Biologische schoonheidsproducten 2019: uw beste weddenschappen

12 november 2018

Veel van mijn vrienden zijn enorm bezorgd over wat ze in hun lichaam en op hun huid, zo natuurlijk, als we het hebben over schoonheid, de belangrijkste vragen die ik krijg van vrienden draaien rond natuurlijke producten. Ze willen niets met parabenen, ze wil echt niet iets dat op dieren is getest en ze zijn bereid om een ​​beetje meer geld te besteden aan het echte werk te krijgen.

Het goede nieuws is dat er tal van prachtige organische haar, huidverzorging en make-up producten op de markt vandaag. Hier, werun beneden de beste producten, wat te zoeken bij het uitkiezen van producten, hoe etiketten te lezen en welke ingrediënten te vermijden.

De industrie is nog niet goed geregeld, dus lees de etiketten zorgvuldig. Een fles met de vermelding "biologisch" moet 95 procent biologische ingrediënten bevatten, maar die zijn gemarkeerd "natuurlijk" of "bereid met biologische ingrediënten" kan bevatten nog steeds de slechte dingen.

load...

Wat te zoeken in biologische huidverzorgingsproducten

Als het gaat om huidverzorging, moet je twee keer nadenken over de ingrediënten je het aantrekken van uw huid. De huid absorbeert chemicaliën en een aantal van hen kan giftig zijn. Je kunt niet alles op de markt vertrouwen omdat in tegenstelling tot in andere landen, waar ze regelen hun beauty-industrie, helaas, de FDA niet veel aandacht besteden aan schoonheidsproducten.

Waarnaar te zoeken

Als het gaat om uw huid te reinigen, vasthouden aan natuurlijke zepen gemaakt van super hydraterende ingrediënten met inbegrip van geitenmelk, shea boter, heldere glycerine, vloeibare castile of olijfolie. Voor de douche, kun je niet verkeerd gaan met Dr. Bronner'scastillesoaps gaan. Zij zijn biologisch afbreekbaar, plantaardige (afgeleid van hennep), organische, USDA-gecertificeerd en fair-trade gecertificeerd.

load...

Als het gaat om uw huid te hydrateren, adviseer ik organische liefhebbers om het simpel te houden en vasthouden aan oliën. Extra vierge kokosolie, jojoba olie, amandelolie, arganolie, olijfolie en echt, elke vorm van olie, werken groot om de huid te hydrateren, zowel op je gezicht en lichaam.

Exfoliëren is een belangrijk onderdeel van elke huidverzorging routine. Blijf bij eenvoudige bruine scrubs suiker gemaakt met oliën of maak je eigen met behulp van deze eenvoudige recept. Vermijd scrubs dat microbolletjes, die in feite zijn kleine kunststoffen die waterbronnen vervuilen en worden momenteel afgebouwd van vele producten te wijten aan vraag van de consument bevatten.

De beste producten

Besteed meer geld op de dingen die blijven op uw huid: oog crèmes, moisturizers, zonnebrandcrème en minder op de dingen die reinigt en gaat dan in de gootsteen: reinigingsmiddelen, scrubs, enz.

Waar te kopen

Als het aankomt op zoek naar natuurlijke producten, ga dan naar Whole Foods of reformwinkels voor de beste selectie. Zodra u uw favoriete items te vinden, kan je ze kopen online tegen lage prijzen.

load...

U kunt uw eigen maken

Voor een echt natuurlijke ervaring, kunt u uw eigen huidverzorgingsproducten maken, zoals lichaam en gezicht scrubs, maskers en nog veel meer. Op deze manier weet je precies wat er gebeurt op uw huid. Sommige recepten kan duren maanden (denk bruine suiker scrubs, lekker!).

Het beste voor antitranspiratiemiddelen

Mensen zijn steeds de natuurlijke route als het gaat om deodorants en anti-transpiranten voor de komende jaren.

Waarom Go Organic

Anti-transpiranten bevatten aluminiumchloride, het ingrediënt dat houdt je zweet opgesloten. Aluminium is geweest (controversieel, dat geef ik toe) in verband met ziekte en borstkanker de ziekte van Alzheimer.

Geen van deze claims is wetenschappelijk bewezen, maar er is genoeg bezorgdheid over hen dat een aantal gerespecteerde artsen waarschuwen ons om te voorkomen dat het gebruik van aluminium in onze beauty producten.

Natuurlijke anti-transpirant niet aluminium of parabenen.

Ingrediënten om te voorkomen

Aluminiumchloride en parabenen. Hoe te vertellen als je deodorant of anti-transpirant parabenen? Kijk naar de lijst van ingrediënten voor het volgende: methylparaben, ethylparaben, propylparaben, isobutylparaben, butylparaben en benzylparaben.

Lees ook:

De beste producten

Ik heb mijn onderzoek gedaan en zijn gekomen met een lijst van de meest geliefde natuurlijke deodorants op de markt vandaag.

De beste in make-up

Wanneer mensen denken aan organische en natuurlijke schoonheid, denken ze van huidverzorging en haarverzorging producten, maar ook de make-up industrie heeft sprong op de organische bandwagon.

Waarom ga organisch

In tegenstelling tot sommige huidverzorgingsproducten die blijven op uw huid gedurende enkele seconden voordat ze in de afvoer gewassen, make-up blijft op je gezicht de hele dag lang.

Ingrediënten te zoeken

Als het gaat om de beste natuurlijke make-up, overweeg mineralen. Ze zijn uw beste weddenschap omdat ze werkelijk zijn natuurlijk en veel producten bevatten geen toegevoegde ingrediënten. Wat maakt minerale make-up onderscheidt van andere make-up is wat het niet heeft: conserveringsmiddelen, parabenen, minerale olie, chemische kleurstoffen, en smaakstoffen. Al deze dingen kan leiden tot vrouwen met een gevoelige huid uit te breken.

Minerale make-up komt in poedervorm (denk oogschaduw, stichtingen, blozen, bronzers).

De beste in shampoos

Dus je houdt van de manier waarop uw shampoo lathers, waardoor je het gevoel alsof je haar wordt steeds schoon? Nou, dat is eigenlijk slecht.

Sulfaten, de ingrediënten in shampoo die ervoor zorgt dat schuim, zeer controversieel zijn.

Ingrediënten om te voorkomen

Veel natuurlijke gezondheid experts raden vermijden shampoos met de schuimmiddelen natriumlaurethsulfaat en ammoniumlaurethsulfaat als belangrijkste ingrediënten. Waarom? Laboratoriumonderzoeken tonen aan dat producten die eindigen op "eth" (bijvoorbeeld natrium laureth sulfaat, polyetheenglycol, oleth, myreth en ceteareth) Alle testen positief voor 1,4-dioxaan, een bewezen kankerverwekkende petrochemie.

Of er genoeg van deze petrochemische in shampoos op de lange termijn effecten veroorzaken is ter discussie.

De beste shampoos

Als u wilt veilig en er geen spijt van te zijn, gaan de sulfaat-vrije route. Ik onder andere een lijst van de meest populaire in Best sulfaat-vrije shampoo. Als je roos, zijn er natuurlijke manieren om uw hoofdhuid te genezen. Check it out: Roos Remedies: hoe om natuurlijk roos te behandelen.

Maak je eigen

Een van de heetste trends in de haarverzorging is natuurlijk haar masker en haar spoelt die je kunt maken van basisingrediënten gevonden in de meeste keukens. Immers, waarom besteden €€ of €€€ op een fles van de verbeelding conditioner wanneer u een geweldige één van producten die centen kosten kan maken?

De beste in haarkleur

Als u wilt dat kluis bij de kapsalon te blijven, overweeg dan een biologische plantaardige kleurstof. Deze worden beschouwd als veiliger dan andere haarkleuren en kleurstoffen.

Waar te koop: U kunt biologische plantaardige haarverf bij reformwinkels en biologische supermarkten of online te vinden.

De beste in nagellak

Als je nagellak te dragen kunt u ook de organische route door te kiezen voor "3-free" of, nog beter, "5-free" poetsmiddelen, die niet veel van de gruwelijke ingrediënten gevonden in goedkope drogisterij poetsmiddelen bevatten.

Sla de merken, maak je eigen

Als je echt wilt de all-natuurlijke route te gaan, kunt u de winkels overslaan en maak je eigen huid en haar producten.

Maak uw eigen haar producten

Een van de heetste trends in de haarverzorging is natuurlijk haar masker en haar spoelt die je kunt maken van basisingrediënten gevonden in de meeste keukens. Immers, waarom besteden €€ of €€€ op een fles van de verbeelding conditioner wanneer u een geweldige één van producten die centen kosten kan maken?

Maak uw eigen huidverzorgingsproducten

Net zoals u uw eigen haar producten kunnen maken, kunt u hetzelfde doen voor de huid.