Deskundige tips voor het ontharen van schaamhaar voor mannen en vrouwen

10 november 2018

Waxen schaamhaar kan allerlei dingen- betekenen van het opruimen van de kanten aan het wegwerken van dit alles. Samen met het nemen en het verlaten van haar precies waar u wilt dat wij u helpen met doe-aanwijzingen, hoe te verminderen pijn, het vinden van een schone salon, een grote wax tech, het ontwerpen van advies en gender-specifieke tips.

De stijlen voor vrouwen

Een schone up? Hoe zit het allemaal gegaan? Of u nu een beetje of al het uit wilt, zijn er veel bikini stijlen om uit te kiezen. En buiten dat, de haren die u wilt links kan ook worden aangepast.

Een regelmatige, volledige, Frans, Hollywood en Braziliaanse bikini wassen zijn enkele van de meest gevraagde en vaak genoemd stijlen. Vergeet niet, dan kunt u altijd uw eigen aangepaste stijl aan uw wensen aan te passen.

load...

Hoe maak je bikinilijn waxen

Elke technicus die weet wat ze aan het doen zijn toepassingen ten minste een aantal harde was, want het is perfect voor grof haar zoals in de bikini zone. Het gaat verder dikker dan zacht was en 'krimpen' wraps de haren als het verhardt, waardoor het haar af te komen gemakkelijker en dat resulteert in minder pijn.

Als u wilt wat geld te besparen, hebben we goed nieuws: U kunt kiezen uit harde was bij uw plaatselijke schoonheidszaak of get it on-line. En beter nog, we hebben de aanwijzingen over hoe u uw bikinilijn kan de was meteen thuis. Het is een beetje lastiger te gebruiken dan zachte was, maar u zult genieten van de resultaten!

load...

Best Wax & Kits

Als u kiest bent naar de doe-het-zelf-optie, hebben we samen de top producten en kits die bikini haar kan pakken. Nee, u hoeft niet per se nodig om de dop van een hoop geld of kopen speciale apparatuur. U kunt een kit die hetzelfde als een gewone professional bikini wax om meerdere ontharing sessies thuis kost te gebruiken.

Mannen bikini en Braziliaanse wax

De stijlen voor mannen

Jullie hebben je keuzes ook. Je zou verbaasd zijn hoe populair deze dienst is voor mannen. Lees meer over enkele van de gemeenschappelijke stijlen voor mannelijke bikini wassen en wat ze betekenen voor het verwijderen van haar onder de gordel.

Lees ook:

Braziliaanse Tips

Een Brazilian wax stijgt vrijwel al het haar van de achter- en de voorzijde, waardoor soms een smalle strook of een driehoek. Als je durft om dit soort te krijgen, moet je om het te krijgen professioneel gedaan. Dit is niet het moment om geld te besparen en te proberen om het zelf aan te pakken thuis.

load...

Omdat het een veel haar in de gevoelige bikini zone verwijdert, zijn er bepaalde dingen die je moet doen voor en na de zorg voor uw Braziliaan. Deze tips kunnen worden gebruikt voor een bikini wax om bijwerkingen, zoals pijn, irritatie, hobbels en ingegroeide haren te minimaliseren.

Hoe kan ik de beste was tech vinden

Als je hebt besloten om te betalen voor uw wax, dan natuurlijk, u wilt het beste van het beste. Je hoeft niet per se nodig om boven dollar betalen om de ultieme ervaring op te doen. Hier ziet u hoe de sluwste tech in uw omgeving die ervoor zorgt dat je je comfortabel voelt, bent u bij het voelen van de minste hoeveelheid pijn en zorgen voor precies de stijl die u wilt.

Zoek een schone salon

Kiezen voor een professionele om het werk van waxen je bikini te doen, komt niet zonder mogelijke problemen. U wilt dat de salon of spa en de technicus u naar het is schoon te houden, u beschermt tegen het krijgen van een infectie, of erger nog, een ziekte te maken. Enkele eenvoudige tekenen kunt u zien of ze zetten je veilig en gezond voor de winst.

Curb pijn

Laten we eerlijk zijn, waxen van de bikinilijn is een zeer gevoelige zone en komt niet zonder een zekere mate van ongemak (lees: pijn). Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om de ouch factor neer te halen een paar inkepingen en maak deze ervaring draaglijker of u dit zelf doet of het zien van een pro.

Wat kan ik solliciteren voor een bijna pijnloze Wax

Designs

Er is meer dan alleen het verwijderen van haar. Als je van de dramatische of iets anders willen je kunt het ontworpen in verschillende vormen, kleuren en zelfs met juwelen. Sommige van deze creaties kan worden gedaan op uw eigen. Hoe is dat voor de nieuwe betekenis van designer bikini?