De 4 beste herenkapsels voor dunner wordend haar 2019

14 november 2018

Omgaan met dunner wordend haar of een terugwijkende haarlijn kan frustrerend zijn. Als je haarlijn beweegt heen en het haar op de top van je hoofd wordt minder dicht, bepaalde kapsels gewoon niet zo goed als ze gebruikt om te kijken.

Gelukkig zijn er genoeg manieren om je kapsel te beheren als je haar begint weg te ebben en dun.

Van kapsels voor terugwijkende haarlijn aan haarproducten die dikte toe te voegen en bedekken flarden van dunner wordend haar, heb je een verscheidenheid aan opties tot uw beschikking om de esthetische gevolgen van haaruitval te verminderen en houdt je haar ziet er goed uit.

load...

Hieronder vindt u een lijst van onze top tips en aanbevelingen voor het beheer van uw kapsel als je haar dunner wordt en verdwijnt. We hebben ook vermeld een paar eenvoudige tips voor preventie om u te helpen voorkomen dat uw haaruitval en vermijden dat we van kalende kaal.

Kies een haaruitval-friendly kapsel

Als je te maken hebt met haaruitval, is het belangrijk om te weten dat niet alle kapsels zijn gelijk. Sommige bezuinigingen kan benadrukken uw dunne of kale wedstrijden en maak uw haaruitval duidelijk, terwijl anderen het minder visueel duidelijk dat je verliest haar.

Voordat we in onze kapsel aanbevelingen voor mannen met dunner wordend haar, laten we betrekking hebben op de een regel van het stylen van je haar voor haar verlies: nooit toevlucht nemen tot een kam over.

load...

Tuurlijk, het “verbergt” uw kaalheid - althans in de zin dat zij betrekking heeft op zichtbare plekken van dunner wordend haar. Echter, overkammer zijn duidelijk en zeer gemakkelijk te herkennen, en meestal eindigen waardoor meer aandacht voor uw dunner wordend haar dan een gewone knipbeurt zou doen.

Met deze waarschuwing uit de weg, laten we eens kijken naar enkele van de beste kapsels voor mannen met een dunner of teruglopende haar.

Beste heren kapsels voor dunner of teruglopende haar

De buzz cut

Makkelijk te stylen en nog gemakkelijker te beheren, een buzz cut is een perfecte optie als je dunner wordend haar. Omdat je haar is kort en uw huid zichtbaar is, hoeft dunne plekken op je hoofdhuid niet opvallen zoveel als ze dat zou doen met een langere kapsel.

Een buzz cut is ook een goede manier om te gaan met een terugwijkende haarlijn, want het maakt het hele haarlijn minder voor de hand door het verminderen van het niveau van contrast tussen je voorhoofd en je haar.

load...

De bemanning cut

De militaire stijl crew cut is een ideale optie voor het maken van een terugwijkende haarlijn minder voor de hand. Dit is omdat het het contrast tussen de tempels en de zijkanten van je hoofd vermindert, met de kortere, dunnere kanten maken de illusie van een meer gelijkmatige haarlijn.

Als u liever iets langer haar op de top, kunt u de militaire stijl crew cut met een meer klassieke hoog en strak kapsel te vervangen.

De mop top

Geen fan van kort haar? Een klassieke mop top kapsel is een goede optie voor het maken van dunner wordend haar minder voor de hand. Borstel het naar voren of over je voorhoofd en het kan ook verbergen een terugwijkende haarlijn met een minder voor de hand liggende te kijken dan een kam over.

Lees ook:

Een van de leuke aspecten van een mop top is kunt u de lengte aan te passen aan uw smaak te passen, van een klassieke Beatles-stijl kapsel iets slordiger en eenvoudiger te beheren.

De gladde rug

Terwijl een gladde rug kapsel uw terugwijkende haarlijn niet zal verbergen, het is een geweldige manier om het te bezitten, terwijl je maken dunner wordend haar op je kruin minder voor de hand.

Een gladde rug kapsel is precies wat het klinkt als - korte zijden, met glad haar terug op de bovenkant van je hoofd dat je kruin bedekt. Als u niet beschikt over dunner wordend haar, maar wil een terugwijkende haarlijn minder duidelijk te maken, kunt u ook glad je haar over in plaats van naar achteren.

Gebruik styling producten om het uiterlijk van dikker haar te geven

Terwijl styling producten zoals mousse en haarlak ook niet aan een haar dikker te maken, kunnen ze de illusie van dikker haar te geven door het toevoegen van volume, zodat u bedekken dunne patches en geef je haar een meer uniforme, gezonde uitstraling.

Onze belangrijkste regel als het gaat om styling product is om te wassen en haargel, die beide zijn berucht voor het maken van flarden van dun haar kijk vlakker, dunner en meer voor de hand te vermijden.

Gebruik in plaats daarvan een lichte mousse om je haar te stylen. In tegenstelling tot gel en wax, mousse geeft volume aan je haar en maakt het kijken dikker, vooral als je het goed toepassen door eerst te bevochtigen uw haar en föhnen het na.

Als u grote flarden van dun haar, dan kunt u ook gebruik maken van haarvezel producten zoals Toppik om ze te bedekken en maken ze minder voor de hand. Deze vezels worden meestal gemaakt met behulp van keratine eiwit en is ontworpen om zich te binden aan je haar tijdelijk voor een dikkere look.

Scheer het allemaal af

Tuurlijk, het is de nucleaire optie, maar het werkt. Als je het vertrouwen hebt een geschoren hoofd te trekken uit en je van de manier waarop je kijkt zonder haar, voel je vrij om je hoofd scheren als je eenmaal begint om je haarlijn dunner merken.

Vergeet niet dat het scheren van je hoofd niet verhindert dat verdere haaruitval, wat betekent dat je misschien niet zo veel haar je onthouden als je ooit besluit om het weer uit te groeien.

Voorkom verdere haaruitval met behulp van medicatie

Als het gaat om haar, het is veel makkelijker om te houden wat je hebt dan het is om haar terug te krijgen door middel van een transplantatie of een andere chirurgische ingreep. Vanwege dit, de beste manier om je kapsel te beheren als je kalende is het behouden en het haar dat u nog steeds te beschermen.

Door het gebruik van finasteride, kunt u uw bestaande haar te beschermen door het blokkeren van DHT, het belangrijkste hormoon dat verantwoordelijk is voor mannelijke kaalheid. In sommige gevallen wordt finasteride en minoxidil gebruik, ook in verband met lichte haargroei, maar dit is geen garantie.

Voor beter of slechter, zodra je haar weg is, is het meestal voorgoed weg. Als je je haar hebt gemerkt begint te dun uit, is het beter om te beginnen met het gebruik van finasteride, minoxidil en andere haaruitval preventie producten eerder vroeger dan later.