De beste haarproducten voor pixies

12 november 2018

Ik heb de beste haarproducten voor pixie kapsels samengesteld voor mijn lezers. In deze lijst vindt u alles wat de typische elf drager nodig zou kunnen hebben met inbegrip van molding pasta's, een strijkijzer en serums en volumizers vinden. Al deze producten zijn geliefd om verschillende redenen en zal helpen neem je pixie uit ho-hum aan "Halleluja! Ik heb een andere grote hair day."

Hoe een elf ziet er hangt zo veel niet alleen op het kapsel, maar textuur van je haar. Krullend, golvend, fijn en dik haar alle vallen anders bij het snijden en aan de lucht gedroogd.

Meer over elf:

Een vormpasta of was

Voor elf stijlen, kan een fatsoenlijke molding pasta of was het verschil tussen de ontzagwekkende haar en "meh" haar bedoelt. Zonder dat, kan uw kapsel plat vallen op je hoofd als met een helm of golfslag van uw hoofd in wolkjes kroezen.

load...

Molding producten (kijk naar de woorden "plakken", "stopverf" of "was" op het etiket) kunt u textuur en stijl te creëren als je fijn haar, en voeg leiding en controle als je weerbarstig haar.

Hier is hoe het te gebruiken: zet een dubbeltje kleine hoeveelheid op uw handpalm, warm het op tussen je handen en Palm het over je haar. Gebruik je vingers om je haar te stylen, het creëren van de look die u wilt.

Bij het winkelen voor een molding pasta, wil je iets dat niet zal laten je haar knapperig. Ik heb verbazingwekkende dingen gelezen over deze Oribe (uitgesproken als "Or-i-bay") producten:

Voor een drogisterij merk, dit krijgt goede recensies:

load...

En sluit niet uit dat producten ontwikkeld voor mannen. Deze krijgt goede recensies:

Een fatsoenlijke stijltang

Als je haar golvend, krullend of de neiging tot kroezen, zal een steiltang een noodzaak in uw schoonheid arsenaal. Maar niet zomaar een stijltang zal doen, moet u investeren in een 1/2 inch ijzer of hooguit een 1-inch ijzer beste stijl je haar. Om het even wat groter zal moeilijk zijn om mee te werken.

Als je een lange pony, streven naar de 1-inch. Kortere Pixies zien er het beste gestreken met een 1/2 inch, maar deze kunnen moeilijk te vinden zijn. Overweeg een mini-ijzer, dat kleine platen heeft en werken goed met kort haar.

Ik adviseer mijn favoriete strijkijzers op mijn lijst van de beste strijkijzers en stijltangen. I omvatten verschillende 1-inch modellen.

load...

Mijn keuze voor elf: De BaBylissPro Nano Titanium 1/2" Mini Iron Blue.

Lees ook:

Een warmte-beschermer

Als u een steiltang gebruiken op een regelmatige basis, zal een warmte-beschermer gespoten op het haar te beschermen tegen de hitte.

Ik adviseer Tresemme Thermal Creations Heat Tamer Protective Spray.

Een volumizer als je fijn haar

Het grote ding over kabouters en fijn haar is dat het makkelijker is om het lichaam toe te voegen aan kort haar dan langer haar.

Je hoeft alleen maar het juiste product. Fijn haar kan vallen plat op het hoofd als een helm als je niet beschikt over een volumizer gebruiken. Volumizers komen meestal in de vorm van sprays of mousse. Ik ben toevallig graag mousse, die een reputatie voor een decennium of zo gehad omdat ze zo 1985. Today's mousses zijn veel mooier op haar, waardoor ze zacht en soepel, terwijl nog steeds het toevoegen van lichaam.

Ik ook mijn favoriete volumizers in de beste producten voor Fijn, plat haar, maar voor elf, adviseer ik:

Serum voor extreem grof of droog haar

Als je extreem droge of grof haar, is serum gaat om uw beste vriend. Toegepast op de punten van haar voor flat-strijken voor een strakke, gladde afwerking.

Ik beveel John Frieda Frizz-Ease Extra Kracht 6 Effects Serum.

Een diepe en / of leave-in conditioner voor Kroeshaar

Als u last heeft van kroeshaar of droog, grof en onhandelbaar haar, een diepe conditioner en een leave-in conditioner zal helpen tam haar. Gebruik de diepe conditioners een keer per week of meer en de leave-in conditioner als nodig is.

Ik raad deze diepe conditioners:

En ik raden deze leave-in conditioners:

Beach nevel

Sommige vrouwen afzien van het vormen pasta's helemaal en het gebruik van het strand spray om textuur toe te voegen aan hun haar. Een strand nevel geeft haar volume en lift bij de wortels.

U kunt uw eigen met behulp van mijn zout spray recept, anders, adviseer ik Fekkai Soleil Beach Waves Spetters en Bumble en Bumble Surf Spray.

Een fatsoenlijke shampoo geformuleerd voor uw haar textuur en het type

Als u het type die dagen tussen shampoos gaat, kan die veranderen met uw elf. Niet veel vrouwen wakker met prachtige pixie hoofdeinde. De pixie heeft de neiging om een ​​hoge onderhoudskosten kapsel en dit betekent vaak shampoos.

Ik raad het kopen van een goede shampoo die niet verdwijnt na het wassen je kleur (als het nep) of zet je haar droog.

Zie mijn lijst van de beste shampoos en conditioners voor alle haartypes en sulfaat-vrije shampoo zijn een grote inzet. Zie mijn favorieten in sulfaat Gratis Shampoos.