Beste kapsels voor vrouwen vanaf 30 2018

9 november 2018

Vrouwen in hun jaren '30 hebben veel grote kapsels om uit te kiezen. Je leeftijd betekent niet dat je aan bepaalde "regels" te volgen en short gaan of te stoppen met plezier met je haar. In plaats daarvan kan het gewoon betekenen dat u kiest voor een iets meer volwassen te kijken dan je deed in uw jaren '20.

In uw jaren '30, kan uw levensstijl daadwerkelijk dicteren je kapsel zo veel als yourhair textuur en yourface vorm doet. Het is een cruciale tien jaar voor veel vrouwen en ieders leven zal haar een andere weg in te slaan naar beneden.

Als je het druk hebt op snelheid in je carrière, kunt u ervoor kiezen om je haar hakken om je schouders of korter. De theorie is dat het meer hield je haar is, des te meer serieus zult u worden genomen in het kantoor.

load...

Als u een busymom met kinderen bent, kunt u een weinig onderhoud kapsel nodig. Dit betekent een verlaging die werkt met uw eigen haar textuur en vereist niet veel van haar producten of gereedschappen te houden zo goed als mogelijk te maken.

Aan de andere kant, als je een alleenstaande vrouw op zoek naar liefde, wil je misschien meer moeite in je haar te zetten. Er is geen noodzaak om stereotypen zoals degene die zegt menprefer lang haar geloven, ook niet.

De juiste persoon gaat verliefd op je omdat je lekker in je vel bent, en dat zich uitstrekt tot in je kapsel. Als je sportief bent en hou van een pixie kapsel of een schouderlang gesneden getrokken in een paardenstaart, dan is de eigenaar bent. Er is niets sexier dan een vrouw met vertrouwen tegemoet.

load...

Lang haar met een pony

Lang haar met een pony is vleiend omdat pony is vleiend. Iedereen kan lang haar dragen, maar het kan een gezicht naar beneden te slepen, maar pony zijn altijd vers en geweldig. Van stompe pony naar één kant vallende pony, ze zijn een uitstekende manier om volwassenheid om uw look toe te voegen zonder te ernstig.

Houd in gedachten dat pony nemen wat onderhoud. Veel salons bieden gratis bang trims, maar als je niet gehinderd worden om de paar weken te reizen naar uw kapper te zien, kunt u leren hoe je je eigen pony knippen. Het is makkelijker dan je denkt.

Lang haar, opzij vallende pony

Ongeacht je leeftijd, kun je wegkomen met lang haar, zolang het in goede conditie. Probeer te veel chemische behandelingen te voorkomen en aandacht te besteden aan producten en warmte die je haar kunnen beschadigen. Het is gemakkelijker om gezond haar te behouden dan het is om te proberen en het herstel van beschadigd haar.

load...

Nogmaals, het snijden in pony is een goede optie. Als stompe pony zijn niet uw stijl, zult u merken dat de lange, opzij vallende pony zijn zeer vleiend en stijlvol wanneer deze is gekoppeld met lang, steil haar.

De shag kapsel

Een schouders snit die net iets mussy ziet is geweldig. De shag is erg populair omdat het ziet er ongedwongen en gemoedelijke sfeer, maar kan worden geföhnd in iets een beetje meer put-elkaar en verfijnd. Deze look is perfect voor drukke moeders, alleenstaande vrouwen en werkende vrouwen, ook.

Met de juiste snede, kan de shag lucht gedroogd perfect. Slechts een paar spritzes van een zeezout spray, een paar scrunches met je handen, en je bent op met yourday.

Prachtige kleur

Terwijl je met funky haar kleur kan hebben gespeeld in de jaren '20, kan het best aan de stok met iets een beetje meer ingetogen zijn. Op deze leeftijd, kunt u uw haar kleurt zoals je wilt, maar je zou willen meer voorzichtig zijn en kies er een die je huidskleur flatteert.

Ook als u wilt uw kleur doen thuis, het is best te gaan slechts twee tinten donkerder of lichter is dan je natuurlijke kleur. Laat meer extreme veranderingen in de profs op uw favoriete salon.

BRONDE hair

BRONDE haar is die magische kleur tussen blond en brunette. Het is een warme uitstraling en een die is flatterend voor vrouwen die lichtbruin of donker blondehair. Het is een geweldige manier om een ​​vleugje kleur toe te voegen zonder een all-over verandering. De hoogtepunten kan worden geplaatst, zodat ze een aanvulling op zowel uw kapsel en uw beste gelaatstrekken.

Lees ook:

De pixie

De pixie is een geweldige cut voor vrouwen van alle leeftijden. In uw jaren '30, kan het echt markeren een grote botstructuur, mooie ogen en volle lippen. Deze look is zeer geschikt voor trendsetters, korte, petite vrouwen en elke vrouw die de Audrey Hepburn look kan rocken.

De klassieke bob

De klassieke bob is niet altijd en overal snel gaan. Het zal altijd een stijlvolle keuze voor vrouwen van hun leeftijd, het maakt niet uit. Het is een geweldige pasvorm voor professionals, omdat het raffinement ademt. Dit kan echter cut hoge onderhoudskosten zijn en vereist een beetje styling.

Iedereen met een mooie kaaklijn en nek in een bob er goed uitzien. Als je een rond gezicht, een lange bob is waarschijnlijk een betere optie voor je.

Zoals voor haar textuur, bobs werken het beste op dunne tot medium haar. Als je krullend haar hebt, kan een bob te zetten in een driehoek, tenzij u lagen geknipt te krijgen en texturize de uiteinden. Als je fijn haar hebt, vraag dan uw stylist voor een "afgestudeerde bob," die gestapelde lagen korter geknipt in de rug en leftlonger aan de voorkant. Het geeft vlakker haar broodnodige lichaam en hoogte van de kroon.

In ieder geval moet u waarschijnlijk een grote stijltang om je straight bob in fenomenale vorm te houden.

De lange bob

Lange bobs zijn zo populair als altijd en ze zijn zeer veelzijdig. U kunt föhnen ze direct, lucht drogen, zodat je haar heeft een aantal natuurlijke golf aan, of buig het in golvend perfectie. Ook, als je nodig hebt om het terug te trekken, is er nog enige lengte om mee te werken.

Dat perfecte lengte

Er is een "perfecte lengte", dat is altijd op trend. Het is dat plekje tussen de kin en de schouders en het ziet er geweldig uit op vrouwen van alle leeftijden. Toch lijkt het meest populair op vrouwen in hun jaren '30 en vroege jaren '40 te zijn.

Niet alleen is dit een grote lengte voor elke haar textuur en vorm van het gezicht, het is ook gemakkelijk te onderhouden. Als je met een stijl die je dik, krullend aanvult, fijn, of steil haar, kan uw dagelijkse styling behoeften minimaal zijn. Dat is misschien de reden waarom zoveel vrouwen op deze leeftijd love it.

Schouders en dikke

Schouderlang haar is gewoon de meest veelzijdige, vleiend haarlengte op alle soorten gezicht en voor alle haartypes texturen. De sleutel tot de perfecte schouderlengte snit ligt in de lengte. Het kan niet te lang of te kort zijn. Het ziet er het beste als het net raakt bij het sleutelbeen of een beetje boven.

“De afwerking moet botte lijken, maar mag nooit bot zijn, zoals bot ziet er goedkoop,” legt stylist Harry Josh in Vogue magazine. “Je texturize de uiteinden met misschien een veer scheermes, zodat de lijn lijkt schoon, maar er is eigenlijk een veel beweging in. Te veel van het blok, en het ziet er zwaar.”

Schouderlange met klappen

Dit is een fantastische look voor vrouwen van middelbare leeftijd die willen wat de jeugd te behouden. Het combineert de sexiness van de trendy botte bang met de schouder-length snit die is gemakkelijk te verzorgen en stijl. Als je wilt om te spelen op je prachtige ogen met make-up, zal de pony en face-framing lagen ze nog meer te accentueren.

Vlak bij het strand golven

Deze lange, Beachy golven nooit uit te gaan van stijlen en je zult het zien op bijna elke vrouw in Hollywood op een bepaald punt. Het is casual, maar heeft dat super sexy look die vertrouwen schreeuwt.

Als u lang, dik haar, kunt u weg met deze look te krijgen. Zelfs als je haar is aan de magere kant en duurt niet lang groeien snel, kun je fake it met de hulp van hair extensions.

Het geheim van sexy, beachy waves is zout spray. Spray het op, kneed je haar, en daar ga je.

Boho chic vlecht

Vlechten zijn populair bij vrouwen met lang haar, omdat ze zien er lief en jeugdig terwijl je haar uit de weg. Terwijl vlecht trends komen en gaan en ze de neiging om zeer populair bij jongere vrouwen te zijn, is er geen reden waarom je niet in je jaren '30 te dragen.

Vlechten zijn erg mooi en casual. Als je er een te dragen in een boho chic soort manier die wordt gehouden, maar ziet er nog steeds bij elkaar gegooid, kan het heel vleiend.