8 NEE voor ontspannen zwart haar

11 november 2018

De meerderheid van de zwarte vrouwen strekken hun lokken door middel van chemische middelen, meestal door middel van het aanbrengen van een relaxer. Als u wilt recht kapsels, een relaxer geeft je die optie, zonder bang te zijn dat je haar zal terugkeren naar zijn natuurlijk krullend / kinky textuur als je uit komen te zitten in de regen of wilt zwemmen. Het krijgen van uw relaxer gedaan in een salon, in de handen van een professionele u vertrouwt, is de beste manier om te gaan over dit proces. Om verschillende redenen, sommige vrouwen toe te passen relaxers thuis. Als u liever zelf doen, zorg ervoor dat je voorkomen dat deze ontspannen no-no's!

Shampooing vóór

Voor het openen van dat relaxer kit en het mengen van uw chemicaliën, vraag jezelf af wanneer was de laatste keer dat je je haar met shampoo. Cleansing of zelfs bevochtiging je haar en hoofdhuid voordat u ontspannen zal leiden tot het branden zodra de chemicaliën worden toegepast. Dit komt omdat je hoofdhuid voldoende tijd om "rust" van wordt gestimuleerd bij de laatste shampoo niet heeft gehad. Het maakt niet uit wat uw regelmatige reiniging routine is, doe je haar niet shampoo gedurende ten minste één week voor een relaxer applicatie. Wat dat betreft, dit omvat krassen op je hoofdhuid en / of de dubieuze praktijk van "het opheffen van roos." Met andere woorden, als je weet dat een relaxer in uw nabije toekomst, laat je hoofdhuid helemaal alleen.

load...

Vergeten te ontwarren

Om een ​​relaxer goed te laten werken, moet aan alle van de nieuwe groei, of al het haar te bereiken als dit een maagd applicatie. De chemische stoffen zullen niet in staat zijn om alle gebieden te raken als er klitten of matten. Nu, dit is niet het moment om een ​​intense ontklittende sessie met een veel te trekken en tugging te voeren - dat je hoofdhuid irriteren en leiden tot brand. In plaats daarvan werken via uw nieuwe groei met uw vingers eerste. U kunt dit te proberen de avond voor uw touch-up, zodat je hoofdhuid heeft een kans om te rusten. Na een zachte vinger ontwarren, gebruik een grove kam om alleen te werken door je haar. Blijf met uw hoofdhuid zo veel mogelijk. Kam door de hele weg naar de uiteinden, maar doe een sectie niet overwerken. Ontwarren en verder gaan.

load...

Werken in Big Secties

Net als bij het ontwarren, kan de relaxer niet alle landen waar u werkt in grote stukken. Je moet snel werken, maar grondig. Met het sluitstuk van een fijne kam om zachtjes afzonderlijke delen; niet delen te creëren. Gebruik alleen de kam om delen te tillen, zodat je de relaxer kunt toepassen op de nieuwe groei. Als je haar is uitgekamd, moet je een probleem scheiden van kleine delen in 1-inch gebieden die niet hebben.

Lees ook:

Overlappende chemicaliën

Dit is een van de belangrijkste problemen te vermijden, maar het is ook een van de meest moeilijk om goed te krijgen. Hoewel de scheidslijn tussen de nieuwe groei en eerder ontspannen haar duidelijk moge zijn, het is nog steeds hard om precies te zijn als je kunt bij het plaatsen van een relaxer alleen op de nieuwe groei. Als je ontspannen, zonder hulp, is het bijzonder moeilijk om te voorkomen dat overprocessing op de achterkant van je hoofd. Niet alleen moet u hulp voor touch-ups te roepen, moet je proberen om een ​​bezoek aan een professionele voor deze waar mogelijk.

load...

Kammen de Relaxer Through

Een deel van de ontspannende proces wordt het effenen van de chemicaliën op het haar. Smoothing, niet kammen. Maar sommige vrouwen aandringen op het harken van een kam door hun haar als ze ontspannen is. Dit kan leiden tot ernstige breuk. Gebruik uw vingers om de chemische stoffen glad op uw lokken.

Het verlaten van chemicaliën op te lang

Dit is een andere veel voorkomende mistakeand een die gemakkelijk is vermeden. Elke relaxer kit geeft tijd aanbevelingen, en je moet houden aan hen. Het verlaten van uw haar te verwerken voor een kortere periode dan de aanbevolen is te verkiezen boven het verlaten van de relaxer op langer dan gesuggereerd. Heeft u een timer handig; dit is niet het moment om een ​​klok oogbol.

Het niet gebruiken van neutraliserend

Er is een reden waarom je relaxers kopen in een doos: alles wat je nodig moet worden opgenomen. Belangrijker dan de conditioner of vermenging stick is het neutraliserende shampoo. U kunt geen gebruik maken van uw gewone shampoo om de ontspannende proces te stoppen. Als je dat doet, verwachten grote breuk en haaruitval te zien in de komende dagen en weken. Een neutraliserend stopt de relaxer uit voortgezette om te werken aan je haar en in wezen eten doorheen. Een van de onderwerpen sommige vrouwen worden geconfronteerd, is dat een klein flesje van neutraliserende shampoo is niet genoeg voor hun lange en / of dik haar. Als u regelmatig te ontspannen thuis, doe jezelf een plezier en koop een aparte fles van dit product bij uw lokale schoonheid aanbod.

Het overslaan van conditioner

Zodra de relaxer en neutraliserende shampoo helemaal weg zijn gespoeld, niet de kritische stap van het conditioneren niet overslaan. Verwerking van uw lokken nadruk wordt gelegd op hen, en zij moeten worden hersteld en goed behandeld na ontspannen. U zult waarschijnlijk hebben een kleine fles of pak conditioner in uw relaxer kit, maar voel je vrij om meer van wat je hebt bij de hand, met inbegrip van een diepe conditioner toe te passen.