Best beoordeelde neusschaar en -snijders

15 november 2018

Neus haar schaar zijn niet iets wat de meeste mensen willen om over te praten. Sommige vrouwen kunnen een beetje hulp in deze afdeling nodig hebben, maar het is vooral de mannen, vooral omdat zij laten hun jeugd achter die vinden uitsteken haar om een ​​probleem te zijn.

U heeft waarschijnlijk niet wilt dat uw golf vrienden wat ze gebruiken om deze situatie nix te vragen. Laten we besparen u dit gesprek. We hebben samen de best gewaardeerde schaar en trimmers zetten om u te helpen vinden in uw budget en andere functies die u misschien belangrijk- vinden als een multi-taskingtool om u te helpen verzorgen andere gebieden.

load...

Tweezerman gezichtshaar schaar

Deze schaar kan haar te knippen uit de neus, snor, wenkbrauwen en de buitenkant van de oren met afgeronde hoeken voor de veiligheid. Terwijl Tweezerman maakt een paar verschillende gezichtshaar schaar, werd deze specifieke model hoog gewaardeerd, omdat veel zei dat het trekt geen haren, het is scherp genoeg om grof haar te laten knippen en duurt een lange tijd.

De belangrijkste complaintis dat zij haar los snijdt heel kort omdat de werkelijke snijgedeelte van de schaar niet lang genoeg is en de randen te dik enigszins worden ingebracht in het neusgat. Echter, het is alleen bedoeld om iets te gaan in de neus zichtbaar haar te knippen.

Rubis Zwitserland oor / neus haar schaar

Rubis, een Zwitsers bedrijf bekend om hun uitstekende pincet, manicure sets en een schaar maken deze oor en neus schaar met geharde bladen en afgeronde veiligheid randen. Ze zijn bekend om hun uitstekende kwaliteit en voor zijn zeer scherp, trimmen het haar zonder te trekken.

load...

Sommigen zeiden dat het einde is te dik, zodat ze kunnen niet knippen het haar in de neus heel kort. Let op: Deze zijn niet gemaakt om rechtstreeks in de neus worden gezet, of de oren wat dat betreft, alleen maar om de randen te knippen. U wilt een van de trimmers hieronder als u wilt morethan doen die proberen.

Bruidegom Mate Platinum XL, neus en oorhaar trimmer

Deze zeer compacte en batterijloze werkt handmatig door verdraaien van de onderkant van de trimmer zachtjes heen en weer naar neus of oor haar knippen, telkens met 100% staal roterend blad systeem. Veel gebruikers enthousiast over het kleine formaat waardoor het haar te knippen zeer kort, hoe gemakkelijk het is om schoon te maken, nooit meer hoeft te betalen voor of batterijen te veranderen, en pijnloos trimmen. Sommigen denken dat het lastig hebben om twee handen te gebruiken en dat het rukken hair-- ten minste elke keer in een tijdje.

Lees ook:

Mangroomer roestvrij staal detail groomer

load...

Gemaakt van roestvrij staal, het komt met drie bijlagen die kunnen worden gebruikt voor natte of droge manscaping. Eén bladuitrusting zorgt voor de neus en oor trimmen. De precisie trimmer kop hecht aan de hals en bakkebaarden. En de wenkbrauw trimmer met kam is gemaakt om het schoonmaken van de wenkbrauwen.

Veel gebruikers enthousiast dat het geen pijn veroorzaken door knijpen of trekken op thehair, het is makkelijk om koppen te veranderen en het schoonmaken is snel. Verschillende zei dat het vast gemaakt, terwijl somethink itfeelsflimsy en dat de batteriesget opgegeten te snel.

Prijzen vergelijken

Andis fast-bekleding snoerloze persoonlijke trimmer voor neus en oren

Een bedrijf dat zijn naam op vele professionele salon tondeuses en trimmers heeft, Andis, is de maker van deze fundamentele gadget dat dit zeer redelijk geprijsd gereedschap verkoopt. Het is gemaakt om zowel de neus en earswith chirurgisch stalen messen die kunnen worden gespoeld om schoon te trimmen. Velen waren onder de indruk van hoe goed het haar werkt snijden zonder trekken en zeggen dat het een betere baan doet dan andere duurdere trimmers. Sommige anderen denken dat het wordt snel oververhit.

Wahl 5546-200 keel-, neus- en voorhoofd 2-in-1 deluxe verlichte trimmer

Dit multitasking, nat / droog apparaat komt uit Wahl, een grote naam merk in salon clipper en trimmers bij een drogisterij prijs. Het Hasa mini spotlight en een speciale tool voor de neus.

Veel gebruikers het erover eens dat het goed werkt, is makkelijk te gebruiken en heeft geen pull-, maar er is weinig tot geen gebruik voor het licht. Een paar zijn niet blij met de nabijheid of smoothnessof de trim.