De beste kleurstoffen voor heldere en gekke haarkleur 2018

9 november 2018

Helder en gekke haarkleur is een enorme trend en veel mensen hebben een hoop plezier met een verscheidenheid van de tinten. Semi-permanente kleurstoffen laat uw creativiteit en funky persoonlijkheid schijnen door de brutaalste haar u zou kunnen hopen.

Voorbij een all-over kleur van groen, blauw, paars, of wat dan ook uw voorkeur, er zijn geweldig manieren om deze kleuren mengen. U kunt gaan met dip-dyedombre eindigt in een zoete schaduw van roze of paars die je natuurlijke kleur aanvult. Of, kun je echt gedurfd met een gebatikte look en gebruik van meerdere kleuren om een ​​regenboog effect te creëren.

load...

Het grootste probleem dat stylisten tegenkomen bij het gebruik gek haarkleur is dat ze gemengde resultaten kan opleveren. Deze semi-permanente haarkleuren is bekend dat ze snel vervagen, en vaak kan het moeilijk zijn om de kleur in het haar in de eerste plaats te krijgen. Pre-verlichting en het nemen van de juiste nazorg kan een enorm verschil in de uitkomst te maken, maar gewaagd, gek haarkleur echt begint met het kiezen van het juiste product.

Laten we eens kijken naar de top keuzes in gekke haarkleur merken en nog wat tips om ervoor te zorgen dat uw kleur waar is en een lange levensduur.

Tips van de profs

Voordat je vet te gaan met kleur, kan een paar pro tips je gekke haarkleur helder te maken en fade-bestendig.

load...
  1. Spoel haarkleur met koud water om de cuticula en slot in kleur af te dichten. Warm water zorgt ervoor dat de cuticula te zwellen en de kleur van het haar uit te voeren.
  2. Proces kleur langer dan de aanbevolen verwerkingstijd.
  3. Zorg ervoor dat je haar schoon en droog is voor het aanbrengen van de kleur. Als de cuticula is gevuld met water, de kleur zal niet in staat zijn om het haar volledig verzadigd.
  4. Overslaan conditioner wanneer prepping haar. Gebruik alleen shampoo.
  5. Lock kleur in met een behandeling na-kleur, zoals Kerastase Reflection Pixelist. Deze behandeling geeft glans, sluit de cuticula, en maakt de kleur echt duren.

Speciale effecten haarverf

Special Effects Hair Dye is beschikbaar in meer dan 20 gekke kleuren en het is een eerste keuze voor regenbooghaar toegewijden. Het duurt drie tot zes weken, hoewel sommige gebruikers melden dat het blijft voor maanden, vooral als je haar is gebleekt.

De dikke consistentie van deze vega-vriendelijk haarkleur zorgt voor no-drip applicatie, hoewel het moeilijk toe te passen zijn. Dit merk zeker profiteert van een langere verwerkingstijd en een heldere, pre-verlichte basiskleur. Het zal ook je haar conditie en de kleuren kunnen worden gemengd voor aangepaste tinten.

Lees ook:

Sommige van de kleuren in de Special Effects Haarkleur lijn gloed onder een zwart licht. Deze omvatten Atomic Pink, Nuclear Red, Cherry Bomb, Hi-Octane Orange, Joyride, Cupcake roze, helder als F # @ € geel en Napalm Orange.

load...

Manische paniek semi-permanente kleurenroom

Manic Panic wint in de nostalgie-afdeling en het werkt. Dat is de voornaamste reden waarom deze haarkleur merk al zo'n lange tijd is geweest.

Manic Panic is beschikbaar in meer dan 40 kleuren, van subtiel tot gedurfd. Het is een vega-vriendelijk kleurstof die je haar niet zal beschadigen. U zult merken dat het werkt ook het beste wanneer u het proces voor het langer dan de aanbevolen tijd.

Dit merk is een grote inzet als je probeert om pasteltinten te bereiken op lichtere haar. Het geeft je een heel mooi doorschijnend, pastel look. Het duurt ook langer dan een paar shampoos.

De dikkere gel formule zorgt voor gemakkelijke toepassing. Als je gaat om een ​​multi-color regenboog effect, het is een uitstekende keuze.

Punky Color door Jerome Russell semi-permanente haarcrème

Punky Color door Jerome Russell is een favoriet onder stylisten. Deze kleur is super langdurige, soms zo lang als een maand of twee. Het verdwijnt mooi ook, voorzichtig verhuizen naar verschillende tinten van de werkelijke kleur. Net als veel van deze merken, is het niet wassen helemaal op sommige haar.

Dit product wordt geleverd in ongeveer 20 leuke kleuren. Turquoise, Rose Red, en Alpine Green zijn een paar van de favorieten. Een van de beste delen, echter, is dat het ruikt naar druiven, dat is een leuke afwisseling van de chemische geuren in andere merken.

Bij de toepassing van Punky Kleur, kunnen de dingen rommelig. Wees ervan bewust dat het stoffen kan vlekken.

Joico intensiteit semi-permanente haarkleuring

Joico is een salon-kwaliteit, semi-permanente haarkleuring. Het merk staat bekend om zijn over de top intense kleuren, waaronder metallics. Je kunt het gebruiken rechtstreeks uit de tube of meng het met andere kleuren om je eigen mengsel te maken.

Met Joico, kunt u genieten van schitterende kleur voor een paar weken. Afhankelijk van de schaduw, zal het duren vijf tot 20 shampoos en het verdwijnt prachtig. Daarnaast zal het je conditie van het haar, waardoor het glanzend en gezond.

De geur is aangenaam en er is weinig kans van de kleuring.