diepte en geven een "rock star" vibe. De stijl, breng dan een kleine hoeveelheid pommade aan op vochtig haar en föhnen recht naar beneden. Reapply wat pommade droog haar voor extra glans en scheiding.

Lange lagen voor golvend haar

Voor deze stijl, wordt het haar geknipt met behulp van een scheermes met een ruige, gedeconstrueerd look te geven. Een kleine hoeveelheid stylingcrème kan aan het haar glans en scheiding worden toegevoegd. De stijl, gewoon geven het haar een shake en bewegen met de vingers om het gewenste effect te bereiken.

load...

Een lange, rechte shag

Voor deze stijl, wordt het haar geknipt in lange lagen met behulp van een scheer piek techniek. Een scheermes wordt gebruikt om extra scheiding de uiteinden geven. Voor mensen met een lichte golving, pommade kan worden toegevoegd en het haar drooggeblazen recht naar beneden. Een beetje pommade geeft glans en scheiding.

Een lange shag met hoogtepunten

Dit is een razored shag kapsel waarin hoogtepunten, dieptepunten, en strepen van kleur toe te voegen diepte en geven een eigentijdse, casual alternatief look. De stijl, breng een kleine hoeveelheid styling crème om scheiding toe te voegen en gooien in plaats met de vingers.

Een glad, scheermes shag

Lees ook:

Een scheermes wordt gebruikt om het haar in lange lagen geknipt en geven een werkgelegenheidsbescherming blik rond de randen. Tenzij je haar is natuurlijk heel recht, kan een steiltang gebruikt worden om een ​​strak uiterlijk te geven. Breng een kleine hoeveelheid gel aan op vochtig haar en föhnen recht naar beneden. Werk een beetje gel tussen de palmen en glad haar beneden trekken willekeurige secties tussen de vingertoppen voor dikke strepen scheiding.

load...

Een casual, golvende shag

Voor deze stijl, wordt het haar geknipt in lange lagen allemaal voorbij. De stijl wordt gesneden met een scheermes rond de randen om eventuele botheid te verwijderen en geven een ruige look. De stijl, gebruik dan een zeer kleine hoeveelheid styling crème om een ​​natuurlijke glans te geven en toe te voegen gewicht en scheiding.

Lange lagen voor dik haar

Voor deze stijl, wordt het haar geknipt in lange lagen met scharen. In tegenstelling tot de shag kapsel, is deze stijl snijd een beetje stomper rond de randen om een ​​nettere uitstraling te geven. Stijl, breng dan een dime kleine hoeveelheid gel uit de hoofdhuid tot punt. Blaas droog met een platte borstel regisseren haar van links naar rechts om het volume te creëren. Wanneer het haar enigszins vochtig, hark een beetje gel tot glans en scheiding voegen. Voor een meer formele look, kan het haar naar achteren gekamd worden met een beetje pommade voor glans en gladheid.

Extra lange lagen

Het haar in deze stijl wordt gesneden in de zeer lange lagen. Een scheermes wordt gebruikt op de uiteinden botheid verwijderen. De stijl, breng een kleine hoeveelheid crème van aanzet tot enigszins vochtig haar. Borstel haar terug en hark met de vingers om de scheiding te creëren. Plooi het haar achter de oren en laat op natuurlijke wijze drogen.

Een toevallige shag kapsel

Het haar in deze stijl wordt gesneden in lange lagen en een scheermes wordt gebruikt om een ​​verbrijzelde, gedeconstrueerd kijken naar de uiteinden te geven. Zeer weinig styling nodig is, maar een snelle toepassing van styling crème of pasta zal scheiding toe te voegen en geef dat "leefde in" look.

Een shag voor fijn haar

Dit is een shag waarin het haar is een beetje fijner. De stijl wordt gemaakt met behulp van een haar te knippen scheermes botheid te verwijderen rond de randen en geven een shagged out uiterlijk. Laat het haar op natuurlijke wijze drogen en vervolgens een zeer kleine hoeveelheid styling crème om glans en scheiding toe te voegen.