7 meestal gekke manieren om je haar sneller te laten groeien

13 november 2018

Als het kweken van je haar sneller een topprioriteit is, dan hebt u waarschijnlijk gekeken hoog en laag voor wonder ideeën. Hier zijn de vijf gekste ideeën die mensen zweren aan het werk. Gek of niet, als je wanhopig bent om je haar te groeien op dit moment bent, het kan nooit kwaad om te proberen.

De inversiewerkwijze

Als u "inversie methode" google voor de haargroei, dan heb je een aantal mooie wilde vorderingen vinden. Sommige mensen zweren dat ze hun haar 4-inch kan groeien in een week, terwijl anderen hebben meer redelijke claims. Ik zal eerlijk zijn, ik heb nooit geprobeerd opknoping ondersteboven aan mijn haar te laten groeien, maar ik kan dit uit te proberen. Het zal zeker geen kwaad, en laten we eerlijk zijn; een beetje extra bloed naar de hersenen zou wel eens me doen wat goed. Meer "

load...

Hoofdhuid massage met olie

Olie, olie, en meer olie lijken een universele haargroei tip over de hele world wide web zijn. Van castor olie kokosolie, frequente massages olie in je hoofdhuid te maken vorderingen van het kweken van je haar sneller en sterker. Persoonlijk ben ik een grote fan van kokosolie om vele redenen, maar u kunt uw olie van keuze te maken door flipping via uw keukenkastjes. Wekelijks olie behandelingen kunnen worden gedaan door het masseren van de olie direct in uw hoofdhuid en laat het zitten voor 30-60 minuten voor het wassen uit. U wilt de olie uit shampoo heel goed als olie kan laat je haar vettig.

Als je echt wilt om de hoofdhuid te stimuleren te verhogen en nog vreemder, probeer het toevoegen van een aantal hete peper of hete saus om uw olie massage. Mensen over de hele internet zweren erbij, en de hoofdhuid stimulatie is al lang aangeprezen als een haargroei versneller. Niets zo stimulerend als hete pepers, toch? Wees voorzichtig, want je hoofdhuid kan niet van de hitte. Meer "

load...

Gezond dieet

Als je bent wat je eet, en je bent het eten van een gezond dieet je haar gewoon zou kunnen profiteren. Experts beweren dat een goede haren verrijken van voeding je haar gezonder, glanzend zal maken, en maken het langer sneller groeien. Als u op zoek bent naar haar gezond voedsel dat je haar groei zal verbeteren, ik heb op een rijtje zetten hier. Gelukkig voor jou, haargroei voedingsstoffen zijn ook zeer geschikt voor een gezonder lichaam helemaal, dus wint u van top tot teen.

Lees ook:

Ontstressen

Wist u dat stress kan veroorzaken je haar groeiende stoppen of zelfs laten vallen uit? Alsof de stress in je leven dat je niet genoeg problemen veroorzaakte, als uw stress niveau is uit de hand, het doet geen gunsten om je haargroei niet. Het is tijd om de stress, dames te minimaliseren en laat je haar voordeel door langer en gezonder groeien. Of u nu in te schrijven in een gewone yogales, zie je een therapeut, of kijken naar een carrière te veranderen, laten we dit jaar het jaar dat stress je haar niet hebben vernietigd.

load...

Antischimmelcrème

Niet zomaar een anti-schimmel crème, Monistat, om precies te zijn. Yep, het masseren van uw hoofd met Monistat daadwerkelijk kan helpen je haar sneller groeien. Hoe, vraagt ​​u? Nou, de anti-schimmel crème kan helpen de balans van de natuurlijke schimmel op je hoofdhuid, het creëren van een gezondere hoofdhuid, en waardoor je haar sneller te groeien. Deze echt bovenaan de rare lijst voor mij, dus vraag me niet om persoonlijke ervaring met deze methode. Vrouwen over de World Wide Web zweren bij deze methodbut waarschuwen om de crème uit te wassen zeer, zeer goed. Het kan een vette (en stinkende) puinhoop als je het allemaal niet uit krijg.

Bull leavings

Sommige mensen beweren dat rundersperma en fecale materie zijn geweldig behandelingen om je haar te laten groeien sneller. Ik ga gewoon verder te gaan en te vertrouwen op het internet op deze. Ik heb niet proberen, en ik ben niet van plan om, maar je bent hier omdat je bereid bent om te proberen iets bent, toch? Yikes.

Eiwit doordrenkt shampoo

Er zijn shampoos die grote vorderingen om je haar sneller groeien. FAST shampoo en conditioner eigenlijk toonde enige verbetering in mijn ultra-slow-groeiend haar toen ik groeide mijn elf schattig uit een tijdje terug. Ik heb ook mensen beweren dat deze shampoo / conditioner zal je haar sneller groeien. Ik ben ervan overtuigd dat het de met eiwit verrijkte formules die het lukken.