De perfecte blowout in de salon is mogelijk

10 november 2018

Je weet hoe het is: het verlaten van het kapsalon na een knip-en blowout en je kunt gewoon niet stoppen met je haar aan te raken; het is zacht, glanzend en vol lichaam. Wat voor soort tovenarij je kapper gebruik om je haren te voelen als dat, en waarom uw pogingen mislukken wanneer u dat blowout opnieuw thuis? Het is twee-delen product, een deel gereedschappen, en een deel vaardigheid. Zelfs als je weinig bent in vaardigheid, kunnen deze stappen u helpen om dichter bij een salon-perfecte blowout thuis te krijgen.

Het begint met een echt goede shampoo

Het merk van shampoo die u gebruikt is eigenlijk ondergeschikt aan hoe je het gebruikt. Wist je dat je je waarschijnlijk het wassen van je haar verkeerd helemaal? Uw kapper is je haar ziet er geweldig uit, omdat ze ervoor zorgen dat je haar goed is en dat de opbouw shampoo en onzuiverheden worden verwijderd door schrobben en spoelen echt goed. Als u nog niet een reinigende shampoo al een tijd niet hebt gebruikt, kan het tijd om je haar te ontdoen van alle producten en smurrie die je haar verzamelt zijn.

load...

Conditioner tellingen

Geloof ons, je haar en het uiterlijk van je hoofdhuid en de algehele gezondheid sterk afhankelijk van het gebruik van de juiste conditioner. Wanneer mensen conditioner haten, we meestal vinden dat het komt omdat ze vind het niet goed genoeg te spoelen, waardoor de opbouw en het maken van haar te krijgen vettig en plat. Het is niet de schuld van de conditioner. Kies de juiste conditioner voor jouw haartype en zorg ervoor dat heel, heel goed uitspoelen.

Breng op de toverdrankjes

Nu dat je hebt bedacht hoe te wassen en conditie van je haar als een echte professional, moet u een product te gebruiken. Echt en serieus, wordt je kapper je haar om ontzagwekkende voelen door het gebruik van meer dan één product op je haar. Natuurlijk, iedereen haar heeft een ander product combinatie en we zouden hier de hele dag zijn als we probeerde te verdoezelen dat, maar de overgrote meerderheid van de mensen kan een grote uitbarsting te komen met drie producten:

load...
  1. Haarolie
  2. Frizz reducerende / gladmakend serum
  3. Droogblazen nevel

Ik gebruik deze exacte combinatie van producten op 90% van mijn klanten in de salon en de altijd indrukwekkende resultaten te krijgen. De exacte producten en merken kunnen verschillen per haartype, persoonlijke voorkeur, en beschikbaarheid. Als je houdt van de manier waarop uw haar voelt na uw stylist is gedaan met je haar, haar vragen wat ze gebruikt om je haar te voelen op die manier.

Iedereen moet haar olie te gebruiken

Haar olie hydrateert, verzacht, ontwart, vermindert de kroezen, en bedwingt weerbarstig haar. Ik heb het in mijn haar na handdoek drogen en voor mijn haar met een kam of andere producten aan te raken, en dat geldt ook voor mijn cliënten. Breng haar olie in de eerste plaats aan de uiteinden van je haar, met behulp van een zeer kleine hoeveelheid in de ellepijp en de richting van de hoofdhuid. Als je haar de neiging heeft vette of vettig te krijgen, houd het product uit de buurt van je hoofdhuid.

Lees ook:

Smooth serums voor alle haartypes

load...

Zelfs als je haar is niet erg kroes of onhandelbaar, kan een gladmakend serum het verschil maken in uw klapband, en neem je haar van gemiddeld tot ongelooflijk. Toegegeven, ik deze stap overslaan op de weinige klanten heb ik dat super glad, nul kroes haar hebben, maar die mensen zijn vrij weinig tussen. De meeste mensen vechten een soort van kroezen, krul, of weerbarstigheid en kunnen profiteren van een beetje gladmakend serum.

Breng uw gladmakend serum op vers gekamd haar. U zult niet veel nodig. Ik wil mijn haar laten drogen aan de lucht een beetje voordat u een gladmakend serum. Het helpt om het product uit uitdunnen als gevolg van teveel water in je haar te houden. Om te solliciteren, wrijf het product tussen de palmen van je handen en werk door je haar met je vingertoppen. Doorkammen om ervoor te zorgen dat het product wordt gelijkmatig verdeeld.

Onze favoriete smoothing serums nu:

Als u nog niet ontdekt dat er een blow dry spray. Vasthouden aan je haar doen

Na het aanbrengen van uw smoothing serum, een paar sprays van föhnen spuiten van toepassing zijn op je haar. Concentreer het product op uw uiteinden en kam door ervoor te zorgen dat het product wordt gelijkmatig verdeeld. De extra vocht en glans die mijn favoriete föhnen sprays geven maken een dergelijk verschil in de manier waarop het haar van mijn cliënt voelt. Ze toevallig ook te ruiken geweldig.

De juiste tools maken het verschil

Het krijgen van een grote salon-perfect blowout is meestal het gevolg van grote producten, maar de juiste tools zal zorgen voor betere resultaten. U zult twee dingen nodig:

  1. Een echt grote keramische ronde borstel of vent borstel
  2. Een professionele kwaliteit föhn

Ik zie vrouwen beknibbelen op haar tools de hele tijd. Dat moe plastic haarborstel in uw badkamer lade is niet te doen je geen gunsten, dames, en investeren in een professionele kwaliteit föhn zal een groter verschil dan je ooit zou kunnen voorstellen te maken.