Beste haarkleurverwijderaars en correctors 2019

11 november 2018

Wanneer u yourhair kleur krijgen en het is niet wat je verwacht, kunt u een kleur corrector of kleur remover te gebruiken. Het is niet perfect en velen zullen alleen verwijderen van de verf, maar zal niet herstellen uw natuurlijke color.Removing haarkleur is iets dat echt het beste wordt overgelaten aan een pro.

Zelfs voor een ervaren haarkleur professioneel, kleurcorrectie is een van de engste diensten uit te voeren. Kleurcorrectie producten kunnen inconsistent, koppig zijn, en ze zijn notoir moeilijk om mee te werken. Echter, er zijn een paar op de markt vandaag dat sommige van de giswerk uit van deze uitdagende taak.

load...

Kun je het zelf doen?

Als je je haar havedyed thuis vaak door de jaren heen en vertrouwen in uw vermogen, kunt u in staat om een ​​kleur te gebruiken remover jezelf. Het maakt niet uit welk product u ook kiest, zorg ervoor dat u volledig begrijpen en volg de instructies. Terwijl de aanbevolen producten zijn zachter dan andere formules, kunnen ze je verlaten met droog en beschadigd haar dat moeilijk te herstellen zijn.

Mocht u twijfels hebt dan ook, een afspraak maken met een salon, omdat de gezondheid van je haar is in gevaar. Vaak kan de colorist ook een nieuwe kleur toe te passen, zodat je haar ziet er geweldig uit als je weggaat. Toch weten welke producten je colorist heeft om uit te kiezen zal helpen verlichten je geest.

load...

Kleur Oops haarkleur remover

Een van de grootste problemen met kleur verwijderen is dat ze vaak achter damagedhair. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen over te maken met Oops Hair Color Remover.

Deze extra conditionering formule wordt gemaakt zonder ammoniak of bleekmiddel. Het verwijdert permanente en semi-permanente haarkleur in slechts 20 minuten. Hydraterende soja-eiwitten en aloë vera het haar verder te beschermen en kunt u dezelfde dag veilig opnieuw te kleuren met mooie, zelfs resultaten.

Zelfs wanneer het gebruik van de meest zachte kleur verwijderaars, kan het verstandig zijn om de uiteindelijke gewenste kleur formuleren van een half niveau, tot een niveau omhoog. Het haar wordt poreus zijn na kleurcorrectie behandeling en het neigt de kleur iets donkerder dan de niet-behandelde haren grijpen.

Lees ook:

One 'n Only Colorfix

One 'n Alleen Colorfix is ​​een beproefde haarkleur remover. Het is een effectieve behandeling dat er geen ammoniak of formaldehyde bevat. Het werkt op alle haartypen, het maakt niet uit hoe lang het geleden is dat het haar werd gekleurd.

load...

Dit aangename geurende behandeling voorzichtig verkleind kleurstofmoleculen, waardoor eenvoudig kleurverwijdering. Hoewel het is eenvoudig te mengen en toe te passen, moet u ervoor zorgen dat elke stap nauwkeurig te volgen.

Zelfs in de salon, kunnen colorists snelkoppelingen met verwijderen van kleur te nemen. De resultaten zijn nooit vrij. Als je doet het op uw eigen, neem nog meer zorg aan de aanwijzingen op te volgen.

Malibu C kleurcorrectie

Malibu C kleurcorrectie wordt geleverd in een kleine roze pakje en het packs een groots geluid. Het veilig en met succes het verwijderen van zelfs de meest hardnekkige haarkleur.

Dit product gaat gepaard met een take-home pakket van shampoo, conditioner, en een behandeling om verder te beschermen en voeden van het haar na de kleurcorrectie service.

Het is geen noodzaak, maar het is altijd leuk om een ​​product dat een holistische benadering van haar gezondheid heeft te gebruiken. Beauty professionals kunnen niet alles doen in de salon. Heel vaak is het aan de klanten verder te behandelen en bescherming van hun haarkleur zodra ze zijn thuis.

Ion Color Brilliance kleur corrector

Ion Color Brilliance Color Corrector is de beste keuze als je probeert om je haar terug te keren naar zijn meest natuurlijke staat. Deze zachte, niet-bleekmiddel formule verwijdert permanente haarkleuring zonder de natuurlijke kleur van het haar.

Veel kleur correctoren tillen zowel de natuurlijke en onnatuurlijke pigmenten in het haar. Dit geeft u minder controle en meestal vereist dat u opnieuw te kleuren na de dienst.

Dit product niet de neiging om goed te werken op de kleurstof die in het haar is geweest voor een lange tijd. In plaats daarvan, het is het beste bij het werken met vers gekleurd haar dat moet worden opgeslagen.