8 tips voor een geweldig kapsel met natuurlijk krullend haar 2019

14 november 2018

Natuurlijk krullend haar betekent dat je waarschijnlijk hebben geleden door kroezig dagen en een paar slechte kapsels. Je hebt misschien geprobeerd om strek je haar met een plat ijzer of een poging om short te gaan en gewenst dat u niet had gedaan. Krullend haar is lastig, maar met de juiste tips, producten, en de stijl kan elke vrouw leren om die krullen te omarmen!

Er zijn een paar trucjes om agreat nature krullend kapsel. U kunt dragen uw haar kort als je wilt, of krijgen afew pony knippen in, en je hoeft niet te gaan naar een krul specialist. Het geheim van dit alles ligt in het krijgen van een grote kapsel.

Kies een goede stylist

Jarenlang heb ik vrouwen geadviseerd met krullend haar een stylist die gespecialiseerd is in het snijden krullend haar vinden. Een voormalige kapper eens fluisterde mij haar kleine geheim: als een stylist heeft natuurlijk krullend haar, ze gaat beter dan een rechte haren stylist hoe krullend haar knippen weten.

load...

Dat is gewoon niet waar volgens de New York City stylist en auteur, Eva Scrivo. Ze schrijft in haar boek "Eva Scrivo over schoonheid" dat een goede stylist zal bedreven in het snijden van alle texturen en haartypes te zijn. "De beste manier om een ​​goede kapper te vinden is om iemand wiens haar je bewonderen en is qua structuur met de jouwe te benaderen", zegt Scrivo.

Lange troeven kort

Hoewel er weinig echte "regels" in schoonheid, krullend haar bijna universeel heeft de neiging om beter te gedragen als het is toegestaan ​​om langer te groeien. Dat komt omdat langer haar weegt beneden de krullen wat resulteert in minder "poef."

En toch, er is een punt waar lang haar te veel gewicht kunnen worden op je krullen. Regelmatig trimscan houd je lengte in het ideale bereik voor een goede balans tussen te veel poef en niet genoeg volume vinden.

load...

Maar je kunt short te gaan

Weet je nog dat actressKerri Russell afgesneden haar beroemde lange, krullende lokken in "Felicity" en het publiek ging ballistische? Blijkt dat Russell was een slachtoffer van een echt slecht kapsel (hoewel ze genoot ervan).

Krullend haar kan eigenlijk ziet er geweldig uit korte, op voorwaarde dat je de juiste snit. De truc is het snijden of razoring in veel lagen en uitdunnen van het haar, zodat het niet een enorme pluis bal wordt. Als u wilt gaan korter, youcan. In feite, vindt u tal van inspiratie fromwomen die mooi kort, krullend haar vinden.

Over deze pony

De andere veel voorkomende misvatting met krullen is dat je niet kunt genieten pony. Met uitzondering van de super krullend haar, kan bijna elke vrouw pony te dragen. Terwijl kort krullend pony een beetje gedateerd uitzien, Scrivo suggereert dat je je kapper in een paar face-framing ranken voor een aantal kleine lagen te snijden vragen.

Zij adviseert ook tegen wat zij de "mall bang" look noemt. Dat is wanneer je je pony recht en laat de rest van je haar krullend. Maar toch, met een paar tips onhow droge pony te blazen, ze kunnen er geweldig uit met je krullen.

load...

Lagen zijn uw beste vriend

Lagen kan echt een verschil met krullend haar te maken. Stylist Nick Arrojo stelt snijden in lange lagen, zodat je krullen te bewegen. "Je wilt de krullen volledig van de lente en het leven," zegt hij.

Omdat het zo belangrijk om "vorm" krullend haar, stylisten vaak scheermes of schaar snijden krullend haar als het droog is. Er is zeker een techniek om het vormgeven van krullend haar.

"Waarschijnlijk is de meest voorkomende fout die stylisten maken met krullend haar trekt op elke sectie te veel en te rekken tijdens de cut, alleen te vinden dat de vorm ziet er heel anders uit dan de bedoeling was toen de krullen weer aan te trekken. Het 'geheim' aan het creëren van mooie en accurate krullen is om het haar te knippen met zeer weinig spanning. Elke ervaren en bekwaam stylist weet dit," Scrivo schrijft in haar boek.

Als je kapper trekt te veel op je haar, gewoon vragen hen om vorm te geven met een beetje minder spanning.

Lees ook:

Bovendien, als je je haar krullend dragen en laat het drogen aan de lucht, Scrivo raadt u uw kapper te informeren, zodat ze de lagen op de top van je hoofd langer kan houden. Waarom? Krullend haar lucht droogt strakker dan zou het als je blaas droog deze dagelijks met behulp van een diffuser. Dit kleine aanpassing aan uw levensstijl kan een grote impact te maken.

Wees niet bang voor het scheermes

Het scheermes kan angst in de harten van elke vrouw, ongeacht haar haartype. Er is iets over de manier waarop het werkt op haar dat ongezond lijkt, dus het kan een beetje zenuwslopend. Toch Scrivo dringt erop aan dat in de handen van een adept professional, kan een scheermes geven u "de beste kapsel van je leven." Het is eigenlijk heel briljant in het verminderen van de zwaarte van krullend haar en kan wonderen doen voor het terugdringen van de pluis te doen.

Hoe kan krullend haar te stylen

Met de juiste snit, styling krullend haar kan ook makkelijk. Als u föhnen je haar, moet u een diffuser gebruiken. Echter, het beste wat je kunt doen is te laten die krullen lucht drogen. Gewoon beker en knijp krullen in de palm van je hand om de 15 minuten tot je haar droog is.

Vergeet ook niet dat alle krullend haar moet intense hydratatie. Wees je bewust van producten die alcohol, die kan uitdrogen je krullen en diepe toestand een keer per week bevatten. Als u aandacht besteden aan deze kleine dingen, zie je grote verbeteringen en zal niet worden gehinderd door de extra drukte (of kroezen).

Sommige stijlen zien er beter op jou

Vrouwen met krullend haar kunnen genieten van het feit dat sommige kapsels gewoon zien er beter uit met krullen dan ze doen op iemand anders. Neem de romantische updo, bijvoorbeeld. Het beeld dat de geest komt met die twee woorden is een stapel van krullen naar achteren en omhoog getrokken. Voeg een paar ranken (zonder al te ver in de jaren '80), en het is prachtig.

De half-up, half-down kapsel is ook erg romantisch en ziet er geweldig uit met krullend haar. U kunt ook enjoybig, veerkrachtige krullen, al heb je een grote krultang nog steeds kan nodig zijn om het af te trekken.

U kunt direct naar

Als u wilt steil haar hebt, heb je een paar opties. U kunt een professionele blow-out te krijgen voor super steil haar of golven, of u kunt uw haar steil te drogen en vervolgens steiltang het.

Denken van iets een beetje meer permanent? Je kon de controversialJapanese of Braziliaanse keratine behandelingen voor haar ontkrullen proberen. En, als je echt lef, een doe-het-zelver, en strak op contant geld, kunt u zelfs uw eigen haar rechtzetten thuis met behulp van perm oplossing. Zorg ervoor dat u dit grondig onderzoek voordat je het probeert, dat wel.

Embrace die krullen

Jaren geleden, DENIEUWE York Timesfeatured een tongue-in-cheek commentaar op krullend haar de titel "Making Waves, met geen verontschuldiging". In het artikel, schrijver Judith Newman verkent haar haat / liefde verhouding met haar van nature krullend haar.

Ze houdt het omdat, zoals ze schrijft, het is een opvallend deel van haar identiteit en (vergeet niet, dit is tongue-in-cheek) "met krullend haar maakt me groter, meer literaire en beter in bed." Ze wil niet altijd houden ervan omdat de rest van de wereld niet altijd met haar eens. In de wereld van een krullenbol meisje, soms lijkt iedereen te springen om rechtdoor te gaan.

De waarheid is, moet u uw krullend haar dragen de manier waarop u wilt. Misschien soms je het recht en soms moet je laat het natuurlijk gaan, het is een keuze die je hebt.

Niet alle vrouwen willen steil haar. En niet alle jongens hou steil haar. Zoals Newman schrijft in theTimes, kreeg ze haar haren rechtop voor een artikel in het magazine en haar man haatte het. “Als de look die ze zouden gaan voor verveelde huisvrouw, dat is gelukt,” zei hij. Newman's krullen zijn allesbehalve "voorsteden."

Krullend haar is echt sexy haren. U kunt leren om het lief te hebben en achterhalen wat de beste snit en stijl voor uw sloten of u kunt vechten, willen dat je geboren werd met rechte, pluisvrij lokken. Maar denk aan alle vrouwen geboren met steil haar die krullen willen! We zijn vaak jaloers op wat we niet hebben, dus omarmen wat je gezien en het zal fantastisch uitzien.