Als je haar verliest, stop dan met het maken van deze vijf verzorgingsfouten

9 november 2018

Je haar is uw trots en vreugde ja, wanneer het begint te dun of uitvallen, kan het moeilijk te behandelen zijn. Voor veel mannen, de eerste reactie is om volumizing haarproducten gebruiken of kapsels in een poging om het probleem te verhullen veranderen. Helaas zijn deze inspanningen mogen niet alleen zinloos, maar ze kunnen eigenlijk uw haaruitval erger te maken, of op zijn minst meer merkbaar.

Als je begint om je haar te verliezen, beschouw het als een wake-up call die u nodig heeft om een ​​kijkje op uw dagelijkse verzorging gewoonten. Hier zijn de top vijf verzorging fouten mensen maken die kan je haar verlies duidelijker te maken.

De top 5 verzorging fouten die haaruitval accentueren

Grooming is meer dan alleen een dagelijkse noodzaak - voor veel mannen, het is een kwestie van trots. Uw kapsel spreekt tot uw persoonlijkheid en het beïnvloedt hoe mensen je zien. Wanneer je haar begint te dun of vallen uit, kunt u beginnen met het aantrekken van een ander soort aandacht. Het laatste wat je wilt doen is het maken van je haar verlies duidelijker of iets doen om het proces te versnellen.

load...

Wat mensen vaak niet beseffen is dat er vele factoren die bijdragen tot haaruitval - factoren die verder gaan dan de genetica en leeftijd. U kan worden geschokt om te leren dat sommige van uw dagelijkse gewoonten grooming eigenlijk zou kunnen maken van uw haaruitval erger. Als u wilt haaruitval in zijn tracks te stoppen, stoppen met het maken van deze vijf verzorging fouten:

Fout # 1: Met behulp van de lengte van een gebrek aan volume verhullen.

Wanneer je haar begint te dun is, kan je in de verleiding om te groeien, zodat de toegevoegde lengte sommige van uw kalende gebieden kunnen dekken. Wat meestal eindigt gebeurt, is echter dat het kweken van je haar te lang aan de zijkanten van de dunner wordend haar kan maken op de bovenkant van je hoofd duidelijker. Probeer in plaats daarvan een kortere all-over stijl als een buzz cut om uw dunner gebieden verhullen.

load...

Fout # 2: Overmatig gebruik van haar producten.

Als je begint om je haar te verliezen, kan uw eerste gedachte zijn om voorraad op producten die u zullen helpen terug te krijgen een deel van het volume dat u hebt verloren. Het probleem is dat veel van haar producten zijn zo zwaar dat ze uiteindelijk uw haar zwaar te maken, waardoor het plat te kijken of het scheiden van de strengen. Als u ervoor kiest om haar producten te gebruiken, vermijd crèmes en pasta's in het voordeel van een lichte nevel of een lichte-hold mousse.

Fout # 3: Wassen te vaak.

Het wassen van je haar is waarschijnlijk een deel van uw dagelijkse hygiëne ritueel, maar het zou kunnen maken van uw haaruitval erger. Wat u misschien niet weet is dat het wassen van je haar te vaak het kan ontdoen van de natuurlijke oliën die het gezond en gehydrateerd te houden. In plaats van het wassen elke dag, over te schakelen naar om de andere dag en gewoon je haar te spoelen op de dagen ertussen. Als je vet haar, kunt u proberen met behulp van een droge shampoo.

load...

Fout # 4: Het gebruik van te veel warmte.

Als u een föhn gebruiken op een dagelijkse basis, zou u uw haar te beschadigen, zonder zelfs te realiseren. Veel mensen maken de fout van het bedrijf de föhn te dicht bij hun haar - dit kan ertoe leiden dat uw wortels te drogen, waardoor je haar te kijken dun en piekerig. In plaats daarvan gebruik je föhn op de lage stand en houd deze ten minste acht duim vanaf uw hoofdhuid.

Lees ook:

Fout # 5: Het compenseren met een smerig baard.

Als het haar op je hoofd begint te dun of vallen uit, denk je misschien dat het kweken van een baard zal afleiden van je haarverlies. Een smerig, onverzorgde baard gecombineerd met een kalend hoofd, echter, is alleen maar erger maken. Als u wilt gezichtshaar groeien, volledig in te zetten jezelf door te beginnen met een geschoren of zoemde hoofd en dan groeien uit een goed verzorgde baard in een stijl die uw persoonlijke smaak aanvult.

Adopteer deze gezonde gewoonten om haaruitval te vertragen

Bij het verlaten van de vijf verzorging fouten boven u besproken u uw haarverlies minder evident, maar is er meer je zou kunnen doen om daadwerkelijk te vertragen of omkeren? Absoluut! Het maken van eenvoudige wijzigingen in uw haarverzorging routine en andere dagelijkse gewoonten kunnen helpen vertragen of zelfs haaruitval te keren. Hier zijn een paar gezonde gewoonten u kunt beginnen vandaag om uw sloten weelderige en glanzend te houden:

Haaruitval is zeer vaak voor, waardoor bijna tweederde van de mannen voordat ze de leeftijd van 35 jaar bereiken, maar het is niet iets dat je moet iets meer dan rollen en te accepteren. Als een man, heb je de macht om verandering aanzetten in uw levensstijl en in uw dagelijkse gewoonten die effectief kunnen verminderen of reverse haaruitval. Als u last van haaruitval, zou je ook verstandig om uw arts te bezoeken om de beste loop van de behandeling die zullen helpen om uw haar regrow of, op zijn minst voorkomen dat uw haaruitval erger te bepalen.