Fotos van de beste kapsels van Alexa Chung 2018

14 november 2018

Vooral bekend om haar gevoel voor mode, Britse "Het meisje" Alexa Chung is ook wereldwijd vereerd voor haar boho, I-niet-care haar. Het model, tv-presentator en Vogue inzender geknipt haar lange haren terug in 2007 en haar nieuwe look helpedcatapult haar roem.

Haar haar is altijd een beetje onverzorgd, alsof ze haar laat natuurlijk golvend haar aan de lucht drogen. Ze heeft bezuinigingen zo kort haar kaakbeen, maar nooit zo lang als haar schouders, en ze staat bekend om haar ombre haarkleur - een trendy surfer meisje kijk dat is blonder op de bodem en donkerder op de top, alsof het haar op natuurlijke wijze groeide op die manier. Ze is ook een grote fan van de rommelig opgestoken kapsel.

load...

U zult versteld staan ​​van wat Chung leek op met lang haar (meer daarover later in de slideshow) zijn. De kortere uitstraling past bij haar ovale faceand maakt haar prachtige lichte ogen pop.

Alexa's langer shag

Hier is ze afgebeeld met langer haar.

Alexa mussy opsteekkapsel

Dit is een andere schitterende blik op Alexa.

Het geheim van Alexa Chung's haarkleur

Alles over Chung is moeiteloos uit haar casual stijl met haar warrige shag kapsel, die ze draagt ​​omlaag of omhoog in een rommelige bun.And tieners hou van haar, volgens Amy Astley, redacteur van Teen Vogue, in een artikel geplaatst op de prachtige blog, Into the Gloss. Hier is wat Astley te zeggen had in hoger beroep Chung's om tieners:

load...

"Mede omdat ze een ex-model, ze heeft die gaan voor haar -. Dat slungelige lichaam die echt fotografeert beautifully.but ik net als haar gooide off haren Het is gehakt, laat ze haar natuurlijke textuur naar buiten komen, ze ziet er niet gemarteld met haardrogers of rechttrekken strijkijzers of iets dergelijks."

Alexa is niet altijd droeg haar handtekening korte shag. Terug in 2007, had ze lang, meestal verwarde haren die op haar nogal flauw leek. Zoals ze is ouder, heeft Chung een beetje babyvet verloor in haar gezicht onthullen van een prachtige hoekige kaaklijn. Ze is absoluut prachtig.

Hier, Alexa Chung pronkt zonovergoten hoogtepunten. Later, in deze galerij, zie je hoe ze eruit ziet met veel donkerder haar, maar dit "BRONDE" (blonde plus bruin) haarkleur is wat Chung meestal sport.

Een praatje met stylist Alexa Chung's

Volgens een artikel in Elle UK, Alexa neemt haar haar inspiratie uit de jaren 1960 actrice Jane Birkin.

Het tijdschrift citeert Chung's stylist George Northwood, die uitlegt hoe hij reconstrueert de Jane Birkin look met een moderne twist. Volgens Northwood, "dit is een eenvoudige, een bob, maar het is gesneden in voor een ruiger gevoel."

load...

Wat meer is, deze look is geschikt voor alle haartypes en gezichtsvormen. Om de kleur te krijgen, Northwood vertelt Elle UK aan "vragen om een ​​Balayage techniek, maar richt zich kleur door de uiteinden van het haar in plaats van bij de wortels, waardoor een natuurlijke zonovergoten look."

Northwood stijlen Chung's haar met Kérastase Oléo-Crème, voor een woonde-in textuur. Hij maakt gebruik van een diffuser om het haar te drogen. U kunt ook "ruwe droog" haar door het drogen van halverwege en dan laten haar drogen aan de lucht en je kneed met je vingers.

Verrassend antwoord Chung's op wat ze het meest houdt niet over haar uiterlijk

Ongelooflijk, is Chung niet blij met haar haar. In een Q & A gepubliceerd in The Guardian, werd Chung vroeg: "Wat haat u het meest over je uiterlijk?" Haar antwoord zou iedereen die begeert haar natuurlijk mussy sloten, verrassen "Mijn oren en mijn ongelooflijk fijn haar die plat gaat, ondanks uren van back-kammen."

Lees ook:

Hoe kan Chung's handtekening ombre haarkleur krijgen

Hier is Alexa Chung in pony en ombre haarkleur. Merk op hoe haar haar ziet eruit alsof het uit groeit van blond tot bruin. Om deze look na te bootsen, vraag dan uw stylist voor "Balayage" haarkleur en alleen op de onderste twee derde van haar.

Baliage kan de stylist om banen van kleur verf op haar - veel beter voor deze look dan de typische-speldenprik sized hoogtepunten die folies geven.

Secret om perfect ongekamde haren

Chung's haar ziet er onverzorgd en dat is doelgericht. Om deze look na te bootsen, vraag dan uw stylist voor lange lagen. Dit voegt lichaam. De stijl, handdoek droog haar uit de douche, voeg mousse en kneed het haar, laten drogen aan de lucht. Ga door met haar kneden als het droogt. U kunt ook blazen droog haar over half droog en laat het vervolgens aan de lucht drogen. Om meer body krijgen, touperen haar. Bend spuiten over en wortels met haarlak.

Vlechten en schuifspelden toevoegen voor een coole look

Dit is een geweldige look voor iedereen die voortkomen uit hun pony of hun haar en in een lastige fase. Gewoon braidair-gedroogde haren en pin achter je oor. U kunt zo veel of zo weinig vlechten doen als u wilt.

Alexa is gekend voor haar surfer meisje chic

De surfer meisje hoogtepunten zijn super populair voor de zomer. Surfers hebben natuurlijke highlights zonder duidelijke stop of start voor hen. Om deze look te krijgen, houdt het grootste deel van het haar donker, maar lichter stukken rond het gezicht. Stylistes krijgen chunky Balayage te beginnen bij de kin naar beneden, plus een paar stukken van heldere kleuren rond het gezicht. Als u een medium brunette, zoals Chung is, krijgen een romige gouden tint aan de uiteinden en een warme caramel dichter bij je gezicht (uw stylist zal weet wat ik bedoel).

Bye-bye surfer meisje, hello donkere chic bob

Voor winter 2011, Chung zei: "bye-bye" naar haar surfer meisje strengen en gekleurd haar haar een donkere espresso kleur. Merk op hoe ze ook snijden haar handelsmerk shag in een bobwith lange, opzij vallende pony.

Zijaanzicht van de bob

Hier is een zij-aanzicht van haar bob. Merk op dat haar stylist niet dun haar met een scheermes, ze heeft een ton van het lichaam.

Alexa Chung en de opkomst van de demi-bob

Voordat ze haar haar snijden alles uit, Chung droeg deze uber-populaire demi-bob (née semi-bob). Deze populaire haarlengte, die ergens tussen het midden van de nek en de schouders valt, is te zien op vele actrices en modellen dit seizoen.

Alexa Chung's signature look: de rommelige knot

Chung is alles over de onverzorgde bohemien look, zoals de hier. Om deze look, kam het haar vinger in een knot op de achterkant van de nek of de achterkant van het hoofd. Trek een paar-face framing strengen.

Een ander mussy opsteekkapsel

Hier is nog een typisch mussy opgestoken.

Een favoriet Alexa Chung kapsel

Deze vroege Alexa Chung kapsel is zo lief nog funky.

Een casual look voor de dag

Alexa Chung is de koningin van casual cool, zowel met haar persoonlijke stijl en met haar haren.

Alexa met lange haren terug in 2007

Dit is Alexa in 2007 net voordat ze afgesneden haar lange lokken en haar handtekening shag aangenomen. Ze was hier erg jong en heeft nog steeds een beetje babyvet in haar gezicht. Naarmate ze ouder is geworden, heeft haar gezicht hoekiger geworden. De shag cut helpt ook pronken met de hoeken en haar ogen.