7 tips voor het behoud van gezond, ontspannen haar

12 november 2018

Ontspannen haar, door zijn definitie ondergaat geregelde schade om het recht te maken, maar handhaving van deze haren in een gezonde wijze kan met verscheidene stappen. Als u momenteel niet na de meeste van deze tips, kan je haar niet zo gezond als het kan zijn. Alle haren moeten worden verwend, maar ontspannen manen vereisen nog speciale behandeling vanwege hun verwerkte natuur. Kijk of deze zeven tips voor het behoud van gezond ontspannen haar niet kan helpen om je straight lokken in de best mogelijke vorm.

Zie een professional voor chemische toepassingen

Dit is typisch waar je het meeste geld zal brengen in het handhaven van ontspannen haar, maar het is de moeite waard te investeren in een vertrouwde stylist voor touch-ups en / of kleurstoffen. Ze zijn een licentie voor een reden. Te veel vrouwen (en kinderen en mannen) lopen rond vandaag met beschadigd haar dat is het resultaat van thuis behandelingen.

load...

Zoek een stylist die u vertrouwt. Dit kan niet gemakkelijk zijn; je kan hebben om verschillende salons te proberen en aanbevelingen voordat je iemand die je tevreden bent met zoeken. Zodra u een professional vinden en opbouwen van een goede relatie met haar, moet ze in staat zijn om u te adviseren of een loog of no-loog relaxer is het beste voor u, die bezuinigingen zullen de meeste vlakker uw gezicht en hoe de zorg voor je haar op een dagelijkse basis.

Wat te doen als je relaxed haar is overprocessed

Het toepassen van relaxers eerder behandeld haar of verlaten chemicaliën op te lang zijn twee van de meest voorkomende fouten gemaakt als het gaat om het rechttrekken. Terwijl wij onze kits zijn gemakkelijker te gebruiken dan ooit en goedkoper dan het hebben van een professionele toepassing behandelingen, deze producten maken het ook gemakkelijk om het haar overprocess. Niet wachten de aanbevolen tijdsbestek tussen touch-ups is een andere riskante relaxer zet.

load...

Consequent toepassen rechtmaken chemicaliën eerder behandeld haar zal uiteindelijk leiden tot beschadiging, breuk en eventuele permanente haaruitval. Zelfs als je je eigen relaxers moet gelden, hebben een vertrouwde vriend die je helpen met de rug secties van het haar waar mogelijk. Beter nog, echter met uitzondering van die centen en je ziet een stylist voor deze taak.

Kies een lage of geen warmte-styling

Strijkijzers en krultangen zijn erg handig, maar het dagelijks gebruik zal uiteindelijk leiden tot uitdroging en beschadiging. Heat tools zijn prima voor incidenteel gebruik, maar probeer te krijgen in de gewoonte van lage of geen warmte styling wanneer je kunt. Voorbeelden van styling technieken die niet veel warmte nodig zijn onder meer:

Lees ook:

Probeer ook een van deze kapsels die niet hoeven te uiteinden "gestoten" of gekruld hebben:

load...

Wikkel en te beschermen 's nachts

Niet alleen het verpakken van je haar 's nachts bespaart u tijd in de ochtend, maar het beschermt ook je delicate lokken tijdens het slapen, vooral als u toe te voegen in extra bescherming in de vorm van een zijdeachtig haar deksel of kussensloop. Wanneer u uw haar aan de vorm van je hoofd, behoud je lichaam en volume in een onderhoudsarme manier dat er absoluut geen warmte nodig. Je hoeft niet te "bump" je eindigt met een krultang of steiltang, dus dit heatless instelling methode is zacht voor de meest delicate onderdeel van uw manen.

Voorwaarde regelmatig

Ontspannend ontdoen van een aantal van natuurlijke oliën van het haar tijdens het proces van rechttrekken; vervanging van vocht is essentieel voor het houden van haar in goede vorm. In plaats van vet, vaseline beladen producten die eigenlijk niet het haar maar alleen vacht niet hydrateren, rekenen op een goede kwaliteit conditioners en moisturizers om de juiste vochtgehalte in je lokken te behouden. Volg elke shampoo met een spoeling-out conditioner en diepe staat twee tot vier keer per maand, afhankelijk van de behoeften van je haar.

Trim als dat nodig is

De uiteinden van je haar kan erg droog worden als niet voor goed verzorgd. Ze zijn de oudste en meest kwetsbare delen van je haar en ze moeten worden behandeld met uiterste zorg. Echter, zijn ze niet van plan om eeuwig duren en het is beter eerder dan later te ontdoen van gespleten en droge punten te krijgen. Als u regelmatig uw haar te verwennen en te observeren andere goede praktijken, moet u minder vaak trimmen dan iemand die strijkijzers dagelijks of nooit diep omstandigheden.

Draag beschermende stijlen

Waarom beschermende stijlen zoals chignons, opsteekkapsels en vlechten? Omdat deze kapsels te houden je haar eindigt en uit het zicht, die hen in staat stelt om vocht vast te houden, en dat op zijn beurt leidt tot meer haar retentie. Zelfs als uw doel is niet om haar te laten groeien naar beneden je rug, goed gehydrateerd uiteinden zijn nog steeds belangrijk, omdat ze passen in een algehele gezonde haardos. Dit wil niet zeggen dat je manen altijd moet omhoog en uit het zicht zijn; Immers, als je lang, gezond, rechtgetrokken sloten, een deel van hen te genieten toont ze af, toch? Maar als je begint te merken dat je eindigt lijken droger en / of erger op zoek naar slijtage, dan nemen meer beschermende stijlen in uw reguliere looks.