Fotos van korte haartrends voor mannen voor eenvoudig onderhoud 2018

10 november 2018

Korte kapsels

Een kort kapsel is bijna altijd een geweldige optie voor een man. Een kortere weg is mannelijk, koel in warm weer, en over het algemeen gemakkelijk te onderhouden.

Gewoon omdat het haar kort is, betekent niet dat het moet saai te zijn. Deze galerij bevat een aantal grote mannen kapsels voor jongens op zoek naar een korte kapsel - van een Buzzcut om een ​​korte, gestructureerde mannen kapsel, dan heb je een grote kapsel dat bij u past. Om ervoor te zorgen dat u precies de cut die u zoekt, adviseer ik het afdrukken van een foto van de stijl en het nemen van het met u op. Het tonen van een foto is altijd veel gemakkelijker dan het beschrijven van een kapsel. Bij het selecteren van uw stijl, maar zorg ervoor om realistisch te zijn en kies een stijl die geschikt is voor uw haartype en gelaatstrekken.

load...

Deze stijl is een goede optie voor een man met natuurlijke textuur. Het haar wordt geknipt dicht bij de zij- en achterkant en vertrokken ongeveer twee duim lang geplaatst. De stijl, wanneer het haar licht vochtig, breng een kleine hoeveelheid styling pasta (één met een matte afwerking) en werk het rond in de palm van je hand. Verdeel gelijkmatig door het haar en gebruik de vingertoppen om een ​​beetje textuur toe te voegen. Gewoon niet te hard werken aan het - dit is een zeer casual stijl.

Een klassieke butch haircut

In deze stijl, wordt het haar gelijkmatig te snijden helemaal over het hoofd met clippers (in deze stijl, is een # 2 mes gebruikt). Correct wordt uitgevoerd, dient het haar korter taps aan de zijkanten en achterkant, zonder zichtbare lijn in de nek. Styling product is niet verplicht, maar ik stel voor een goed verlof in conditioner met een zonnebrandmiddel op de hoofdhuid te beschermen en het haar glad.

load...

Een geweven Ivy League kapsel

Met deze stijl, wordt het haar geknipt om te voldoen aan de vorm van het hoofd, met een beetje extra lengte aan de voorkant. Deze stijl werkt goed met de meeste haartypes, maar is bijzonder geschikt voor mensen met fijn of dunner wordend haar. De stijl, het werk een kleine hoeveelheid styling pasta in de palmen van de hand en van toepassing zijn op haar. Met behulp van de palm van de hand, het werk van de haar in een kant om beweging rechts over de bovenkant van het hoofd en gebruik de vingers om een ​​beetje van de lift te geven aan de voorkant.

Een klassieke taper met een getextureerde top

Dit is een traditionele stijl met een moderne twist. De zijkanten en achterkant zijn geknipt clipper kort met tapse hals. De top kan ofwel netjes gekamd met een gedeelte voor het kantoor, of spiked op de top voor het weekend. Dit is een goede stijl voor de man die korter haar met opties wil. Zoals afgebeeld, is een beetje pommade verricht tussen de handpalmen en op het haar. Het haar wordt vervolgens weer met de vingers met secties de ronde van de kop iets naar voren geschoven. Vingers kan worden gebruikt om gedeelten voor extra textuur draaien.

Lees ook:

De Ivy League-stijl

load...

Voor deze stijl, wordt het haar geknipt agressief kort aan de zijkanten en achterkant met een schone versmalling bij de hals. Het haar wordt gesneden vinger lengte bovenop. De stijl, gebruik dan een erwt hoeveelheid pommade. Werk het product tussen de palmen van de hand en het haar glad naar voren op de top. Met deze stijl, ligt de nadruk op netheid en de snede moet om de drie weken worden bijgesneden.

Een korte stijl met een getextureerde top

Deze stijl is een goede optie voor een man met dunner wordend haar. Het haar wordt geknipt dicht bij de zij- en achterkant en vertrokken ongeveer twee duim lang geplaatst. De stijl, wanneer het haar licht vochtig, breng een kleine hoeveelheid styling pasta (één met een matte afwerking) en werk het rond in de palm van je hand. Verdeel gelijkmatig door het haar en gebruik de vingertoppen om een ​​beetje textuur toe te voegen.

De klassieke Ivy League

Met deze stijl, wordt het haar korte bijgesneden om te voldoen aan de vorm van het hoofd. Clippers worden gebruikt om het haar kort geknipt en hoge langs de kroon. De top wordt gesneden clipper kort op de kroon en is toegestaan ​​om geleidelijk meer naar voren te krijgen. Een lichte toepassing van pommade biedt glans en geeft de look een afgewerkt uiterlijk.

Een korte Ivy League cut

Genoemd naar de stijlen die ooit populair bij Ivy League universiteiten waren, is deze stijl agressief sluiten met clippers hoog op de zijkanten en achterkant van het hoofd genomen. De hals is gewoonlijk taps schoon met geen lijn in de nek. Het haar op deze foto wordt gesneden lengte van de vingers op de top met een beetje meer lengte aan de voorzijde. Terwijl de stijl ziet er goed handdoekdroog met geen product, kan een beetje pommade of crème worden toegevoegd aan een iets meer verzorgd uiterlijk te geven.

De braam kapsel

Voor een braam, wordt het haar agressief kort geknipt helemaal over het hoofd. Op deze foto is een # 1.5 mes gebruikt. De hals is taps en een schone boog is over de oren snijden. Geen styling nodig is, maar als gevolg van de zeer korte aard van de snede moet een beetje van zonnebrandmiddelen worden toegepast op de hoofdhuid bij langdurige blootstelling aan de zon is gewenst.

De lange crewcut

In deze stijl het haar wordt geknipt met tondeuse over het hoofd, met de zijkanten en achterkant taps aanzienlijk korter dan de bovenkant. Voor styling, een beetje gel of pommade geeft glans en geeft een meer verzorgde look.