De beste en slechtste kapsels voor vierkante gezichten in 2018

12 november 2018

Als je een vierkant gezicht, overweeg dan jezelf gelukkig. Enkele van de meest bekende gezichten van alle tijden, hebben een sterke, hoekige kaaklijn. Vrouwen met vierkante gezichten ook zeer goed ouder worden en neem de beste foto's.

Met deze slideshow, ontdek de beste en slechtste kapsels voor vierkante gezichten, met inbegrip van deze schitterende snee in Megan Fox. In tegenstelling tot vrouwen met lange gezichten die niet kunnen wegkomen met lange haren, vrouwen met vierkante gezichten ziet er geweldig uit met deze lengte haar.

load...

Gwyneth is een klassiek vierkant gezicht

Gwyneth ziet er het beste in flat-gestreken lange lokken, zoals deze. Het gordijn effect van het haar-die ze krijgt, omdat ze delen het in het midden, dan strijkijzers it-verbergt de scherpe randen van haar kaak tijdens het spelen van haar verbazingwekkende jukbeenderen.

Vlak na de geboorte van haar zoon, Mozes, Paltrow afgesneden haar lange haren die naar beneden groeide uit tot haar borsten en te lang was -een feit dat ze vrij toegelaten. Ze probeerde een lange bob voor een tijdje, maar is nu blij met een lange snit die eindigt onder haar sleutelbeen. Merk op hoe ze delen haar haar recht naar beneden het midden, het maken van wat zou kunnen zijn een saaie uitstraling zeer modern. Als je met deze look, zorg ervoor om te snijden in slechts een paar lange lagen voor beweging.

load...

Perfecte lange bob Keira Knightley

Lange bobs zijn geweldig op een vierkant gezicht, zolang ze zijn zacht en gelaagd. Vermijd een scherpe, stompe bob dat raakt direct aan je kin, het zal alleen accentueren uw kaak, het creëren van een boxy effect.

De lange bob is perfect voor iemand die Keira's vierkant gezicht. U kunt zien hoe deze bezuiniging verlengt haar gezicht maar is nog steeds erg gespannen. Hier is een tip die ik graag wil: Vraag je kapper om je bob korter in de rug te snijden, het houden van haar langer aan de voorkant.

Schouders sneden vleien op vierkante vlakken

Schouderlang haar is vleiend voor alle gezichtsvormen, maar zoals je hier kunt zien op Kate Moss, deze bijzondere snit is vooral leuk op een vierkante gezichtsvorm. De lichtgolven helpen verzachten scherpe, hoekige kaaklijn Moss en het middelste gedeelte (vaak op vele vierkante gezichten actrices en modellen) werkt zeer goed aan bij deze look.

load...

Een slechte kapsel voor een vierkant gezicht: de strenge paardenstaart

Wanneer alle haar uit het gezicht wordt getrokken, zoals getoond hier op actrice Gwyneth Paltrow (die klassieke vierkante gezicht heeft), de haaksheid is heel duidelijk. Als u scherpe, hoekige gelaatstrekken, een zware paardenstaart of knot highlights die functie. Als je dat wilt, geweldig. Maar deze look is een typische "niet" voor vierkante gezichten. En ja, ik weet wat je denkt: Gwyneth is mooi en ziet er goed uit met bijna elk kapsel, maar ze is alle hoeken hier (en je kunt niet haar jurk te zien).

Zie zachtere paardenstaart opties in deze galerij van klassieke paardenstaart.

Een slechte kapsel voor een vierkant gezicht: blunt pony en een lengte knipt

Veel vierkante geconfronteerd vrouwen willen bagatelliseren hun sterke, hoekige kaak. Hier wil Christina Ricci's one-length bob hard op een vrouw met een vierkant gezicht. De stompe-cut pony gecombineerd met de bob die raakt direct aan de kin zou een vierkant gezicht te doen lijken nog meer vierkant. Dus wat is een betere kijk voor een vierkant gezicht? Een langere bob en opzij vallende pony.

Olivia Wilde's met lang haar opzij vallende pony

Deze opzij vallende pony verzachten Olivia Wilde's vierkante kaaklijn, en haar lange lokken te helpen trekken uit een totaal prachtige uitstraling.

Schouderlang haar met lange lagen

Beschouw jezelf gelukkig. Je deelt met een vierkant gezicht met celebs als Demi Moore, Mandy Moore, Keira Knightley en Rosario Dawson.

Hier, Mandy Moore pronkt met een erg vleiend kapsel dat haar vierkant gezicht complimenten. De lange lagen beginnen net onder haar kin en haar haren eindigt bij haar schouders.

Rosario Dawson

Rosario, klassieke vierkante facedbeauty, blijkt uit haar sleutelbeen geknipt met golven. Deze look voegt zachtheid aan haar sterke kaaklijn. Als u een natuurlijke golven of krullen hebben, rekening houden met de natuurlijke look-het willsoften uw hoekige functies.

Uw deel zaken

Geluk hebt, kun je wegkomen met een middelste deel, dat is super jeugdige en trendy op dit moment. Had Gwyneth scheidden haar haar aan de kant, zou hebben gemaakt haar gezicht verschijnen ronder.

Maria Shriver kapsel werkt op een vierkant gezicht

Lange lagen zal altijd een aanvulling op een vierkant gezicht. Lange lagen zijn vooral groot gepaard met opzij vallende pony. Deze blik op Maria Shriver (een klassiek vierkant) is perfect: haar lagen beginnen bij de kaaklijn en ga verder naar beneden.

Lang, natuurlijke golven Paulina Porizkova's

Paulina Porizkova een klassiek vierkant gezicht en haar lange haren werkt op haar gezicht vorm omdat de zachte golven (waarschijnlijk haar eigen haar textuur) verzachten de hardheid van haar hoekige kaaklijn. Lang haar is erg vleiend op een vierkant gezicht, maar als je mijn vorige tip zag je zult er zeker van te snijden in een aantal lange lagen om meer zachtheid toe te voegen aan de voorzijde.

Lees ook:

Verzachten een vierkant vlak met een opgestoken

Krullen of golven verzachten de hoeken van een vierkant vlak. Hier is een goed voorbeeld van de perfecte updo op een vierkant gezicht. Actrice Minnie Driver heeft uiteraard super krullend haar, maar ze rechtzetten het vaak. Hier werkt haar opgestoken prachtig, want het is zacht, golvend, en frames haar gezicht.

Jacqueline Onassis zachte golven

Wie wil er niet uitzien als Jackie Onassis? De hier op Jackie getoond golven verzachten haar kaaklijn. Deze look kan worden bereikt door krullen haar.

Als je krullend haar hebt, probeer dan de lengte onder de kaaklijn te houden. Krullend haar heeft de neiging om kroezen wanneer te kort en een langer model weegt beneden de krullen zodat ze niet poofy kijken. Structuur in de vorm of krullen (of schokkerig uiteinden) is een Groot zoekt vierkante vlakken.

Golvend haar

Waves (net als krullen) kunnen verzachten hoekige functies, zoals hier blijkt op Jessica Biel, een andere klassieker vierkant gezicht. Als u super steil haar, probeer spritzing het met een styling spray en wikkeling 2-inch secties rond de loop van acurling ijzer. Vervolgens vinger-kammen en eindig met het houden van spray.

Een slechte kapsel voor een vierkant gezicht: de pixie

De korte snit is prachtig op petite vrouwen met kleine elementen. Maar deze look zou alleen maar benadrukken uw hoekige functies, waardoor yourface lijken te hard.

Lagen rond het gezicht verzachten een harde kaak

Denk lagen rond het gezicht, zoals die in dit beeld. Zij zullen de harde hoeken van uw kaak, neus en wangen te verzachten.

Goede en slechte kapsels voor een vierkant gezicht

Het kapsel aan de linkerkant (Kate Bosworth) is perfect voor een vierkant gezicht, want krullen een sterke kaak zal verzachten.

Zorg ervoor dat de uiteinden zijn niet recht dwars (lange lagen zijn voorkeur), anders kon je worden gelaten met een driehoekige look die misstaan ​​om gezichten plein. Beschouw een zijdeel, in plaats van een middendeel, dat ook verzacht hoekige functies.

Het kapsel aan de rechterkant is te scherp voor een vierkant gezicht. In feite, maakt alleen de hoeken hoekiger.

Funky short cut Evan Rachel Wood's

Dit is een mooie snee op Evan Rachel Wood, die heeft van nature een vierkante gezichtsvorm. Deze snit zou ook werken voor iemand met een lang gezicht. Als je een rond gezicht en begeren dit kapsel, je bent ook in geluk, zou het werken aan je gezichtsvorm, ook.

Vermijd deze bezuiniging als je een hartvormig gezicht die meestal wordt geleverd met een puntige kin. Lange pony die raakt direct aan de kin alleen drawattention om uw puntige kin.

Lange bob Yolanda Foster's

Als u denkt aan het korte en net als deze bezuiniging te gaan, heb je geluk, want het werkt goed op iedereen. U kunt zien hoe vleiend het is op Yolanda Foster's vierkant gezicht.

Voordat je al je haren afgesneden, in gedachten houden dat kort haar moet worden bijgesneden om de vier tot sixweeks als u wilt uw stijl te behouden.

Jennifer Garner's lang golvend haar met opzij vallende pony

Als je een vierkant gezicht, je hebt hoekige functies. Uw kaak is bijna net zo breed als je jukbeenderen, en als je naar een diagram van uw gezicht te trekken, zou het een vierkant lijken.

Omdat uw doel is om uw harde hoeken te verzachten, de beste pony voor u zijn lang, opzij vallende pony die de wenkbrauwen grazen. Ze moeten net onder de wenkbrauw te raken, maar zijn langer aan de zijkanten, zoals deze pony op Jennifer Garner, een natuurlijke vierkant gezicht.

De sleutel tot uw perfecte pony is ervoor te zorgen dat de pony langer aan de zijkanten taps dan ze zijn boven het voorhoofd. Het haar boven de wenkbrauw moet hit op het voorhoofd of net onder het. De pony kan piekerig zijn, waardoor een deel van je voorhoofd naar door te gluren.

Deze Pinterest pony zijn geweldig

Het uiterlijk van lang haar met dikke, volle pony is een grote, gespannen, hip kapsel dat kan jaren duren off je look.

Het werkt uitstekend op vierkante gezichten, met een voorbehoud: de zijkanten van de pony moet langer zijn dan het midden van de rand. Als u de typische stompe pony te krijgen, dreigt je gezicht verschijnen nog meer hoekig. De langere randen verzachten een vierkant vlak.

Een suggestie voor het vinden van uw ideale kapsel is om te blijven bekeek beroemdheden die deel je gezichtsvorm. Deze celebs hebben meerdere mensen te snijden en coiffing hun haar en hebben altijd de beste look voor hun gezichtsvorm.

Ja, u kunt edgy gaan

Ik geef u toestemming topush de envelop. Hier is een leuke edgy kapsel dat ziet er geweldig uit op een vierkant gezicht shape.Edgy bezuinigingen zijn erg hot op dit moment.

De Pompadour is uber edgy

Dit pompadour kapsel ziet er geweldig uit op Kelly Osbourne, die een vierkant gezicht heeft. Het haar voegt lift aan de bovenkant en verlengt het gezicht.

Deze snit is meer over de houding dan je gezichtsvorm. Deze snit werkt het beste op grof, dik haar. Fijn haar gewoon plat vallen zonder de hulp van een ton van styling product. Ik kan niet genoeg benadrukken de noodzaak om een ​​goede kapper te vinden. Een goede stylist is bedreven in funky kapsels en weet dat de vorm van je hoofd in plaats volgen dan alleen je gezichtsvorm bij het snijden van een korte, edgy stijl.

Bedhead hair

Bedhead is hot, hot, hot en het is allemaal over textuur. Het is de casual look hol geslagen. Sommige stylisten gebruik maken van de droge-snijtechniek om de perfecte look te bereiken, omdat het hen in staat stelt om te zien waar de Cowlicks zijn en hoe haar natuurlijk valt.