5 manieren om haarbreuk nu te stoppen

13 november 2018

Haar breuk kan variëren van niet-zo-Bad om te bellen 9-1-1. Sommige factoren die bijdragen aan de breuk zijn uit uw controle, maar veel van de redenen achter haar breuk leiden direct terug naar wat we doen om onze lokken op een dagelijkse basis. Terwijl volledig te stoppen breuk kan enige tijd en ernstige TLC te nemen, kun je vaak minimaliseren vrij snel door de intensivering van uw haarverzorging spel.

Trim je eindigt

Om sommige vrouwen, trimmen gelijk snijden, die kan net zo goed gelijk "Nee, dank je." goed gedaan, een trim verwijdert alleen doodlopende, niet hele stukken van het haar. Wanneer u proactief trim, verkleint u de kans dat uw uiteinden worden zo droog en broos dat een verlaging noodzakelijk wordt. Vrouwen die last hebben van gespleten haarpunten te snijden ze weg voordat ze af te breken op hun eigen. Wanneer gespleten haarpunten uit de hand lopen, ze reizen op de haarschacht, het maken van een serieuze cut meer waarschijnlijk. In plaats daarvan, waarom niet het onderste 1/4 tot 1/2 inch van het haar elke twee tot drie maanden trimmen? Versieringen zijn gelijkmatiger en minder traumatisch dan bezuinigingen die moeten worden gedaan.

load...

Koop Tweezerman styling scharen op Amazon

Laat haar tijdens het nat niet poetsen

Gewoon zeggen "nee" om je haar te borstelen als het nat. Zwart haar is toch al kwetsbare - als het nat is, het is in de zwakste toestand. Het is fijn om kam door je haar, terwijl nat; in feite is de ideale toestand kam is wanneer het verzadigd met conditioner. Maar borstelen nat zwart haar met een borstel rekt het soms aan de point-of-no-return. Een luide "snap" is het laatste wat je wilt horen tijdens het stylen van je haar.

Hoe zit het met vrouwen die willen hun haar recht voor plat strijken? Niet rond borstels gemaakt voor dit? Borstels zijn in orde zodra je haar is ten minste de helft droog, maar droger is beter. In plaats van een ronde borstel, gebruik dan een peddel of Denman borstel om het haar glad, maar nogmaals, wacht tot je haar is ten minste 50% droog is voordat de aanpak met een borstel en föhn.

load...

Koop Denman borstel op Amazon

Lees ook:

Krijg wat eiwit ASAP

Afhankelijk van het niveau van uw breuk, kan een wekelijkse eiwit versterking behandeling perfect zijn, of u kunt noodmaatregelen nodig als je haar breekt in een alarmerend tempo. Meestal, chemische schade is achter de echte breuk noodgevallen. Een intense product als ApHogee Two-Step Protein Treatment kan veel breuk halt toe te roepen, maar je haar kan nog steeds verre van gezond.

Het is belangrijk dat het eiwit niet te overdrijven omdat er te veel kan het drogen. Alternate mild eiwit behandelingen met vochtrijke diepe conditioners om uw haar gezond te houden en breken langs de lijn te voorkomen.

Buy ApHogee twee stappen eiwit behandeling

Laat je kapper Breng Chemicals

Overlappende chemicaliën is een enorme bijdrage aan haar breuk. Het kan verleidelijk zijn om permanente kleur en relaxers jezelf toe te passen zijn, vooral als je probeert om geld te besparen. Het kan prijzig om een ​​stylist uitvoeren van deze diensten te krijgen, maar als het gaat om chemische behandelingen, het is de moeite waard om een ​​professionele doen hebben. Spaar voor relaxer touch-ups en kleur, maar kunt u de meeste van je dagelijkse haar zelf onderhoud te doen. Als u de aanbevolen chemische dienstregeling volgen, moet je alleen een touch-up een minimum van elke acht weken, dus het is niet zoals dit is een wekelijkse dienst.

load...

Gemak omhoog op hitte

Hoge warmte = schade = breuk. Frequente warmte = beschadiging = breuk. Zie hier een patroon? Terwijl krultangen, strijkijzers en föhns maken ons leven makkelijker, zodat we dragen zowat elke stijl kunnen we bedenken, kunnen deze tools ook leiden tot onherroepelijke schade bij gebruik te vaak of onjuist. Voortdurend "stoten" je eindigt met een ijzeren zal verzwakken, dun en breken ze na verloop van tijd. Het gebruik van warmte die is veel te warm zelfs een keer kan je haar breken.

Andere methoden van styling, zoals nat decor magneetrollen of Curlformers. Nat wrap het haar voor een slanke look, of natte set met vlechten en twists voor koele golven. Sla de warmte gereedschappen voor speciale gelegenheden, en zeker niet meer dan een keer per week.