5 tekenen van dunner wordend haar mannen moeten uitkijken voor in hun 20s

15 november 2018

Haaruitval is iets dat gebeurt met de meerderheid van de mannen op een bepaald punt in de tijd. Ondanks het feit dat de meeste van ons hebben een kleine kans op behoud van dezelfde haardos heel ons leven, we nog steeds vasthouden aan de gedachte dat haarverlies niet zal gebeuren voor ons. Helaas, deze ontkenning maakt het moeilijker om mannelijke kaalheid te stoppen van de eis tot de meeste van onze haren.

We weigeren om de tekenen van dunner wordend haar te accepteren en te leven in een constante staat van waan tot op dat kritieke moment dat we naar onszelf kijken in de spiegel en ziet dat de helft van ons haar is verdwenen.

Wil je weten waarom het moeilijk is om de behandeling van de gemiddelde man in zijn jaren '20 voor haarverlies? Omdat de meeste mensen hebben een harde tijd te geloven dat mannelijke kaalheid treft jonge volwassenen.

load...

Het idee dat alleen mannen van middelbare leeftijd ervaren kaalheid is niet alleen onjuist, het is schadelijk. Het zorgt ervoor dat 20-jarige mannen om zelfbewust over hun haaruitval te voelen, wat betekent dat de meeste van hen weigeren de realiteit dat hun haar dunner confronteren. Het accepteren van deze realiteit is de eerste stap op weg naar het voorkomen van haaruitval versnellen en erger.

Om haarverlies te voorkomen, mannen moeten proactief te zijn

Het goede nieuws is dat haaruitval is volledig te behandelen, zolang je het vroeg vangen. Om deze reden is het belangrijk dat mensen in staat zijn om de tekenen van dunner wordend haar herkennen, zodat ze een behandeling programma dat mannelijke kaalheid stopt kan beginnen. Hier zijn enkele tekenen van haarverlies mannen van alle leeftijden moeten zijn op zoek naar:

load...

1. De terugwijkende haarlijn

Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende teken dat je haar begint te dun uit. De terugwijkende haarlijn begint meestal als iets kleins - misschien het haar rond de slapen krijgt een beetje dunner dan de rest van je haar, of je voorhoofd is een centimeter groter. Op het eerste, het is niet zo groot van een deal. Maar als je de terugwijkende haarlijn niet inschakelt, blijft meestal groeien tot het creëert een grote M-vorm patroon in het haar.

Voor meer informatie over het spotten van de verschillende stadia van mannelijke kaalheid te leren, neem een ​​kijkje op de Schaal Norwood.

Lees ook:

2. Er is minder haar in je kruin

Een paar jaar terug, je haar was zo dik dat we konden nauwelijks zien je hoofdhuid. Maar deze dagen, afscheid van je haar laat een merkbare kloof die iedereen kan zien. Dit komt omdat je een deel van het haar hebt verloren in je kruin, effectief het verliezen van een deel van het volume van je haar. Het probleem is dat je nooit echt weten hoeveel dunner gaat gebeuren. Voor sommige mannen, zou het maar een klein beetje van het afstoten van zijn. Voor anderen, konden hun haren blijven dunner, totdat er grote kale plekken.

load...

3. Uw haar niet op dezelfde manier vast te houden zijn stijl

Laten we eerlijk zijn, er zijn slechts twee redenen waarom je haar niet op dezelfde manier gebruikt om stileert: je zet relaxers of andere haarverzorgingsproducten in het, of je hebt zo veel haar verloren dat het zit anders op uw hoofd. Als u problemen ondervindt bij het krijgen van die kapsel dat je altijd hebt gehad, kun je verliezen meer haar dan je denkt.

4. Je merkt haren rondslingeren

Hoewel het waar is dat we allemaal ruiperiode, als je ervaart mannelijke kaalheid dan kun je verwachten veel meer haar te vallen. Controleer uw kammen, haarborstels, douche afvoer, en kussenslopen voor het haar. Als u meer dan de gebruikelijke strengen liegen over zien, je verliest je haar.

5. Uw hoofdhuid is gevoelig voor zonnebrand

Het voordeel van het hebben van een dikke haardos is dat de bovenkant van je hoofd blijft beschermd tegen UV-stralen. Maar zodra je haar begint dunner en je begint om die bescherming te verliezen, zul je merken dat je hoofdhuid is meer vatbaar voor zonnebrand. Als u niet meer tijd buitenshuis doorbrengt dan normaal en je hoofdhuid wordt steeds gevoeliger voor de zon, je zou kunnen verliezen een deel van je haar.

Behandeling voor dunner wordend haar mannen kunnen gebruiken

Het is belangrijk dat je een uitkijk te houden voor deze borden, zodat je in staat zijn om haar verlies te spotten voordat je de meeste van uw haar te verliezen. Het goede nieuws is dat er een aantal van de behandeling plannen beschikbaar die kunnen stoppen en, in sommige gevallen zelfs omkeren haaruitval. Het creëren van een regime gevuld met gezonde voeding, biotine supplementen, en klinisch geteste geneesmiddelen zoals minoxidil en finasteride kan uw beste inzet voor het stoppen van haaruitval.