Ben je vatbaar voor haaruitval?

9 november 2018

Zijn de effecten van de mannelijke kaalheid krijgen je naar beneden? Voor wat het waard is, haaruitval is iets dat gebeurt aan het beste van ons. En terwijl het volkomen normaal benadrukte over de gedachte van het verliezen van je haar te voelen, moet je weten dat je niet alleen bent in deze strijd tegen haaruitval.

Vandaag gaan we het probleem van de mannelijke kaalheid bij elkaar te confronteren. Meer specifiek gaan we alle dingen die kunnen bijdragen aan kalende, en helaas, veel van deze factoren zijn uit uw controle te dekken.

Dus, wat maakt je vatbaar voor haarverlies? Omdat het een man, om te beginnen. Dat wil niet zeggen dat iedere man kaal gaan of de ontwikkeling van de beruchte cul-de-sac kapsel, maar ongeveer 70% van de mannen zullen haaruitval op een bepaalde omvang in hun leven, ook al is het slechts kleine dunner. Niet vanwege hun leeftijd of vanwege de haarverzorging producten die zij gebruiken, maar als gevolg van een hormoon bekend als dihydrotestosteron (DHT), die is gekoppeld aan mannelijke kaalheid.

load...

Ja, je hebt dat recht te lezen. Een afgeleide van testosteron, dat prachtige chemische stof die geeft ons een sterke libido en helpt ons spiermassa op te bouwen (onder andere!) Speelt ook een rol bij haaruitval.

Bent u gevoelig voor haarverlies?

De waarheid wordt verteld, het is moeilijk te zeggen. Er zijn veel factoren die een rol spelen in de vraag of we de ontwikkeling van mannelijke kaalheid of niet, en alleen maar omdat je hebt testosteron betekent niet dat je per se gaat om je haar te verliezen. Met dat gezegd, zijn er enkele tekenen die kunnen wijzen dat u gevoelig bent voor kalende bent.

Laten we eens een kijkje nemen op een paar van hen.

1. Je bent voortdurend gestrest

Terwijl de spanning niet direct binden in mannelijke kaalheid, is het zeer zeker speelt een rol bij haaruitval. Als je al je haar verliest en je gaat door middel van een stressvolle periode in je leven, zou je eigenlijk ertoe leiden dat uw haar te werpen in een veel sneller tempo dan het normaal zou doen.

load...

Als dat niet voldoende reden om te proberen en te ontspannen, stress kan ook leiden tot een eigen vorm van haaruitval. Ja, al die avonden dat je wakker zorgen te maken over dingen die je niet in de hand zou kunnen zijn een van de dingen waardoor je verliest je haar te blijven. Het goede nieuws over stress-gerelateerde haaruitval, echter, is dat het groeit meestal terug een paar maanden nadat je hebt gekalmeerd.

2. Je bent niet goed eten

Neem sommige vitaminen, het verhogen van uw groenten en fruit, en verdubbelen die bladgroenten. Als je genoeg voeding niet krijgt dan je haar is een van de eerste plaatsen om te worden beïnvloed. En het is logisch als je erover nadenkt. Waarom zou je lichaam met behulp van al zijn energie om je haar te beschermen wanneer het niet genoeg voedingsstoffen om haar systemen te waarborgen goed werken?

U kunt ook kijken naar het nemen van een vitaminesupplement genaamd biotine of vitamine B-complex. Het is aangetoond dat het sterker en gezonder haar, huid en nagels te creëren.

load...

3. Uw andere familieleden zijn kaal

Er zijn veel sterke verhalen over mannelijke kaalheid en familie. Sommige mensen zeggen dat het afkomstig is van je vader, anderen zeggen dat het afhangt van de mannen aan de kant van de familie van je moeder. Neem de details met een korreltje zout, maar begrijp dat haaruitval erfelijk kan zijn. Hoewel we niet precies wie je het krijgen van wellicht weet, is er een genetische component aan mannelijke kaalheid - iemand wordt doorgeven! Als de meeste van de mannen in uw familie hun haar hebben verloren, is er een goede kans dat u haarverlies konden ervaren als goed. Toch, zelfs dan is het niet 100%.

Lees ook:

4. Je hebt een kapsels die stress veroorzaakt op de hoofdhuid

De aandoening die bekend staat als traction alopecia komt vaker voor dan je zou denken, en het ergste van alles is dat het volledig te voorkomen. Om te begrijpen hoe dit soort kalende gebeurt, moet u eerst begrijpen dat uw hoofdhuid is gevoelig en is gevoelig voor schade na verloop van tijd. Dingen zoals overmatig krabben, wrijven, en borstelen kan al schade aan uw haarzakjes en remmen de haargroei. Daarnaast is een aantal populaire kapsels die te betrekken trekken kan ook haarzakjes beschadigen na verloop van tijd, waardoor onomkeerbare haaruitval. Vlechten, man broodjes, staartjes en dreadlocks zijn allemaal gekoppeld aan alopecia tractie als gevolg van de stress die zij zetten haarfollikels door.

Ouder worden en het houden van je haar

Zoals u kunt zien, zijn er een heleboel dingen die kan leiden tot haaruitval. De beste manier om uw kansen op het kalende te verminderen is om gezond te eten en verzorgen van je haar. Dat betekent dat gaat gemakkelijk op de shampoos, conditioners, en haarverzorgingsproducten die worden geladen met agressieve chemicaliën. In plaats daarvan kiezen voor producten die zijn ontworpen om de haargroei te bevorderen en zijn zachter op het haar.

Als je problemen mannelijke kaalheid, wil je extra stappen ontworpen om de productie van DHT te verstoren in de haarzakjes en het bevorderen van haargroei te nemen. Gelukkig zijn er een aantal verschillende producten die er zijn die, wanneer ze samen gebruikt, maken een grote behandeling regime voor mannelijke kaalheid. Behandelingen zoals minoxidil en finasteride, in combinatie met biotine en-DHT blokkeren van haarverzorgingsproducten, hebben aangetoond zeer succesvol in het helpen van mensen hun problemen te overwinnen met kalende te zijn. Beide worden goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van mannelijke kaalheid, en onderzoek heeft aangetoond dat wanneer ze samen gebruikt worden over een periode van 20 weken, finasteride en minoxidil significante verhoging en de dichtheid van haar geproduceerd.

Nu dat je een beetje over wat de oorzaak van haaruitval, heb je meer kans om hem te vangen voordat het uit de hand loopt. Vergeet niet dat de eerder die je vangt mannelijke kaalheid, hoe beter uw kansen zijn van de effecten omkeren en het bedrijf op een jeugdige, luxe haardos. Zorg ervoor dat je bereid bent om de tijd en geduld te wijden aan behandelingsregimes bent - resultaten niet 's nachts gebeuren, na alles. Je moet de strijd tegen haaruitval verwachten om een ​​lange termijn zou kunnen zijn. Maar zolang je toegewijd bent en vasthouden aan uw programma, zult u waarschijnlijk tevreden zijn met de resultaten.