De beste stijlen op dit moment: lang zwart haar

9 november 2018

In deze galerij vindt u de foto's van prachtige, lange, zwarte kapsels vinden. Zwart haar is moeilijk te lang groeien, dus de meeste van deze vrouwen hadden hulp in de vorm van weefsel-in extensions.

Hier zijn een paar tips over weefsels.

De verschillende soorten weefsels

Weefsels zijn ofwel menselijk haar of synthetisch haar. Het beste is om de allerbeste haar mogelijk te kiezen en dat betekent dat gaan voor de menselijke haar als u het zich kan veroorloven.

U kunt zelfs kiezen voor de textuur van je haar weave. U kunt experimenteren met een textuur die volkomen anders dan de jouwe of kiezen voor een die past bij uw eigen haar, dus het is minder voor de hand als je in tussen weefsels en gezien met uw eigen haar. Kies tussen golvend, recht en zelfs krullend opties. Een van de heetste rages op het moment van nature krullende weefsels gemaakt van kinky natuurlijk haar.

load...

Zodra u beslissen wat voor soort haar je krijgt, naast u de methode, die allemaal zijn tijdrovend te kiezen. Ingenaaide weeft of uitbreidingen zijn erg populair. Haar is in feite genaaid in cornrows gemaakt van uw eigen haar. Zolang uw cornrows niet te strak en u zorg voor uw haar te nemen, door het wassen en conditioneren wekelijks, kan je genaaid-in extensions tot 8 weken duren.

Warme en koude kernfusie zijn andere populaire opties en hebben de neiging om de duurste opties. Met hete fusie, wordt het weefsel aan uw eigen haar met hete lijm bevestigd. Dit kan duren tot enkele maanden, maar kan schadelijk zijn voor je haar. Cold Fusion is zachter en maakt gebruik van een keratine polymeer aan het weefsel te hechten aan uw eigen haar.

load...

Tot slot kunt u kiezen voor micro-koppeling extensies. Deze sluit het weefsel aan het haar door de individuele strengen met behulp van spoelen. Dit is de meest tijdrovende van de 4 opties, maar de resultaten kunnen duren tot 5 maanden.

Hoe de zorg voor uw weave - en uw eigen haar

Het is belangrijk om te zorgen voor uw dure investering. Uw weefsel zal veel langer mee als u de juiste zorg voor het. Dit betekent wassen en conditioneren wekelijks, bij voorkeur een sulfaat-vrije shampoo. U kunt deze professioneel gedaan of je kunt het zelf doen. U moet zich richten op de hoofdhuid, waar olie op te bouwen. Tussen wassen met een droge shampoo op de wortels sop met olie.

Het is belangrijk om je hoofdhuid geoliede met jojoba of kokos oliën te houden. U kunt deze kopen in sprayvorm.

Borstelen haar met een zwijn varkenshaar haarborstel is ook belangrijk. De natuurlijke haren helpen verspreiden oliën van het haar van de hoofdhuid om het haar natuurlijk conditioneren. Altijd borstel het haar van de uiteinden op tot aan de wortels, detangling haar als je gaat. En maak je geen zorgen als u last vergieten. Dit is normaal. Alle weeft en pruiken enigszins werpen.

Lees ook:

U kunt uw weave stylen zoals u zou uw eigen haar met behulp van strijkijzers, haardrogers en krultangen.

load...

U dient uw eigen haar en je haarlijn te beschermen ook. Uw natuurlijk haar, je randen en je hoofdhuid heeft behoefte aan een pauze in tussen de weefsels. Tijdens deze "off periode", kunt u sjaals of pruiken te dragen. Een leuke pruik bij de hand te houden is de perfecte go-to tussen uw weefsels. U kunt het hebben genaaid in cornrows of laten geknipt voor easy-on, easy-off.

Kies uw stylist wijselijk

Wie houdt je haar kan het verschil tussen verschrikkelijke extensies en mogelijk haarverlies om haar dat eruit ziet alsof het op natuurlijke wijze groeide van je hoofd betekenen. Doe je huiswerk en neem geen genoegen met de koop stylist over de ervaren een met een groot gevonden. Vraag mensen wiens haar je bewondert, waar ze naartoe gaan. Dat is altijd een goede start.

Niet te missen:

Beyonce

Keke Palmer

Sanaa Lathan

Tasha Smith

Zoe Kravitz

Thandie Newton

Fleur East

Meagan Good

Tami Williams

Queen Latifah

Naomi Campbell

Naomi Campbell's weefsel is hier geweldig. Haar stompe pony en lange, rechte haren zijn zowel modern als verfijnd. U kunt langer of korter te gaan met deze verlaging, maar in gedachten te houden die botte pony zal onderhoud nodig.

Zie meer zwarte kapsels

Wendy Raquel Robinson

LisaRaye's Blunt pony op lang haar

Golven Garcelle's

Ciara's steil haar

Jennia Fredrique

Halle Berry

Zie veel meer zwarte kapsels

Beyonce

Ashanti Goes lange & Lovely

Perfecte kapsel Melissa Ford