Alles over haarkleuring 2019

12 november 2018

In dit artikel:

Gezondheidsrisico's van haarkleuring

load...

Onderzoek heeft uitgewezen dat, vandaag de dag, is er een grote bezorgdheid dat haarverf kanker veroorzaken. Het resultaat toont een meerderheid van de mensen in Europa en de Verenigde Staten, die haar verven. Van deze, meer dan een derde van de vrouwen boven de leeftijd van achttien jaar en ongeveer 10 procent van de mannen boven de leeftijd van veertig gebruiken een soort van haarverf.

Haarverf zijn gemaakt met meer dan 5.000 verschillende chemische stoffen, waarvan sommige zijn zelfs gemeld aan kankerverwekkende zijn of die tot kankerverwekkend bij dieren. Aangezien veel mensen gebruik maken van deze haarverf, hebben verschillende onderzoekers geprobeerd om te bepalen of de blootstelling aan de chemische stoffen in haarkleuring producten wordt geassocieerd met een verhoogd risico op kanker bij mensen of niet.

load...

Een relatie is gevonden tussen het persoonlijk gebruik van haarkleurmiddelen en het risico van NHL. Deze studie toonde aan dat vrouwen die begon met het gebruik van haarkleurmiddelen voor 1980 had een licht (ongeveer 30 procent) verhoogd risico op NHL in vergelijking met de vrouwen die nog nooit had gebruikt.

Zoals de onderzoekers geanalyseerd in detail de risico's van de vele NHL subtypes, kwamen ze erachter dat de haarverf gebruikers was toegenomen risico's van zowel folliculair lymfoom en chronische lymfatische leukemie / kleine lymfocytische lymfoom.

Naast haarverven is verbonden met ziekten zoals leukemie, het gebruik van persoonlijke haarverf houdt ook verband met het risico op blaaskanker; hoewel het onderzoek naar persoonlijke haarverf gebruik leidt tot een risico op blaaskanker heeft gevormd uiteenlopende resultaten.

Terwijl een analyse van de gepoolde van twaalf studies van persoonlijke haarverf gebruik data vond geen aanwijzingen voor een verhoogd risico op blaaskanker, is een onderzoek naar het gebruik van permanente haarverf een tegenstrijdig resultaat opgeleverd. Bovendien zijn sommige recente studies een verhoogd risico op blaaskanker dat is gekoppeld aan het gebruik van deze permanente haarverf.

load...

Studies die hebben aangetoond dat professionele kappers hebben een verhoogd risico op blaaskanker blijkt de kans op het ontwikkelen van blaaskanker als gevolg van beroepsmatige blootstelling aan haarkleurmiddelen.

Voor zover bewijs om haarverf de oorzaak van andere vormen van kanker betreft, onderzoekers beoordeeld gegevens uit veertien studies van vrouwelijke borstkanker en haarverf gebruik dat tussen 1977 en 2002 werden gepubliceerd en ontdekte dat kleurstof gebruikers had geen verhoging van het risico van borstkanker in vergelijking met niet-gebruikers.

Een ander punt dat moet worden opgemerkt dat het onderzoek naar haarverf gebruik en de risico's van andere vormen van kanker is beperkt. Hoewel sommige studies hebben aangetoond associaties tussen haarverf gebruik en het risico op het ontwikkelen of sterven aan bepaalde vormen van kanker, hebben deze verenigingen niet gezien in andere studies over hetzelfde onderwerp. Als gevolg van deze verschillen in de onderzoeksopzet, het is niet mogelijk om de resultaten van deze studies van de meeste vormen van kanker te verzamelen om de macht om associaties op te sporen met de haarverf gebruik te verhogen.

Herontdek liefde voor je haar met deze haarkleuring methoden

Momenteel zijn er verscheidene soorten semi-permanente en tijdelijke kleuring methoden beschikbaar zijn. Maar glamoureuze ze kan kijken, kan het haar kleurstoffen en kleurstoffen veel haar schade veroorzaken.

Als lichtkleur wordt gebruikt donker haar, het bleekproces die begint daarna betekent extra beschadiging van wortel tot punt.

Permanente en semi-permanente kleuren

Permanente kleurstoffen en kleuren te werken door het veranderen van de structuur van het haar. Ze eigenlijk strip uit de buitenste laag, de opperhuid een ongelijkmatige wijze, teneinde de binnenlaag te dringen. Het is de nagelriem die het haar beschermt en draagt ​​bij aan zijn glans. Schade aan de cuticula maakt het haar meer gevoelig voor breuk en verlies. Semi-permanente kleuring methoden zoals het haar spoelen en crèmes duren 4 tot 6 shampoos. Zij werken meestal door het penetreren van de cuticula of buitenste laag van het haar.

Tijdelijke kleuren

Modern kleurstoffen gemaakt uit plantaardige kleurstoffen zijn beschikbaar in de vorm van haar mascara. Haar mascara's zijn als kleurpotloden, die worden gebruikt om streak strengen van het haar. Ze zijn tijdelijk methoden van kleuring haar. Ze zijn gemakkelijker te gebruiken en te verwijderen en het effect duurt tot de volgende shampoo. Ze zorgen voor de veiligheid van haar schade.

Streaking

Bij deze methode worden enkele strengen gebleekt of gekleurd. Een paar strepen van kleur kan ook de rest van het haar te redden van schade. Wilt u streak de helft van je hoofd, het helpt ook om de schade te beperken. Bij deze methode, zijn slechts enkele onderdelen geselecteerd voor het kleuren. Ze worden gebleekt en verpakt in speciale folie. Het kan worden gestart vanaf de haarlijn aan de kroon, zodat de weggeschoten haar volledig zichtbaar is.

Glazuur

Deze methode is zeer populair in het Westen. Frosting is best gedaan op een salon waar u zijn gemaakt om een ​​strakke plastic dop met kleine gaatjes over te dragen. De kapper trekt strengen die moeten worden gekleurd en past kleur. Dit bespaart de rest van het haar, waar kleur niet is uitgewerkt.

Enkele belangrijke punten

Probeer om natuurlijke kleuren te gebruiken, zoals bruin, omdat ze beter te gaan met de Indiase huidtinten. Een licht bruin of blond kleur zou niet echt een aanvulling op uw huidskleur. Voorkom dat het haar gekleurd en rechtgetrokken of gepermanent tegelijk. Je moet wachten tot ongeveer zes weken voordat de twee procedures. Bescherm je haar met een sjaal of chunni van overmatige blootstelling aan de zon na het kleuren. Zorg ervoor dat u kleurstoffen die geen ammoniak bevatten gebruiken. Als je je haar hebt gekleurd, vermijd het aanbrengen van henna.

Henna: Henna is de meest populaire natuurlijke manier van het haar te kleuren. Het is ook een prachtige, natuurlijke conditioner. Het jassen elke haarschacht en voegt kracht en body aan het haar. Door het toevoegen van kattha (catechu) of koffie, kan men een rijkere bruine kleur te krijgen. Droge amla kan worden verpoederd en toegevoegd aan het mengsel henna ook voor zachtheid en glans.

Nieuwe trends: Natuurlijke kleuren zijn in de mode. Verschillende tinten bruin, honing, koper, chocoladebruin, roodachtig bruin zijn in. Deze kleuren kunnen worden gekanteld of gestreepte met lichtere kleuren zoals gouden, blond of zelfs platina (witachtig). Browns kunnen worden gemarkeerd met bronzen of roodachtige tinten.

Hoe kan ik haar met henna verven

Henna (Lawsonia Inermis) is erkend voor zijn hoge gehalte aan kleurstof. Het kruid produceert diverse tinten van rood op de toepassing op haar dat de kleuren haar. Het is te wijten aan de aanwezigheid van lawsone in de plant die henna heeft kleurende eigenschappen. Dit bordeaux verbinding geconcentreerd in de bladstelen van de bladeren, gecombineerd met eiwit kleureffect te verschaffen. Haar gebleekt of geverfd met henna producten geeft zacht, glanzend en gezond resultaat. Op deze manier, het aanbrengen van henna op haar heeft talloze voordelen.

Lees ook:

Voorbereiding van de henna pasta

Neem poedervorm henna in de hoeveelheid afhankelijk van de lengte van je haar in een container. Voeg sap van citrusvruchten of water voor het bereiden van een pasta. Yoghurt kan ook aan de henna pasta worden toegevoegd. Daarna zet een deksel op de houder te bedekken en bewaren bij kamertemperatuur gedurende 12-15 uur.

Aanwijzingen voor het aanbrengen van henna plakken op haar

  1. Voor het aanbrengen van henna pasta op haar verven, zorg ervoor dat het haar grondig gewassen en gedroogd. Daarna moet het haar worden gekamd in secties alvorens verder te gaan.
  2. Zet op een oud overhemd of wikkel sommige doek om je schouders, zodat henna morsen niet je kleren bederven.
  3. Beginnend vanaf de hals, gelden henna plakken op het haar en de hoofdhuid. Onder manieren henna kan worden toegepast, worden smeren met handschoenen, met behulp van knijpfles en met behulp van een spuitzak.
  4. Zorg ervoor dat het goed en dik wordt toegepast. Vaststellen dat de pasta niet onder weglaten elke droge plekken.
  5. Demark haar, door het snijden kan men henna gelden voor meer passende wijze.
  6. Bedek gehele haar met wat plasticfolie of een plastic boodschappentas, het houden van henna plakken warm en vochtig, terwijl het heeft zijn effect.
  7. Sommige plakken zal naar beneden rollen op je voorhoofd en nek; afvegen netjes zonder verstoring van pasta van het hoofd.
  8. Geef wat tijd om henna pasta voor het gewenste resultaat, minimaal 4 uur. Mensen die het te houden voor langere duur af te leiden beter resultaat.
  9. Na pasta droog wordt, was al de pasta met water, spoelen zo veel van het uit. Daarna breng wat shampoo en volg het met een conditioner om zich te ontdoen van de laatste delen van de henna van haar.
  10. Droog je haar en ervaar de verandering.

Dingen die mannen moeten weten over hun haarkleuring

Haarkleuring is een fenomeen dat beperkt is niet alleen voor het schone geslacht, maar ook mannen, deze dagen, experimenteren met verschillende haarkleuren en kleurstoffen aan de manier waarop ze kijken veranderen. Gewoon sterven of het kleuren van je haar kan wonderen doen voor u als u zijn op zoek naar een dramatische verandering in je leven te introduceren. Natuurlijk, sommige discretie en gezond verstand is niet alleen noodzakelijk om de juiste look te krijgen, maar ook om te voorkomen dat schade aan uw haar.

Haarkleur voor mannen

Dus, of u kiest voor kleur je haar om grijze haren te bedekken of om bepaalde frisheid brengen in je leven en kijk, het kennen van de juiste weg te gaan over dit alles het verschil kan maken tussen eindigen met een ramp en het maken van een gedurfde stijl verklaring.

Het kiezen van de juiste kleur

Bij het kiezen van een kleur, altijd gaan voor een die dicht bij je natuurlijke haarkleur, vooral als dit je eerste keer. Je wilt niet om te eindigen met een kleur die op gespannen voet met je wenkbrauw of een die botst met je huidskleur.

Nogmaals, als een angstig first-timer zeker weet of de kleur die je hebt gekozen je eigenlijk past, dan kun je een tijdelijke of een semi-permanente haarverf te gebruiken. Dus als het resultaat is niet iets wat je wensen, hoef je niet hoeft te leven met het te lang, want het uit zal wassen na een half dozijn aan een dozijn shampoos. U kunt dan proberen een andere kleur en uiteindelijk gebruik maken van een permanente kleuren als je eenmaal hebt afgerekend op de juiste kleur.

Het kleuren van je haar

Terwijl het kleuren van je haar kan heel spannend als je merkt dat je volledig getransformeerd in een binnen enkele uren te zijn, is er ook altijd de heersende bezorgdheid van de mogelijke schade die kan gebeuren om textuur van je haar. Het feit van de zaak is dat het kleuren van je haar goed zal veroorzaken geen schade. Wat kan schade veroorzaken is een ongezond niveau van peroxide of een over-gebruik van permanente kleuren, een fenomeen dat wordt genoemd over-verwerking.

Veranderen van haarkleur vaak

Als u in de gewoonte van het veranderen van haarkleur te vaak, vooral als ze drastische veranderingen tussen sterk contrasterende kleuren dan experts adviseren het gebruik van diepe conditioning behandelingen om haar schade te voorkomen. Over-verwerking kan ook beginnen met je haar er dof en futloos. Wanneer dit gebeurt is het het beste als je de overstap naar semi-permanente kleuren waar de pigmenten blijven op de top van het haar waardoor het veel van de toon en glans.

Laat je haar doen al het praten

Als het gaat om het ziet er goed uit, een van de dingen die de meeste aandacht krijgt - en terecht - is het haar. Deze kroon op alle verkleden heeft het potentieel om te maken of de look die zo zorgvuldig heeft gemaakt met de kleding, accessoires, make-up en al het andere te breken.

Dat is waarschijnlijk de reden waarom er zoveel aandacht besteed aan de styling, instelling, kleuren en alles wat kan worden gedaan om haar. Maar het ding om te onthouden is dat, terwijl het geweldig om haar dat geweldig uitziet, is het geweldig om haar dat is ook gezond zijn. En de eerste regel van gezond haar is minder Chemicals.

Alles dat wordt geleverd in een fles en is gekarnd van een fabriek is waarschijnlijk doorspekt met chemicaliën die meer schade dan goed voor het haar zal doen. Recht van shampoos en conditioners voor haar kleuren en sprays-alles is gemaakt met chemicaliën.

Dat wil niet zeggen dat we alle producten geheel moeten mijden. Het is de uitspraak van de tijd waarin we leven dat we het minste kwaad moeten halen, want het kwaad dit alles is! Dus, kies zorgvuldig.

Een milde shampoo is altijd het beste. Shikakai (Acacia concinna) en amla (Embilica officinalis) maken de beste shampoo en conditioner combinatie, maar het gebrek aan tijd in onze wereld dicteert dat we kies een shampoo en de meeste dermatologen raden een milde shampoo en conditioner.

Als het gaat om stijl, alles met mate is het een regel te volgen. Haarlak en haarkleur kunnen enorme schade veroorzaken als ze het haar verzwakken en laat het meer vatbaar voor breuk en val. Haarkleuren bevatten altijd een aantal verfstoffen en ondanks de vochtinbrengende ze beweren te hebben, kunnen ze het haar erg droog en zeer broos vertrekken. Ook hier, natuurlijk is de weg te gaan. Henna is een van die traditionele kleurstoffen die wonderen voor het haar kan doen. Het geeft niet alleen kleur, maar is ook een goede conditioner van het haar.

Haarlak ook schade aan de externe structuur van het haar. Artsen raden dat haarspray off zo snel mogelijk moet worden gewassen. Dermatologen waarschuwen ook tegen het dagelijkse gebruik van styling producten. Gebruik spaarzaam en alleen wanneer dat absoluut noodzakelijk is, adviseren ze. Een ander stuk van raad komt rechtstreeks uit de oma School of Hair Health - olie je haar voordat je shampoo. Het vult de natuurlijke vocht en minimaliseert de nadelige gevolgen van agressieve chemicaliën.

Beoefenaars erop aandringen dat de manier waarop je haar ziet er heeft meer te maken met wat je eet dat wat u van toepassing zijn op extern. 'U hoeft niet te gebruiken producten te maken ‘look’ shiny, als je haar glanzend natuurlijk', is hun argument. Zij bevelen donkere bladgroenten, bieten, zomer pompoenen, broccoli, wortelen en verse groene kruiden, zoals koriander, munt en basilicum als een uitstekende keuze voor een rijke aanvoer van voedingsstoffen aan uw haar.

Ze raden ook aan de toevoeging van wat men beoefenaar zogenaamde “hair-friendly kruiden”, zoals komijn en kurkuma aan groentegerechten. “Spices,” vertelde hij ons, “bieden niet alleen hun eigen genezing wijsheid; maar ook helpen bij het vervoeren van de voedingsstoffen uit andere voedingsmiddelen die u opnemen om de cellen en weefsels van het lichaam.”