De beste pony voor je gezichtsvorm

15 november 2018

Bangs zijn een fantastische aanvulling op elk kapsel. Ze maken dat u er meer jeugdige en aandacht aan je ogen. Een pony kan ook vleien elke vorm van het gezicht, hoewel sommige stijlen zijn een beetje meer vleiend voor sommige gezichten dan anderen.

Voordat je pony in je volgende kapsel knippen krijgen, zijn er een paar dingen te overwegen. Niet alleen heb je een stijl die je gezicht streelt wilt, moet je ook nadenken over je haar textuur. Bangs doorgaans het meest geschikt voor rechte of golvend haar zijn en misschien niet de beste keuze forcurls.

load...

Ook pony onderhoud nodig heeft. Je moet ze regelmatig gesnoeid krijgen of leren hoe je het zelf doen. Het is een goed idee om de beste styling technieken kennen, includinghow droog pony goed te blazen.

Vierkant gezicht:-eye grazende pony

Als je een vierkant gezicht, je hebt hoekige gelaatstrekken en uw kaak is bijna net zo breed als je jukbeenderen. Als je aan een schema van je gezicht te trekken, zou het een vierkant lijken.

De meest vleiende pony zal helpen verzachten je harder hoeken. Lange, opzij vallende pony die de wenkbrauwen grazen zijn een van de beste opties.

De sleutel tot het perfecte pony is ervoor te zorgen dat ze taps aan de zijkanten en langer dan ze boven de wenkbrauw. Het haar boven de wenkbrauw moet hit op het voorhoofd of net onder het en kan wispier zijn, waardoor een deel van je voorhoofd naar door te gluren.

load...

Vierkant gezicht: zware pony

Lang haar met dikke, volle fringeis mooi. Het is een geweldige edgy en hip kapsel en kan jaren duren off een gezicht.

Deze stijl werkt prima op vierkante gezichten, met een voorbehoud: de zijkanten van de pony moet langer zijn dan het midden van de rand. De langere randen verzachten een vierkant vlak waarin stompe pony hoeken zouden toevoegen.

Zware pony heeft de neiging om het beste zijn als yourstylist snijdt hen terwijl je haar droog is. Anders kan ze krimpen na het drogen en uiteindelijk korter dan je zou willen.

Rond gezicht: opzij vallende pony

Als je rond gezicht, de breedte van je wangen is hetzelfde als je kaak. Dit is hetzelfde als het vierkant gezicht, behalve kaak neiging zachter en minder hoekig.

Als gevolg van de zachtheid van je gezicht, je vindt het best om wat hoeken die je gezicht langer maken lijken te creëren. Opzij vallende pony die op de dikkere kant zijn een goede keuze om dit te bereiken. Misschien wilt u piekerige pony, die te zacht kan worden voorkomen.

load...

Rond gezicht: botte pony goed gedaan

Typisch worden blunt-cut pony niet vleien op een rond gezicht. Het krijgen van een rechte snede over het breedste deel van uw gezicht is zelden een goed idee, tenzij je botte bangslike deze te krijgen.

Het geheim is hier in de curve die je wenkbrauwen nabootst. Ze moeten langer aan de zijkanten en korter in het midden zijn. In combinatie met lang, steil haar, de stijl geeft zachte trekken het gezicht van grote hoeken.

Hart-vormige gezicht: super lange pony

Als u een hartvormig gezicht, je voorhoofd heeft de neiging om breder dan je kaaklijn en je kin komt tot een duidelijk punt. De meest vleiende haar zal de onderkant van je gezicht in evenwicht te brengen met de top van het en bagatelliseren een puntiger kin.

Met deze vorm, is het best om brede stompe pony te vermijden, omdat ze de neiging om het voorhoofd te markeren. In plaats daarvan, een flatterende snit voor u is zeer lange pony. Ze vegen beneden de kin, die automatisch maakt het oog te vegen naar beneden ook.

-Hartvormig gezicht: Wispy Fringe

Lees ook:

Gelaagde, gevederde pony is een goede optie voor hartvormige gezichten. Ze voegen een hoek op de top dat de hoek van je kin compenseert, waardoor je hele look in balans.

Deze stijl volgt ook haar deel, met slechts een paar pony aan de ene kant en aan de andere kant. Het is een geweldige manier om extra volume toe te voegen aan dunner haar.

Hartvormig gezicht: lang stuk-y pony

Lange pony ziet er geweldig uit op een hartvormig gezicht. Het is niet een super dikke stompe snit en het is niet dun en piekerig ook niet. Het is prachtig wanneer de rand veegt net onder de wenkbrauw en is net iets langer aan de zijkanten.

Ovaal gezicht: elke pony werken

De meeste mensen hebben anoval gezicht, dat is gewoon een beetje langer dan het breed is. Het goede nieuws is dat youcan wegkomen met vrijwel elke stijl van de pony.

Deze pony is een goede optie, want het is niet te zwaar. De pony kan naar beneden worden geborsteld of geveegd aan de zijkant en ze zullen mooi groeien.

Ovaal gezicht: rock 'n roll pony

Een lange shag kapsel is een perfecte stijl voor dikke pony die nog over zijn om hun ding te doen. Het is een geweldige stijl voor iedereen met een ovaal of een lang gezicht.

De sleutel is hier aan de lucht drogen, zodat je de natuurlijke golf te krijgen, maar je wilt ook niet vergeten om je bang te stylen voordat ze drogen. Met golvend haar, kunnen ze gemakkelijk uit de hand lopen.

Lang gezicht: een lange pony

Een lang gezicht betekent vaak een lange voorhoofd. Niet alleen pony helpen dekken die up, kunnen ze ook je gezicht lijken breder.

Lange pony zijn veryflattering voor een lang gezicht. U kunt uw kant slijten het midden om een ​​mooi gezicht-framing gordijn te krijgen, of een deel er langs de zijkant voor extra volume. Ofwel stijl is perfect, vooral als je recht of licht golvend haar.

Lang gezicht: zware botte pony

Net als vleiend op een lang gezicht, dik gesneden stompe pony zijn een goede keuze. Omdat deze beginnen bij de kruin van het hoofd, ze verkorten natuurlijk een langere gezicht. Deze pony ziet er geweldig uit op lange haren, schouderlang haar, en zelfs kort haar.

Lang gezicht: rand pony

Fringe pony zijn een andere prachtige keuze en ze werken het beste op vrouwen met een hoog voorhoofd, die vaak wordt geleverd met een langwerpig gezicht. Ze zijn ook een goede keuze als je fijn haar en kan niet de dikkere bezuinigingen te vullen.

Als u een korte voorhoofd en begeren pony pony, niet alles is verloren. Gewoon vragen uw kapper om je pony verder terug op je hoofd te snijden.

Alle gezichten: opzij vallende pony

Opzij vallende pony is een gorgeousaddition toapixie kapsel. Het goede nieuws is dat deze pony maken de kortere cut werken met iedere gezichtsvorm. Als je een rond gezicht, hoewel, kunt u overwegen het dragen van je haar langer.

De andere leuke ding over deze bezuiniging is dat het veelzijdig. Als je op een dag het gevoel alsof je met een mussy wash-and-go stijl, je kunt. Maar het kan ook worden meer zorgvuldig gestyled voor een leuke of een professionele uitstraling.

Alle gezichten: niet-vrij bot, niet-helemaal-kant vallende pony

Deze zware pony pony zijn niet helemaal stompe en niet helemaal opzij vallende maar ze zijn erg, erg dik. Het is een look die schitterend op alle gezichtsvormen zou zijn.

De schuine pony pronken met prachtige botstructuur op een vierkant gezicht vrouw. Zij zullen ook in evenwicht te houden de rondheid van een rond gezicht en de lengte van een lang gezicht te korten. Op een hartvormig gezicht, ze trekken het oog omhoog en weg van een puntige kin. Ze zijn perfect en direct aan trend.