Bruiloftskapsels 2019: opsteekkapsels geïnspireerd op de rode loper

12 november 2018

Deze galerij van de bruiloft opsteekkapsels is geïnspireerd door de kapsels beroemdheden hebben aangetrokken opde rode loper. Je zult super formeel om meer casual 'dos ​​vinden, maar al deze stijlen zou kijken prachtig met de juiste jurk en een sluier.

Country zangeres Carrie Underwood is bewijsstuk A. Hier is ze rotsen een edgy Franse twist. Het is slordiger dan de typische chignon en heeft een bouffant om het te laten knallen.

Kate Mara

Mooie kastanje Kate Mara manen wordt geveegd aan de zijkant, half-up en half-down. Ze accentueert de look met prachtige juwelen haarspeldjes.

load...

Paris Hilton

Paris Hilton sport vinger golven getrokken in een slordige chic, gevlochten broodje. De look is part-flapper, part-high society.

Brooklyn Decker

Als je een beetje meer onconventioneel, probeer Brooklyn Decker tweekleurige rommelige knot.

Stana Katic

load...

Stana Katic toont de rommelige chignon is duidelijk een trend. Je moet een stylist die golven in je haar kunt maken en dan vegen ze in een losse knot te vinden. Als je haar niet lang genoeg is, zult u extensies nodig.

Dianna Agron

Dianna Argon's broodje onderscheidt zich door de reeks van losse knopen dat het make-up. Ze heeft ook pony, die de ogen kunnen accentueren of verbergen een groot voorhoofd.

Taylor Swift

load...

Taylor Swift heeft gedeeltelijk pony geaccentueerd door ranken, terwijl de rest van haar lokken worden geplisseerd in een ingewikkelde knot. De popster heeft natuurlijk golvend haar. Als je haar textuur is vergelijkbaar met de hare, vraag dan een kapper over reproduceren van deze look.

Jessica Alba

Actrice en ondernemer Jessica Alba heeft de meest gestroomlijnde chignon op deze lijst tot nu toe. Als u een meer klassieke updo op uw grote dag wilt, gebruik dan deze look als inspiratie.

Rachel Weisz

In tegenstelling tot de andere vrouwen in deze slideshow tot nu toe, actrice Rachel Weisz sport een updo dat is helemaal up. Geen ranken, pony of losse wisps ofhair voor haar. Wie kan haar dat kwalijk nemen? Ze heeft een mooi gezicht en wil om het te pronken. Als uw gezicht is uw nummer 1 actief, volgen.

Lees ook:

Hayden Panettiere

Actrice Hayden Panettiere modellen een gelijkaardige blik aan Rachel Weisz's, alleen haar manen is goudblond, met scherpe kreukels.

Keira Knightley

Keira Knightley's strak, maar licht golvend opsteekkapsel, is bijna vergelijkbaar met Jessica Alba's. Nogmaals, als je doel is gepolijst en traditioneel op je trouwdag te kijken, vraag je kapper om deze stijl in plaats van te reproduceren dan de slordige knotten op deze lijst.

Emily Blunt

Emily Blunt's super donker, naar achteren gebogen opgestoken bijna lookssevere. Maar de pauw inspireerde haar accessoire oplicht de stijl een beetje.

Heidi Klum

Terwijl de meeste van de vrouwen op deze lijst hebben opsteekkapsels dat featurewaves en kreuken, Heidi Klum's stijl is bijna poker rechtdoor. Als je haar meer gestroomlijnd dan golvend, geven deze stijl te proberen.

Milla Jovovich

Als je niet kan beslissen of je haar naar beneden of naar boven te dragen, neem een ​​keu van Milla Jovovich. Bijna alle van de voorkant van haar manen wordt blootgesteld, terwijl de zijkant en de achterkant is verborgen.

Emma Stone

Emma Stone straalt oude school glamour met haar rijk gekleurde pony en strak, maar ingewikkelde broodje. Als je wilt om te kijken als een filmster op je trouwdag, deze stijl is de weg te gaan.

Li Bing Bing

Hier, Li Bing Bing's haar is glad, zwart en trok zich terug. Als je een moordenaar gezicht als ze doet hebt, ga dan voor deze look. Top het af met een aantal statige juwelen.

Penelope Cruz

Als u een toevallige soort gal die van plan is de traditie buck op je trouwdag, overweeg dan Penelope Cruz knal en paardenstaart stijl. U zult waarschijnlijk de hulp van hair extensions moeten trekken deze look af.

Elizabeth Banks

Actrice Elizabeth Banks draagt ​​haar haren trok zich terug in een fishtail stijl chignon.

Elizabeth Banks

Banken maken de lijst opnieuw met deze meer traditionele uitziende twist.

Shailene Woodley

"Afwijkende" actrice Shailene Woodley lijkt meer volwassen dan haar jaren met deze klassieke filmster broodje dat is gewoon een beetje slordig.