De beste kapsels van Jennifer Aniston in de loop van de jaren

10 november 2018

In deze fotogalerij van Jennifer Aniston kapsels, zul je zien hoe haar haar is in de loop der jaren uit haar lange, overwoekerd bruin sloten, aan de Rachel aan haar handtekening "BRONDE" straight hair.

Hier is ze afgebeeld in 2016 met BRONDE haarkleur, met dank aan haar kapper Chris McMillan.

1980: haar tienerjaren

Hier zien we Jennifer Aniston's haar in zijn natuurlijke staat: lange, onhandelbare en bruin. Het is een geweldige uitvalsbasis voor haar kapsels te komen. Dik, van nature steil haar is het makkelijkst te stijl.

load...

Juni 1995 - Jennifer Aniston debuteert "The Rachel" haircut

Later noemde dit kapsel "de lelijkste kapsel die ik ooit heb gezien", maar als het zijn debuut gemaakt op de set van "Friends", de wereld ging ga-ga voor Jennifer Aniston's "The Rachel." Het bleef de meest populaire kapsel voor minstens een paar jaar.

1998: Een paar jaar in "Friends", een paar maanden in dating Brad Pitt

Hier is Jennifer Aniston in krullend haar op de "Meet Joe Black" première, die gekenmerkt haar toenmalige vriend Brad Pitt. De twee hadden opgezet op een blind date in het voorjaar van 1998.

Maart 2000: de langste haar haar ooit kreeg

load...

In maart 2000, Jennifer groeide haar haar super lang, sportief een bijna bohemien look vlak voor haar 30 juli huwelijk met acteur Brad Pitt.

10 september 2000

Hier is Jennifer Aniston getooid met een zeer ingetogen lool slechts 2 maanden na haar 1 € M uitbundige bruiloft Brad Pitt waarin ze beloofd om Brad's favoriete banana split te maken en Brad beloofde om een ​​evenwicht op de thermostaat vinden.

December 2000: Short & Golvend

load...

Dit is de eerste keer dat we Jennifer Aniston gezien met kort haar. Ze bijgesneden haar haar om een ​​flatterende lengte tussen haar kin en haar schouders in december 2000 en droeg het kort voor slechts een paar maanden.

4 september 2001: Haar Nieuwe Signature Cut

Een van de meest sexy foto's van Jennifer Aniston, is dit één pronkt met het kapsel dat ze zou dragen voor een groot deel van het volgende decennium: plat gestreken, lang met een weinig-face framing lagen en de perfecte kleur dat is niet helemaal allemaal blond, nog niet totaal brunette ofwel, een kleur die we in 2009 zouden dub als "BRONDE".

September 2002

Lees ook:

Jennifer Aniston droeg haar lange haren krullend op de 2002 Emmy Awards, waarin ze won Beste Actrice in een Komedie. Ze heeft zelden haar haar dit gekruld gedragen. Als ze dat doet dragen haar haar golvend, het is veel meer "Beachy" dan krullend.

Januari 2003

Ze is zelden gezien in pony en dit schot van haar in januari 2003 toont haar met dikke, opzij vallende degenen.

September 2004

Slechts een paar maanden voor hun aangekondigde scheiding in het begin van januari 2005, Jen en Brad kijk hier gelukkig. Nou, ze doet. Haar haar is warrig en los.

Oktober 2005

Met haar scheiding van Brad Pitt afgerond op 2 oktober, Jennifer Aniston stapte op 30 oktober op zoek verrukkelijk. Maar van de vele foto's van haar genomen op deze dag, dit was slechts 1 of een paar die toonde haar lachend. Toch, ze ziet er prachtig uit.

Juni 2006: lang, recht en Brunette

Jennifer Aniston gedumpt haar gouden kleur voor een donkerdere tint van bruin in juni 2006.

December 2006

In dit schot, kun je duidelijk zien hoe gelaagd haar haar is net om het gezicht.

December 2008

Dit is een van mijn favoriete kapsels op Jennifer Aniston. Haar haar is dik en perfect gesneden en de kleur kon niet beter.

22 februari 2009

Hier, Jennifer Aniston draagt ​​een vlecht aan een awards show. Kind van een boho, strand chique look.

Maart 2010

Terug naar de pin-steil haar en de BRONDE kleur.

Augustus 2010: Recht en Darker

Een andere klassieke Jennifer Aniston look.

8 februari 2011

Ik hou van deze Beachy golven in deze foto genomen op slechts een paar weken (of misschien zelfs dagen) voordat ze geknipt haar haar tot op haar schouders.

Jennifer Aniston op de lange bob kapsel: Begin 2011

Begin 2011 stapte Jennifer Aniston met een lange bob (of "lob") kapsel en versteld staan ​​van de wereld. Een super flatterend lengte lange bob Aniston is iets korter in de rug en versmalt naar voren. Dit is niet de eerste keer dat ze geknipt haar lange haren af, de laatste keer dat ze debuteerde een korte 'doen was eind 2000, net na haar zomer huwelijk aan Brad Pitt.

5 mei 2011

Terug naar de kortere kapsel. Dit was de snede gezien over de hele wereld.

Juni 2016

Aniston heeft zich aan haar lange haren voor een paar jaar nu. Gek op deze look.