5 tricks voor het vinden van een kapper die past bij jouw persoonlijke stijl

12 november 2018

Het vinden van de juiste kapper is als die over de Heilige Graal. Het betekent dat je iemand met een uitgebreide haar kennis die weet hoe tondeuses werken zo nauwkeurig als een chirurg maakt gebruik van een scalpel heb gevonden. En ze zijn waarschijnlijk ook leuk om rond te zijn. Vandaag gaan we kijken naar enkele van de dingen die een goede kapper te onderscheiden van een middelmatige een, zodat je elke keer krijg je een eersteklas kapsel.

Nestelen in barbershop traditie

Als ik naar de kapper is een nieuwe ervaring voor u, zullen er enkele opmerkelijke verschillen met de unisex salon. Om te beginnen, de kapperszaak is meer dan alleen een plek waar je je haar laten knippen. Het is een plek voor mensen om te hangen en chatten terwijl je een snelle kapsel en scheren. Het is ook veel beter dan uw run-of-the-mill winkelketen, omdat je de neiging om dezelfde kappers op de reguliere zien en ze te leren kennen uw haartype en hoe u het wilt knippen. En als extra bonus, zijn kappers niet bezig met haar in het algemeen, ze zijn gespecialiseerd in mannen haar. Ze hebben een schat aan kennis over hoe * uw haar * eruit moet zien.

load...

Dus, wat moet je op letten bij het winkelen rond voor een kapper?

1. Zoek een kapper die vragen stelt

U wilt uw haar te vertrouwen aan iemand die in staat is om u precies wat u zoekt. En een kapper die net is gebaseerd op guard getallen is waarschijnlijk niet dat soort persoon. Een goede kapper zal willen om precies te weten hoe u wilt dat uw haar te kijken, wat je wilt over je haar, en wat je zou willen dat je veranderen aan uw huidige stijl. Op die manier kunnen ze de beste manier van handelen te bepalen wanneer het snijden van uw haar, en helpen u de juiste soort van styling product te kiezen voor uw kapsel. Kortom, je wilt dat iemand die in staat is om de tijd te nemen en meer over uw verwachtingen te leren om u de stijl die u voor ogen te geven.

load...

2. Je kapper zou moeten vragen om feedback

Uw tijd bij de kapper moet niet een in-en-out beproeving. Een goed kapsel of scheren kan niet worden gehaast, en uw kapper moet de tijd nemen om u te vragen wat je wilt of niet graag over de manier waarop uw haren te knippen. Misschien is het niet kort genoeg aan de zijkanten, of als u niet wilt dat cowlick in de achterkant van je hoofd. Uw kapper kan dan aanpassingen maken, zodat je uiteindelijk niet naar huis gaan met een beneden peil zijn kapsel.

Lees ook:

3. Geef hem een ​​proefvaart

Als u denkt over het proberen van een kapper, maar een gevoel van onbehagen over het vertrouwen van een nieuwe man met je haar, op kleine schaal gestart. In plaats van je haar volledig vernieuwd, hebben de kapper vorm it up, strek je haarlijn, of maak uw baard een beetje netter. Elke kapper die is bekwaam met clippers en een schaar kunnen dit doen in hun slaap, en als hij tast door het proces dan is dat een grote rode vlag. En omdat je net je haar vorm op, je hoeft geen zorgen te maken over eventuele belangrijke wijzigingen in uw verschijning als hij onvoldoende.

load...

4. Kijk voor social media profielen

Deze dagen, de meeste bedrijven hebben een aanwezigheid op Facebook en Instagram. Wanneer u rond uw stad voor kappers, ook proberen en vind ze op sociale media. Dat geeft je de kans om een ​​deel van hun voor en na foto's te zien, zodat je een beter idee van hoe vaardig ze kunnen krijgen geven.

5. Stel vragen met betrekking tot haar

Uw kapper zou een ding of twee over haar weten, anders, hij is gewoon een veredelde kapper. Zorg ervoor dat u vragen over hoe u uw haar te beheren, hoe vaak je nodig hebt om een ​​onderhoud laten knippen, en welke producten het beste werken met je haar textuur en stijl te vragen. Als uw kapper het antwoord op deze vragen niet kent, specialiseert hij zich waarschijnlijk alleen in het geven van flattops en buzzcuts, en dat is niet de man die je wilt het verzorgen van je haar.

Het laatste woord over kappers

Het gaan naar een kapper is meer dan alleen het krijgen van een kapsel en scheren, het gaat ook om de ervaring. U wilt een kapper dat je goed overweg kunnen met vinden, anders, het is net zo vreemd en onhandig als naar de walk-in salons. Met dat gezegd, hoef je ook niet willen gaan naar een kapper die is te populair, vooral als hij het runnen van een one-man operatie. Dat betekent dat je zou kunnen wachten een eeuwigheid te krijgen opgefrist.

Vergeet niet, er zijn tal van fatsoenlijke kappers die er zijn, maar een voorbeeld van één is heel de vangst. Wees niet bang om te winkelen rond totdat u een kapper met de vaardigheden en persoonlijkheid die u het beste past.