Fotos van korte, lange en medium zwarte kapsels 2018

13 november 2018

Er zijn zo veel mogelijkheden voor zwart haar deze dagen. U kunt volkomen natuurlijk gaan op elke lengte, dan zijn er de rechttrekken opties en de pruiken, weeft en uitbreidingen.

In deze galerie, ik beschikken over een aantal van de beste zwarte kapsels op dit moment en links naar galeries met andere kapsels zoals zij. Ongeacht uw smaak of voorkeur voor uw eigen look, bent u zeker om een ​​aantal stijlen die u hier bevalt.

Hier kenmerken wij 3 korte kapsels op zangeres Rihanna. Rihanna verandert haar haren meer dan enige andere beroemdheid, naar mijn mening en heeft het haar gedragen kort bij verschillende gelegenheden. Deze stijlen zijn afkomstig uit 2007, 2008 en 2012 en ze zijn allemaal gewoon prachtig en vleiend aan haar gezicht en lichaam vorm.

load...

Bekijk meer korte zwarte kapsels.

Malaika Firth

Misschien wel het grootste kapsel trend van het moment in het zwarte haar gemeenschap is natuurlijk haar. Sommige vrouwen nemen een pauze van dure weeft en salon behandelingen en laten hun haar te gaan, terwijl anderen stevig hun natuurlijke haren omarmen en tot een vaste keuze om het te laten groeien.

Bekijk meer foto's van Natural Hair: Schitterende Styles voor Black Women.

Jada Pinkett Smith

Chin-lengte bobs en aalscholvers zijn een prachtige optie voor zwart haar, als Jada Pinkett Smith hier bewijst.

Zie meer looks in Chin-Length Short Black Kapsels: Bobs, Shags & More.

load...

Actrice Tamara Taylo

Haar dat valt op de schouders is de heetste kapsel lengte op dit moment. En, zoals u zult zien van deze galerij, de trend werkt net zo goed voor zwarte vrouwen als het doet blanke women.Top schouderlang Black Kapsels

Gabrielle Union

Updos zijn grote mogelijkheden voor formele gelegenheden (of zelfs elke dag zijn) en dit gevlochten updo op Gabrielle Union is zeker een om na te bootsen.

Zie foto's van Black Hair voor formele evenementen.

Chanel Iman

In deze galerij vindt u de foto's van prachtige, lange, zwarte kapsels vinden. Zwart haar is moeilijk te lang groeien, dus de meeste van deze vrouwen hadden hulp in de vorm van weefsel-in extensions.

Lees ook:

Lange, Zwart haar The Best Styles Right Now

Actrice Yaya DaCosta

load...

Ik hou het kort, edgy kapsels en vlechten zoals deze op Yaya DaCosta. Een edgy kapsel kan moeilijk weg te trekken zijn, maar je moet kleden om het te complimenteren en je moet het vertrouwen om zo'n oog voor jezelf te brengen hebben.

The Best Short, Edgy Kapsels voor Black Women.

Tamron Hall

Pixie zwarte kapsels kan absoluut prachtig zijn. Het maakt niet uit uw eigen haar textuur, of dik, kinky, krullend, chemisch rechtgetrokken of golvend, een elf kan een prachtige keuze zijn zoals u zult zien in deze fotogalerij, The Perfect Black pixie kapsels.

Sevyn Streeter

Chin-Length Short Black Kapsels: Bobs, Shags & More.

Een korte, gespannen kapsel

De beste korte, gespannen kapsels voor zwarte vrouwen

Actrice Lisa Arrindell Anderson

Zangeres Monica

Actrice Garcelle Beauvais

Actrice Malinda Williams

Actrice Gabrielle Union

Tisha Campbell-Martin

Model Iman

Natuurlijk haar

Zoë Kravitz

Kiersey Clemons

Actrice Kimberly Elise

Actrice Regina Taylor

Tamara Taylor

Jennia Fredrique

Foto's van korte, lange en middellange zwarte kapsels

Foto's van korte, lange en middellange zwarte kapsels

Naomi Campbell

Vond dit leuk? Er is meer!