6 manieren om buikhaar te verwijderen: voors en tegens

10 november 2018

Of u nu een man of een vrouw bent, sommigen van ons willen niet dat onze buik haar. Het kan donker en lelijk zijn en niemand wil om erover te praten. Sommige hebben een veel en anderen slechts een paar onderdelen, maar al die haren kan een of andere manier worden verwijderd. Hier zijn enkele manieren om zich te ontdoen van die ongewenste buik haren, zelfs permanent.

Het scheren

Met behulp van een soort van razor is een van de oudste vormen van ontharing. Er zijn verschillende soorten scheerapparaten uit er- van disposables, handleiding die met cartridges, elektrische en dubbele rand.

Ontharingsmiddelen (ontharing crèmes)

load...

Meestal deze producten komen in de room vorm, maar ook te vinden als gels. Lotions en sprays.

Waxen

load...

Een hars gebaseerde product wordt waxen op de meeste salon en spa menu's die is verspreid over haar en vervolgens verwijderd. Indien u liever geld zou besparen, heb je je keuze uit vele kits om de akte te doen thuis.

Lees ook:

Sugaring

Sugaring heeft twee vormen: pasta en gel. De pasta verwijdert haar in de groeirichting en gel in de tegenovergestelde richting van het haar van op groei gelijk harsen.

Laser haar verwijdering

load...

Laser en de andere licht-gebaseerde technologie, IPL (intense pulsed light) werken op vergelijkbare wijze aan de haarfollikel aantasten.

Laat lichtere huid en donker haar niet? Check out de me glad.

Electrolyse

Als u wilt dat uw maag haar voorgoed voorbij, dit is de beste manier om te gaan.