8 scheerhaar-scheerproducten en trimhulpmiddelen 2018

14 november 2018

Schaamhaar scheren is meer nodig dan het oppakken van dezelfde producten die u kunt gebruiken voor andere delen van uw lichaam. Deze delicate en gevoelige gebied is gevoelig voor alle ongewenste, voorkomende bijwerkingen van het gebruik van het scheermes. Vergeet over het gebruik van een goedkope wegwerp scheermes en regelmatige scheerschuim. Als u gladde huid, minder nicks en hobbels met langere blijvende resultaten wilt, moet u de juiste tools.

GiGi No Bump Shave Gel

Het is greatfor schaamhaar shavingwithmicrobeads, salicylzuur en wilgenbast extract om te helpen voorkomen rode scheren hobbels. Aloe blad sap, glycerine en kamille-extract zijn ook in de gel te kalmeren en hydrateren de huid.

De gel is vrij duidelijk en niet schuimt, zodat u een gemakkelijkere tijd te zien precies waar je bent scheren zult hebben. Dit is vooral handig voor het maken van rechte bikini lijnen, het maken van een landingsbaan, of wanneer de invoering van ontwerpen zoals een hart of pijl.

load...

Vergelijk prijzen op Amazon

De kunst van het scheren, scheerschuim voor mannen

Mijn man, die extreem dikke gezichtshaar heeft geprobeerd dit product. Hij was niet alleen in staat om een ​​dag overslaan scheren zijn gezicht, keek hij alsof hij een gezicht had. Hij is het ook eens met mij, het is de beste scheerschuim hij ooit heeft geprobeerd (lees review).Wanneer een product zorgt voor een gladde scheerbeurt en laat de huid gloeien, je kunt zien waarom het een prachtige crème zou maken voor het scheren van de bikinilijn.

Ze maken drie verschillende geuren van echte etherische oliën: lavendel, sandelhout en Lemon. Ze hebben ook een Ocean Kelp en Ongeparfumeerde, zoals hier afgebeeld.

load...

Pre shave olie

Een kleine hoeveelheid wordt eerst aangebracht voordat de scheercrème of -gel. Pre-shave olie zorgt voor een barrière tussen het scheermes en je huid zodat het makkelijker is om het blad te glijden. Zweefvliegen, in plaats van te trekken, betekent makingfighting gemeenschappelijke problemen makkelijker aan te pakken bij het scheren van de schaamstreek - zoals irritatie, roodheid en scheren. Een goed product zal dun genoeg om niet al te verstoppen scheermes en hydrateren de huid.

Philips bikini perfect deluxe

Bikini Perfect Deluxe menens is met het verzorgen om te kunnen scheren of trimmen haren nat of droog met zes bijlagen, inclusief een precisie-trimmer, precisie kam, en micro-scheerapparaat. We vinden dat dit draadloze systeem kan worden gebruikt in of uit de douche en heeft ongeveer 60 minuten van de looptijd nadat deze volledig is opgeladen.

Lees ook:

Mannen lichaam groomers en scheerapparaten

load...

Jongens, als het scheren van je geslachtsdelen is in uw plannen, u niet wilt dat een regelmatige scheermes te nemen aan hen. Gebruik in plaats daarvan een persoonlijk lichaam groomer, waarmee u de lengte te regelen door het volledig scheren van het haar naar beneden of trimmen van de lengte, zonder al te veel risico op snijwonden of inkepingen.

We vinden dat deze tools kunnen worden gebruikt op andere delen van het lichaam, kunnen sommige zowel nat als droog worden gebruikt en hebben opties voor het trimmen van haar tot op de gewenste lengte.

Ingegroeide haren vechter als de neiging de huid

Stoten en ingegroeide haartjes zijn twee grote belangrijkste zorgen na schaamhaar scheren. Een product Houden bij de hand om te gebruiken als een vast onderdeel van uw scheren routine helpt bij het voorkomen of verminderen van de hobbels. En als je het niet wilt gebruiken vaak, zult u in staat om het te gebruiken als dat nodig is en het probleem onmiddellijk aan te pakken.

Een grote favoriet is Tend Skin (lees review), speciaal gemaakt om te helpen bij de bestrijding lelijke roodheid en houden de huid glad. Enkel ben zeker om elke hobbel fighter (inclusief alle producten die gebruikt worden voor het scheren) aan de buitenkant van alleen uw lichaam te houden.

Schick wisstijl

Veel mensen doen een combinatie van trimmen en scheren in deze zone, meestal niet slechts één of het ander. De Schick Trim stijl doet allebei van die banen met twee gereedschappen in één.

Aan de ene kant is het scheermes, de ander is een op batterijen waterdichte trimmer met instelbare kam te knippen met verschillende lengtes. Het is betaalbaar en Schick vullingen voor het scheermes kan gemakkelijk te vinden op bijna elke drogisterij.

Ayate washandje

Een milde peeling zal helpen zich te ontdoen van dode huidcellen, zorgen voor een gladder resultaat en helpen om ingegroeide haren te helpen het haar te blijven wijzen op bij het kweken te voorkomen. De Ayate washandje is gemaakt van natuurlijke vezels van agave plant.

We vinden dat het is meer schimmelbestendige dan een loofahand alleen of met uw favoriete body wash kan worden gebruikt. Gooi het in met uw andere wasserij om het schoon te houden.