De beste kapsels van Reese Witherspoon

13 november 2018

Reese Witherspoon is een Hollywood schoonheid en klassieke blondine die de rode loper uit super lang en recht naar super kort en krullend en alle soorten in tussen siert in veel verschillende kapsels.

Als een typische hartvormig gezicht, Reese ziet er het beste in kapsels die pronken met haar ogen en bagatelliseren haar sterke kin. Elke kapsel met een pony of lange golven zal een harde kin te verzachten. Alle volgende bezuinigingen op Reese zijn vrij vleiend (niet verwonderlijk, aangezien ze heeft wel genoeg geld om de beste kappers veroorloven.

load...

Als je het naar het einde van de galerij, zult u zelfs naar Reese zien als een brunette in 2004.

Kapsels voor-Heart Shaped Faces: 20 flatterend Cuts

Reese Witherspoon super blonde in een gelaagde snit

Kapsels voor-Heart Shaped Faces: 20 flatterend Cuts

Het verbergen van een litteken

Back in 2012, Reese Witherspoon stapte uit op de rode loper met de meest prachtige pony (hier afgebeeld) en zo onthulde ze op "The Graham Norton Show," haar nieuwe pony waren niet een beauty verklaring of een frisse verandering, ze waren eigenlijk te verbergen een litteken kreeg ze de afgelopen september, toen ze werd aangereden door een 84-jarige bestuurder, terwijl ze uit voor een run in Santa Monica.

load...

Ik besloot om een ​​beetje van het onderzoek te doen en vond een aantal foto's van Witherspoon terug in oktober met een zeer discreet pleister op haar voorhoofd (zie foto hier). Wat ik leuk vind aan dit verhaal is niet de nieuwe pony, of dat Witherspoon ging naar buiten en over met haar haren trok zich terug in een paardenstaart slechts een maand na het incident, maar dat de actrice met de situatie met gratie. Witherspoon niet aanklacht (de bestuurder werd aangehaald voor het niet toe te geven aan een voetganger op een zebrapad), en ze ging niet naar de pers met het verhaal. In plaats daarvan, maanden later, is ze in staat om lachen.

"Ik landde op mijn hoofd, en ik heb een litteken, vandaar mijn nieuwe kapsel Ik weet niet veel over, maar wonderbaarlijk herinneren -. En dank God - Ik ben goed," zei Witherspoon op de show. "Ze zeiden dat ik ben erg koppig."

Een andere reden om een ​​van Amerika's liefjes houden.

Reese Witherspoon met krullend haar

load...

Kapsels voor-Heart Shaped Faces: 20 flatterend Cuts

Reese Witherspoon met flatironed haren

Kapsels voor-Heart Shaped Faces: 20 flatterend Cuts

Reese Witherspoon groeit uit haar pony

Lees ook:

Kapsels voor-Heart Shaped Faces: 20 flatterend Cuts

Reese met lagen gesneden langs haar kaaklijn

Kapsels voor-Heart Shaped Faces: 20 flatterend Cuts

Golven en pony Reese Witherspoon

Ik begeren Reese's pony. Sterker nog, ik begeer ze zo veel, ik heb ooit de volwassen-out versie van haar zeer populaire kapsel. Het is uitgegroeid omdat zo veel als ik hou van pony, ze groeien te snel en ik ben te lui om tweemaandelijkse bang trims te krijgen (tot mijn vriend Jim's grote ergernis: "Maar je bent een beauty editor Je wordt verondersteld om naar te kijken! samengesteld!"). Voor degenen onder u bereid bent om de inspanning in de taps toelopende bang blik zetten, hier zijn de geheimen van haar stylist, met dank aan InStyle Magazine:

Original text