6 verzorgingstips om uw haar dikker te maken 2018

9 november 2018

Er is dit algemene misvatting dat als je eenmaal dunner wordend haar, is het tijd om uw huidige kapsel sloot voor een super-korte kapsel zoals de crewcut. Dat kon niet verder van de waarheid. In feite zijn er een aantal verschillende technieken die u kunt gebruiken om je haar te geven een vollere, dikkere look. Voordat je toevlucht nemen tot het wijzigen van uw algehele look of het dragen van een baseball cap overal in het openbaar, probeer een aantal van deze haarverzorging tips.

1. Houd je haar schoon

Wanneer je haar wordt vuil en vettig, het begint samen te klonteren en plat. En als je dunner wordend haar hebt, kan dit een veel hiaten te creëren in je haar. Om deze reden is het een goed idee om altijd je haar schoon, zodat u kunt profiteren van een dikkere look. Met behulp van een zachte DHT blokkeren shampoo dagelijks moet het lukken. Zorg ervoor dat u een hoge kwaliteit shampoo die vrij is van agressieve chemicaliën, zoals diethanolamine (DEA), triethanolamine (TEA), en parabenen die je haar kunnen beschadigen gebruiken. En als u gevoelig voor het hebben van een jeukende hoofdhuid bent, wilt u misschien een soort shampoo te proberen met pyrithionzink als actief bestanddeel - het is nuttig bij het behandelen van een aantal verschillende hoofdhuid voorwaarden, met inbegrip van roos geweest.

load...

2. Style je haar met je vingers

Als je het dragen van een kapsel dat ziet er goed uit, wanneer enigszins slordig stijl, moet u overwegen het afschaffen van uw borstel of kam en met uw vingers in plaats daarvan. In plaats van je haar dwingen om plat als kammen liggen, je vingers zijn in staat om je haar een beetje meer lift, zodat het lijkt alsof het is dikker dan het is te geven.

3. Gebruik een zee zout spray

Je hebt misschien gemerkt dat een dagje aan het strand wonderen kan werken voor je haar. Dat komt omdat zout water is zeer geschikt voor het stimuleren van het volume van uw haren bij gebruik met mate. Maar aangezien de meeste van ons niet kunt maken naar het strand elke dag, kunnen we de oceaan te brengen naar ons met zeezout spray. Gewoon spritz een beetje op je haar en kijken als het wordt voller en makkelijker te stylen. Vergeet niet dat de blootstelling aan te veel zout water kan eigenlijk uitdrogen je haar, dus zorg ervoor dat gehydrateerd en beschermd met conditioner te houden ook.

Lees ook:

4. Probeer een nieuwe styling-agent

Veel van de populaire styling agenten op de markt, zoals gel en wax, werken door een van beide samen te klonteren je haar of het te verzwaren. Voor jongens met dik haar, dit geen problemen opleveren. Maar als je dunner wordend haar hebt, dit kan blootstellen diverse hiaten in in uw hoofdhuid. Als je op zoek naar een goed product dat je haar zal houden op zijn plaats en geef je haar er voller, probeer mousse. Het is ontworpen om een ​​beetje lift toe te voegen aan je haar zodat het lijkt dikker dan het is. Als je zeker weet hoe effectief mousse bent werkelijk is, een kijkje nemen op de grote kapsels uit de jaren '80. Gewoon ze niet herhalen!

load...

Als mousse is niet uw ding, geef styling plak een keer te proberen in plaats. Zie het als iets tussen pommade en haarcrème. Het geeft je haar een lichtgewicht greep zonder klonten of het maken van je haar er vettig. Dit maakt het ideaal voor iedereen die op zoek is naar een styling product dat is subtiel en effectief.

5. Föhnen je haar

Föhnen is perfect voor het geven van je haar een aantal bounce en een beetje extra volume. Wees voorzichtig niet te blazen met te veel warmte, anders, je zou kunnen beschadigen je haar. De beste manier om föhnen je haar is om het te doen op het laagste warmte instelling.

6. Kies een stijlvolle kapsel dat werkt met dun haar

Als je hebt nagedacht over het veranderen van je kapsel, kan je net zo goed gaan met iets dat de illusie dat je hebt een dikke haardos creëert. Twee van de meest stijlvolle kapsels uit, de zijscheiding en de ondersnijding, toevallig allebei geweldig voor het toevoegen van een extra laag met een dikte aan uw haar. En als je gaat voor iets dat een beetje langer, probeer dan een kapsel dat je een pony geeft, zodat u in staat om alle dunner te verbergen rond je haarlijn bent.

load...

Zoals u kunt zien, zijn er een aantal verschillende manieren om meer volume aan je haar toe te voegen zonder het maken van een extreme veranderingen. En vergeet niet, als je bezorgd bent met je haar dunner, zijn er een aantal verschillende behandeling plannen beschikbaar die u kunnen helpen vertragen of de effecten van mannelijke kaalheid te stoppen, zodat u dezelfde haardos voor de komende jaren kan houden.