De beste zonnebrandmiddelen voor haar

9 november 2018

De zon, chloor en zout water kan brutaal op je haar in de zomer, waardoor uw haarkleur om sneller te vervagen. Hier zijn de beste zonnebrandmiddelen en haar beschermers voor de zomer.

Afgezien van het gebruik van deze producten, raden wij het dragen van een hoed wanneer ze buiten in de zon, altijd zet zonnebrandcrème op het deel in je haar en als je merkt dat je in het zwembad of het water, nat uw haar grondig af in schoon water voordat je in een pool, het gechloreerde water zal niet nog al nat haar.

load...

Fekkai pre-soleil haar glans en bescherming mist

Dit werkt prima voor het beschermen van haarkleur (roodharigen, in het bijzonder, love it). Voor het beste resultaat, shake it up goed en spray, combingor palming door het haar.

Zon bum beach formule - 3 in 1 verlof in

Ik denk niet dat ik ooit een product gezien op Amazon.com meer universeel geliefd. Bijna alle van de recensies waren overweldigend positief. Het wordt 5 sterren, na alles. Geliefde voor het houden van haar ruiken geweldig en voelt zacht na het zwemmen in de oceaan, meren of gechloreerde zwembaden, zal deze spray beschermt het haar de hele zomer.

Ultra Swim Chloor Removal Shampoo

Dit is een uitstekende shampoo voor zwemmers. Het krijgt goede recensies en op ongeveer 8 € is zeer betaalbaar. Om ervoor te zorgen je haar niet groen, eerste, weken haar in koud water voordat springen in het zwembad. Gebruik shampoo na bij chloorvrij is gedrenkt in.

load...

Paul Mitchell Zon Schild Conditioning Spray

Dit is een geweldig product bij de hand te hebben als je haar dat je moet beschermen tegen de zon, chloor of zout water (de zon bleekmiddelen uit gekleurd haar) hebben gekleurd. Deze conditionering spray bevat oliën die het haar zacht en zal vettig haar er vet, dus dit wordt het best gebruikt op droog haar. Zorg ervoor dat u genoeg van dit product kam door haar voor de beste bescherming.

Bumble en hommels blussen complex voor de (vreselijk) dorst

Gebruik een dime- tot kwartaal-size bedrag van deze leave-in conditioner op droog of kroezend haar voordat je hoofd naar het strand of het zwembad voor de dag. Dit product wordt het best gebruikt op vers gewassen, vochtig haar, maar kan dagelijks gebruikt worden als je je haar niet dagelijks hoeft te wassen (je moet niet).

Lees ook:

U zult genieten van de glans van de conditioner geeft uw haar. Aan het eind van de dag, ofwel spoelen conditioner of laat haar naar beneden in losse golven. Dit product werkt het beste op droge, beschadigde of behandeld haar en helpt tam kroezen. Het is niet geweldig voor vet haar.

load...

Malibu C zwemmers Wellness Shampoo en Conditioner

De shampoo krijgt de groene uit en de conditioner verzacht droog, kroeshaar aangetast door chloor of zout water. Ouders houden van deze voor hun blonde kinderen en het werkt geweldig voor volwassen zwemmers ook.

Aveda zon care beschermend haar sluier

Deze beschermende spray uit Aveda helpt filteren schadelijke UVA en UVB-stralen. Het product bevat allerlei essentiële oliën beweerd om haar tegen vrije radicalen en de zon te beschermen, terwijl het maken van haar sterker.

L'Oreal Everpure UV bescherming nevel

Dit is een fatsoenlijk UV haarlak dat het haar en de hoofdhuid beschermt en krijgt goede recensies. Een minpunt is de geur, waarmee gebruikers zeggen is vrij slecht, maar verdwijnt na ongeveer een half anhour.

Phyto Plage beschermende zon sluier

Spray Phyto's beschermende strand spray op haar voordat je het strand te gaan en daarna. Niet alleen het te beschermen haar tegen zwaarste elementen zomer, het herstelt haar aan het eind van de dag. Zeer geschikt voor breekbaar, beschadigd haar.

Maak je eigen uv haarlak het gebruik van zonnebrandcrème

U kunt uw eigen UV haar product te maken door het mengen van 2 theelepels van zonnebrandcrème SPF 30 (zoals Alba zonnebrandcrème hier afgebeeld) met een kopje water. Zet dit in een spuitfles en spuit vochtig haar. Voer een kam door en je goed om te gaan.

V8 tomatensap

Hoe is dit voor een natuurlijke manier om haar te beschermen in de zomer? Elke tomatensap werkt geweldig voor het wegwerken van de "groene" chloor haar dat geverfd blondines hebben de neiging om te krijgen. Gewoon spoelen haar met tomatensap nadat u het zwembad te verlaten. Laat voor een paar minuten en spoel. De rode neutraliseert de green.