Een stap voor stap handleiding om zwart haar te verdraaien

15 november 2018

Dit is een voltooide twee strengen twist kapsel. Het werd opgericht op vers gewassen en geconditioneerd natuurlijk haar zonder extensions.

Voordat u begint te draaien, werd vochtig haar klaargestoomd met Carol's Daughter Khoret Amen Hair Oil en aan de lucht drogen ongeveer 90%. Een veel voorkomende vraag newbies hebben is "Moet u het ook wendt op nat of droog haar?" Het antwoord is echt aan jou en kunnen experimenteren op natte, vochtige, bijna droge en volledig droog haar nodig. U zult merken dat je verschillende resultaten afhankelijk van wat je beginnen te krijgen.

load...

Prep elke sectie

Het is aan jou om de grootte van elke twist sectie te kiezen; maar zorg ervoor dat ze zo uniform mogelijk. Terwijl een rat-tail kam is handig voor het creëren van mooie, egale onderdelen, kan je met je vingers te delen gemakkelijker te maken als je eenmaal wennen aan deze methode. Deze onderdelen hoeven niet om precies te zijn, maar als je ze wilt zeer netjes rond de voorkant van je hoofd maken, trek de kam uit dan.

Vinger kam elk afzonderlijk twistsectie voor draaien, terwijl ook het gebruik van een bedrijf agens. Hier werken we Organic Root Stimulator Lock & Twist Gel door elke sectie om een ​​lichte, niet-plakkerige hold te bieden.

load...

Verdeel de sectie in twee

Verdeel de haarlok in twee delen. Probeer om ze zo gelijkmatig mogelijk. Als ze nog niet eens helemaal naar beneden, kan je uit haar draaien op één sectie en moeten lenen van de andere sectie.

Begin draaien

Om een ​​twist te beginnen, draait u simpelweg elk deel van haar rond de andere. U kunt dit doen in een hand over hand beweging, maar zoals u bedreven te krijgen, zult u niet nodig hebt om je handen zo veel te bewegen; je zult merken dat je kunt draaien gewoon door het bewegen van je vingers om het haar te draaien.

Ga verder door de sectie

Blijven werken je weg naar beneden het gedeelte van het haar, draaien in dezelfde richting. Dit kan verschillen afhankelijk van of u rechtshandig of linkshandig bent. Je hoeft niet elke sectie gaan dezelfde richting draaien, echter; als je werkt in de buurt van je haarlijn, kunt u naar de wendingen terug, in welk geval u uit de buurt van je gezicht moet draaien richten. Als u wilt dat uw wendingen te vallen aan de voorzijde, draai ze in de richting van je gezicht.

Lees ook:

Houd je spanning zelfs

load...

Probeer in een gelijkmatig spanning te houden terwijl je het haar draai. Dat maakt het verschil tussen wendingen die gemakkelijk vs. Wendingen die gemakkelijk te ontrafelen of kijk ongelijk zal houden. Dit kan de praktijk te nemen, dus maak je geen zorgen als je de spanning is niet meteen de eerste keer.

Werken de uiteinden

Werk de hele weg naar de uiteinden van het haar. U kunt een schar van olie en / of een bedrijf agent op de uiteinden voor extra hold gezet - dit zal helpen als je uiteinden zijn zeer droog. Wanneer je het einde bereikt, houdt de uiteinden vast tussen twee vingers en geleidelijk de druk vrij te geven, zodat de twist zal los te maken en zich te vestigen op zijn eigen.

Gekrulde uiteinden

Afhankelijk van uw spanning en of uw haar was nat of droog wanneer je begon te draaien, kan uw wendingen mager of meer gezwollen zijn. Eén van de redenen waarom de twee streng twist stijl werkt beter op natuurlijk haar dan relaxed haar is dat krullend of coily uiteinden zich op zijn plaats te houden zonder veel hulp (indien aanwezig). Met steil haar, zal de uiteinden ontrafelen, omdat ze niets aan "grip" op te hebben.

Als je haar is ontspannen, kunt u proberen twist extensies om te zien hoe je eruit ziet in hen en als je van het uiterlijk.

Afgewerkt product

Een afgewerkt twee strengen twist kapsel.

Twists kan overal van één tot enkele weken. U kunt ze zeker shampoo zonder ze ongedaan te maken - gewoon concentreren op het reinigen van je hoofdhuid en niet over de wendingen te veel te manipuleren.

Twists zal waarschijnlijk blazen als ze ouder worden en er is niets mis mee. U kunt een paar nodig re-draaien hier en daar, maar ze moeten houden als een algemene stijl die beschermende, weinig onderhoud en lage-manipulatie.

Naast deze eenvoudige en fundamentele losse stijl, wendingen lenen zich voor een aantal andere variaties, met inbegrip van paardenstaarten, draai naar buiten en updos, dus zodra je meester maken van uw wendingen, kunt u vele andere kapsels uit dezelfde set te creëren.