Borst ontharing en verzorging voor mannen

9 november 2018

Chest ontharing of verzorging is een onderdeel van veel jongens wekelijks onderhoud. Hier is waarom: Vrouwen love it. Mannen houden van het. Waarom niet pronken met al het harde werk dat u zijn de invoering van in de sportschool? Houd uw haar van verstrikt te raken in uw knoppen of ritsen. Niemand zegt dat je moet om zich te ontdoen van dit alles te krijgen (tenzij je wilt). We zeggen, hou het getemd.

Garneersel

Je hoeft niet om al uw haren te verwijderen. Maar het afsnijden van een aantal lengte kan een wereld van verschil maken. Het kan uw borst over het algemeen er minder behaard en pronken met meer van je spieren definitie.

Mannen lichaam groomers als Philips Norelco Bodygroom (lees review) zijn speciaal gemaakt voor dit doel.

load...

Het scheren

Voor degenen die het glad wilt, ga kaal. Als je de pikt te pronken, waarom niet?

Haarverwijderingscreme

Als u niet wilt dat het uitgetrokken en je zwoer af scheren, een ontharingscrème breekt het haar, zodat u kunt afvegen.

Ze maken producten, met name voor de jongens. Check out de herziening van Nair voor mannen Speed ​​Cream. Meer "

load...

Waxen

Het is niet zo slecht als Steve Carrel leek het in The 40-Year-Old Virgin.

Jongens zijn het maken van afspraken en het krijgen van vele delen van het lichaam was gezet, met inbegrip van hun borst. Een opvoeder en salon eigenaar, antwoordt Loretta Wilson veelgestelde vragen over mannelijk lichaam waxen. Meer "

Lees ook:

Sugaring

Een all natuurlijke pasta of gel verwijdert de haar vanaf de wortel, ook die drie tot zes weken.

Laser haar verwijdering

Terwijl je niet 100% gegarandeerd dat je nooit je haar weer zal zien, maar deze optie te zoeken als je goed met het hebben van een blote borst voor goed bent.

load...

Je hebt de mogelijkheden van het gaan naar de professionals of met behulp van een at-home apparaat (zie: Home Laser en IPL Devices). Meer "

Electrolyse

De beste track record van elke ontharing methode, dus het is voor degenen die echt serieus over het permanent met een glad borst.