Beste krullende kapsels voor vrouwen vanaf 50 2018

10 november 2018

Ik ken een ton van de vrouwen met natuurlijk krullend haar. Ze vechten de frizzies het moment dat er vocht in de lucht en velen van hen rechtzetten hun haar ofwel chemisch of via de blowout proces.

Maar de meeste van hen te omarmen natuurlijke textuur van hun haar en stap uit in prachtige, weelderige krullen. Ze hebben geleerd hoe ze goed te verzorgen en hun haar stijl en ze weten wat bezuinigingen er goed uitzien op hen en welke niet.

Dat is iets dat leeftijd brengt u: wijsheid.

Bernadette Peters

load...

Vrouwen met super-krullend haar moet stylinghitte per week te beperken tot 2 tot 3 keer. Nog meer en je kon het risico schade aan uw haar. Het voorkomen frizz is in feite een proces van vier stappen: diepe staat een keer per week. Breng een leave-in conditioner om uiteinden na een douche. Wanneer haar styling, breng dan een serum dat siliconen (zoek naar "dimethicon" op de fles) aan op nat haar, het bekleden van elke krul bevat. Laat haar de lucht drogen of gebruik een diffuser.

Hoe ga direct als je krullend haar

Als u wilt uitproberen steil haar voor een dag of 2, overweegt om een ​​professionele klapband bij een salon. Er zijn veel föhnen salons in de grote steden waar u een blow out kan krijgen voor minder dan 50 €.

load...

Vrouwen met krullend haar die willen rechtdoor moet een professionele haar rechttrekken in de salon proberen. De oplossing is net als een permanent, maar in plaats van krullend haar, rechtzetten het. Ik stel voor het vinden van een stylist die gespecialiseerd is in haar ontkrullen of wie heeft super-krullend haar zelf.

Kate Capshaw krullend

Medium lengte is de perfecte lengte voor het haar bij vrouwen boven de 50, want het is nog lang genoeg stijlvol en sexy te worden beschouwd, maar niet zo lang je eruit als je probeert om weer 25.

Je kan gewoon niet mis met een snit die ergens tussen de kin en enkele centimeters onder de schouders valt te gaan. Deze lengte werkt voor iedereen, ongeacht hun leeftijd, hun haar textuur, en hun gezichtsvorm.

Michelle Pfeiffer

Zoals u waarschijnlijk weet dat als je op deze pagina, kan krullend haar lastig om te zorgen voor zijn. In allerlei weersomstandigheden, kan het kroezen op youbecause droog haar houdt om te genieten van het vocht uit de lucht.

load...

U kunt deze kroezen met behulp van één van de verbazingwekkende krullend haar producten op de markt van vandaag, waaronder behandelingen, shampoos, conditioners en maskers vechten.

Kelly Hoppen

Krullend haar heeft wat lengte om het neer te wegen en te houden omhoog te puffen. Als je je haar langer, kun je eigenlijk gaan lang als je super krullend haar.

Krullend updo Joan Osbourne's

U kunt uw krullend haar omhoog te trekken in een updo, zoals Joan Osbourne is hier.

Alfre Woodard

Bij het drogen van het haar na het aanbrengen van het product, knijp (nooit wrijven) krullen met een handdoek of een papieren handdoek en zorg ervoor dat een diffuser gebruiken bij het gebruik van een föhn. Droog haar op de laagste snelheid.

Alex Kingston

In tegenstelling tot uw zusters met rechte, vlakke haar die uit de buurt van producten die verzwaren hun haar moet blijven, moet je een paar producten om kroes en droogheid in toom te houden.

Lees ook:

Eerst moet je de juiste soort shampoo.

Een nieuwe rage in het wassen krullend haar is het "No Poo" beweging. Dit betekent niet het wassen van haar, maar in plaats daarvan conditioning het dagelijks. Mijn krullenbol vrienden ook zweren bij Deva Curl Geen Poo en Lo Poo shampoo (kopen bij Amazon). Als je moet je een shampoo, romige shampoos zijn een betere gok dan verduidelijken (of duidelijk) shampoos.

Oprah Winfrey

Vrouwen met krullend haar nodig om veel te conditioneren.

Je kan gewoon niet over-conditie kroeshaar. Je hebt een zware conditioner voor gebruik elke keer dat je je haar wast, en een diepe conditioner voor gebruik eenmaal per week. Overweeg een leave-in conditioner voor elke dag.

Melina Kanakaredes

Investeer in styling producten die zijn gemaakt voor vrouwen met krullend haar. Hier zijn een paar te overwegen:

  1. Gladmakende crème en alcoholvrije gel. Vanaf het moment dat je uit de douche, moet je de vacht van de cuticula, zodat het vergrendelt vocht. In haar boek "Confessions of a Beauty Editor" (het kopen van Amazon), auteur Linda Wells suggereert een een-twee-punch: 2 delen crème voor 1 deel gel (ja, je moet de producten afzonderlijk aan te kopen). Een grootte van een walnoot bedrag gaat u doen. Gewoon wrijf het product in je handen en vervolgens de handpalm van de mengsel van half-as naar beneden. Kam het product door elk van je haar met een grove kam.
  2. Styling crème Verbeter uw krullen met een crème gemaakt voor krullend haar. Wrijf het in en laat het haar Airdry.
  3. Style serum Warming-up een paar druppels van deze in je handen en palm over droge, pluizig krullen. Het serum zal uw kroezen problemen op te lossen.
  4. Rechttrekken balsem of gel Wilt u direct föhnen haar, wrijf een kwart-size bedrag van deze op haar voor het drogen van krullend haar (altijd in secties, werken vanuit de onderste lagen op maximaal).

Amy Irving

Vrouwen met krullend haar zijn meestal geadviseerd niet om short te gaan. Kort haar kan kroezen op je gemakkelijker dan lange haren en je het risico op ernstige poufy haar uit te voeren. Hoe langer je haar, hoe meer je krullen zal haar verzwaren.

Dat gezegd hebbende, de juiste kapsel kan werken op krullend haar. Ze meestal voorzien van lange lagen en terwijl er misschien een beetje poef gaande is, kan het echt werken.

Valeria Golino

Als je geboren bent met super krullend haar, kunt u deze vinden verzwarende op momenten dat hij frizzes in bepaalde klimaten en andere momenten waarop je wilt steil haar zonder uren krijgen van het op die manier. Er zijn geheimen aan het stylen van nature krullend haar.

Meer grote kapsels voor oudere vrouwen

Gewoon omdat je een vrouw van een bepaalde leeftijd betekent niet dat je hebt om uit te gaan en een kort, stekelig kapsel, of een permanent een keer per week ala Steel Magnolias. Het betekent niet dat je je haar verven blond of zet je bril aan een ketting.

In tegendeel. Deze dagen zijn er geen regels voor kapsels voor vrouwen boven de leeftijd van 50. U kunt uw haar te dragen lange, rechtgetrokken, gekruld, of in een updo-en zolang het is vleiend op je, dat is echt het enige dat telt.

In dit kapsel galerij, hebben we samen kapsels trok aan vrouwen boven de 50 die absoluut prachtig zijn. Niet alle kapsels werken op alle haartexturen of met alle gezichtsvormen. Je leert wat lijkt te krijgen op wie en tegen het einde van deze galerij, moet je een idee van wat zou werken met je haar textuur en vorm van het gezicht te hebben.