De beste kapsels voor vrouwen van elk type lichaam 2019

12 november 2018

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw kapsel te veranderen van uw look, er zijn veel dingen te overwegen. Uw natuurlijk haar textuur en vorm van het gezicht kan helpen u, maar hebt u overwogen uw algehele vorm van het lichaam?

Het is iets waar veel vrouwen denken niet na over. Je lichaam type is een factor, omdat uw kapsel bepaalde functies kan accentueren in ofwel een goede manier, terwijl bagatelliseren anderen. Of u nu lang of petite, slanke of curvy bent, zijn er een paar dingen die je wilt in gedachten te houden voordat u besluit op uw volgende snede.

load...

In het algemeen, het draait allemaal om het vinden van een balans van top tot teen. Je zou zelfs kunnen vinden dat je valt in meer dan één categorie, dus je wilt een middenweg, dat is vrij gemakkelijk te vinden.

Ook wanneer u uw stylist voor een consult, zeker van zijn dat ze neemt je lichaam het type in aanmerking. Laat de te raadplegen voordat u gaat zitten in de stoel en het krijgen van caped omhoog. Het zal jullie beiden een beter idee van welke richting te gaan als je je hele lichaam te zien geven.

Voor lange, atletische vrouwen

Tall vrouwen met een atletische bouw kan wegkomen met bijna elk kapsel. Je kan in het algemeen gaan lang, kort, golvend, recht, of wat uw hartje begeert. Dat betekent waarschijnlijk niet helpen om beslissingen te nemen, dat wel.

load...

Omdat je lichaam het type is zo veelzijdig, concentreren op het vinden van een stijl die je haar dikte en textuur past. Je gezicht vorm kan ook een grote rol spelen in het begeleiden u in de richting van een stijl.

Wat te vermijden

Als u bredere schouders, kan een kortere weg te accentueren, vooral als je een kleinere buste. Er is een risico van het optreden minder vrouwelijk en mannelijk, dus hou dat in gedachten. Een langere cut laat je haar aan de schouder en uw algehele look te verzachten.

Voor lange, slanke vrouwen

Als je lang en slank bent, kin-length of langer haar is vaak uw beste weddenschap. Het kan er meer vrouwelijke dan korte kapsels en compenseert de lengte van je lichaam. Face-framing lagen en pony kan verzachten een langere gezicht en hals.

Groot zoekt dit lichaamstype zacht, schouders golven. Dit geldt met name als je niet veel bochten hebben. Elke lengte onder je kin en het toevoegen van volume willoffset uw slanke figuur.

load...

U kunt ook gaan met lang steil of krullend haar. Als u wilt korter gaan, na te denken over een lange bob die je schouders scheert.

Wat te vermijden

De meeste lange vrouwen willen echt korte kapsels zoals kabouters te vermijden. Deze stijlen kunnen je hoofd te laten lijken kleiner is dan de rest van je lichaam, die uw hoogte te accentueren. Evenzo kan super steil kapsel maak je er zelfs magerder.

Voor de petite vrouwen

Slanke en verfijnde stijlen zijn een geweldige keuze voor petite women.Bobs zijn super vleiend en bieden vele grote verschillen voor u om mee te spelen. Lagen en hoeken in de bob gesneden kan eigenlijk geven je een beetje hoogte, net als elk volume ontop van je hoofd.

Lees ook:

Elke snit die valt tussen je kin en schouders is een goede keuze, want itwill je haar te houden in verhouding tot uw kleinere frame. Zachte golven zijn een goede optie ook.

Wat te vermijden

Als je petite, weet je dat het nogal makkelijk om te verschijnen een beetje kinderlijk soms kan zijn. Om dit te voorkomen, sla de super korte pixie bezuinigingen, strakke krullen, en extreme haarkleuren.

Als je te kort te gaan, loopt u het risico op zoek te jongensachtig en het kan je hoofd groter lijken dan het is. Aan de andere kant, kan heel lang haar je korter lijken.

Voor volle vrouwen

Volle vrouwen zien er echt fantastisch met een snit die compenseert de boven- en onderkant van je lichaam. Zachte krullen en een medium lengthtend naar de meest vleiende zijn.

Als je haar is dik, vraag je kapper om een ​​deel van het volume nemen met lagen of een scheermes. Going een beetje rechtere, terwijl een zachte golf, en terug te trekken haren uit je gezicht kan ook slimming.If u wilt korter gaan, proberen om de lengte tussen je kin en schouders te houden.

Wat te vermijden

Korte kapsels, evenals zeer lange snijwonden, kan een deel van de functies die u zou willen bagatelliseren accent. Bijvoorbeeld kan een korte elf bloot een kortere hals en ronder gezicht. Lang haar kan hetzelfde effect hebben, vooral als je haar is erg dik of u bent korter.

In het algemeen is elke stijl die wordt beschouwd als "big hair" is niet uw beste optie.

Voor weelderige vrouwen

Veel vrouwen hebben een zandloper figuur. Als je curves-bredere heupen en buste te hebben met een dunnere taille-then middellange tot lange, golvend of krullend haar is een geweldige uitstraling. Het zal aandacht aan uw haar en gezicht, niet uw borst en heupen.

Het geheim is om het lichaam toe te voegen aan je haar. Dit zal verzachten uw gehele uitstraling en het evenwicht alles uit. Sommige pony en een kant deel kan ook een goede optie zijn, omdat ze je gezicht omlijsten.

Wat te vermijden

Steil haar accentueert alleen acurvybody, dus het is best te vermijden. Short cuts en updos kunt ook de focus op je lichaam en zelfs uw hoofd lijken onevenredig klein.

Hide grote oren

Er zijn bepaalde individuele kenmerken dat vrouwen graag zo goed te bagatelliseren. Eén daarvan is groter oren en veel vrouwen krijgen in de gewoonte van hun haar stopte achter hun oren.

Als u het gevoel dat uw oren zijn een beetje groter dan je zou willen, probeer je haar over hen te houden. Dat kan betekenen dat het krijgen van een snee die dit doet natuurlijk of breken van het haar plooi gewoonte.

Verberg een groot voorhoofd

Bangs zijn de ultieme oplossing voor elke vrouw die heeft een hogere haarlijn en voelt haar voorhoofd is te groot. U kunt gaan met een slanke stompe snit of kiezen voor een sexy side-sweep (die ook kan verbergen uw oren).