5 vragen om je kapper te vragen

9 november 2018

Voor sommige jongens, naar de salon voor een knipbeurt is gewoon geen optie. Het is of de kapper of helemaal niets, en voor goede reden. Wanneer kom je over een ervaren kapper, zult u nooit in staat zijn om je haar met iemand anders weer te vertrouwen.

In de afgelopen tijd zijn er meer mannen zijn noodlanding op het water kapsalons en naar de kapper voor al hun haar-gerelateerde behoeften. En als je nieuw bent in de hele kapperszaak ding bent, kunt u een aantal aanwijzingen over hoe het hele systeem werkt nodig. Hier zijn enkele vragen die je moet vragen aan uw kapper.

load...

1. Wat stijl kan ik opnieuw thuis?

Heb je niet gewoon haat het als je niet in staat om opnieuw te maken dat stijlvolle kapsel dat u de eerste dag van je kapsel droeg bent? Het is iets dat overkomt de besten van ons, en vaker wel dan niet, het is omdat we een kapsel dat moeilijk was om stijl kiezen. Wat je echt wil is iets dat "wash en go". Een kapsel die u toelaat om hop uit de douche, snel uw haar te stylen, en kijk * vlijmscherpe * voor de rest van de dag. En als iemand weet hoe om te helpen u dit een weinig onderhoud kapsel dat ziet er geweldig uit te vinden, het gaat om uw kapper te zijn.

2. Welke cut past bij mij het beste?

Zo veel als u wilt in te lopen met een foto van uw favoriete beroemdheid, zodat u uw kapper kunt vragen om dat kapsel opnieuw, proberen om de drang weerstaan. We hebben allemaal verschillende gezichten en haartexturen, dus wat kan werken voor één persoon zou kunnen zien als een absolute trein wrak op je. In plaats daarvan, vraag dan uw kapper wat ze denken zou werken voor je. Mensen vergeten vaak dat kappers zijn goed opgeleide vakmensen die meestal naar barbering school, zodat ze weten beter dan wie dan ook over wat wel en niet past bij iemands gezicht.

load...

3. Wanneer moet ik mijn volgende kapsel?

Als u wilt uw kapsel blijven kijken fris te allen tijde, zul je nodig hebt om binnen te komen voor het onderhoud bezuinigingen. En als dit je eerste keer met een bepaald kapsel, mag u niet precies weet hoe lang het zal duren voordat je haar groeit uit tot het punt dat je begint te verliezen van de vorm en de stijl van je haar. Uw kapper moet in staat zijn om u te vertellen wanneer u uw volgende knipbeurt moeten plannen.

Lees ook:

4. Hoe kan deze stijl werk voor mij?

We hebben allemaal tegenkomen een kapsel dat we echt wilden, maar wisten dat het zou gewoon niet op ons. Voordat volledig noodlanding op het water van de stijl, vraag dan uw kapper wat ze denken. Je zou verbaasd zijn hoe een ervaren kapper een paar kleine aanpassingen kan maken en - * voila - * je bent plotseling in staat om dat kapsel rock en ziet eruit als een totale baas.

5. Wat betekent dat?

Kappers hebben hun eigen terminologie die ze willen gebruiken bij het stellen van vragen over uw kapsel. Woorden als * taper, geblokkeerd, fade, * en * nek * worden doorgaans gebruikt bij het bepalen van hoe precies je wilt dat je haar te laten knippen. En als je niet weet wat je kapper je vraagt ​​en gewoon instemmend knikken, zou je wegloopt met een stijl totaal anders dan wat je voor ogen had. Als je niet weet wat uw kapper over praat, vraag.

load...

Beschrijvend over je kapsel

Vaag is de snelste manier dat je je kapper kan ergeren. In plaats van te zeggen dat je een trim wilt, worden gedetailleerd in beschreven hoe u wilt dat uw haar te laten knippen. Vertel hen hoeveel haar u wilt knippen van elk deel van je hoofd en beschrijf het aan hen in inches of centimeters.

Ook, als je ooit hebt liep de kapperszaak met een fenomenale kapsel, zorg ervoor dat u zo snel mogelijk een foto van maken. Op die manier, als je niet weet hoe je hetzelfde kapsel te beschrijven in de toekomst, kunt u de kapper te laten zien en vraag hen om het te herstellen.

Dat is de basis van hoe je een kapper over uw kapsel moeten praten. Met dat gedekt, bent u klaar om verder te gaan dan die walk-in salons en laat je stylen door iemand met kennis van de mannen haar.