5 beste kapsels voor mannen met fijn haar 2018-2019

15 november 2018

Heeft u een boete, piekerig haar textuur die is moeilijk te stylen? Je zou verbaasd zijn hoe veel jongens dragen de buzz snijden simpelweg omdat ze niet weten hoe om fijn haar te beheren. De reden dat zoveel mensen hebben een harde tijd het regelen van dit type van haar textuur is niet omdat fijn haar is moeilijk te beheren, is het omdat ze niet weten hoe er mee te werken. De waarheid is dat te veel mensen nemen de "one size fits all" aanpak met haarverzorging, maar wat werkt voor middelgrote en grof haar zal niet altijd werken voor fijn haar - en vice versa.

Als je moe van het dragen van dezelfde zoemde kapsel dan vandaag je geluksdag, want we gaan om wat frisse, nieuwe stijlen die er geweldig uitzien met je fijn haar te bedekken.

1. De glad achterover gekamd blik

Weet wat is geweldig over het feit dat in het begin van de volwassenheid in de late 2010s? Vintage stijl is populairder dan ooit. Als je een fan van de stijlen van je ouders en grootouders dagen bent, is het nu de perfecte tijd om uit te testen een aantal van die oude school ziet er - net als glad achterover gekamd haar.

load...

Achterover gekamd haar werkt echt goed voor jongens met fijn haar, want het is minder kans om uit te komen van de plek om te krullen en golven te vormen zoals het zou met meer grof haar. Een ander voordeel van het dragen van uw haar terug glad is dat is dat het acceptabel is voor vrijwel elke gelegenheid. Het is formeel genoeg om te werken in een professionele omgeving, maar ziet er ook geweldig als je kiest bent naar een casual look ook.

Met dat gezegd, kan dit kapsel niet de beste keuze als je haar nog dunner. In plaats van het toedekken van uw dun haar, zou je eigenlijk te trekken meer aandacht aan een kale of dunner patches die u al hebt.

2. De ondersnijding

De undercut is een van de meest populaire kapsels rond voor de afgelopen vier jaar of zo. En in de meeste gevallen, de ondersnijding is geschikt voor zakelijke en ongedwongen levensstijl. De enige echte keer dat de undercut commotie kan veroorzaken in de professionele wereld is als je een dramatisch verschil in lengte tussen de haren op de top van je hoofd en het haar op je rug en zijkanten. Maar toen beperkt tot een kortere lengte, de ondersnijding wordt een ongelooflijk veelzijdige stijl.

load...

Een ander ding dat de ondersnijding een grote kapsel maakt is dat het werkt voor vrijwel iedereen. Of u nu een dikke haardos of je bent het begin tot het tekenen van het uitdunnen op je haarlijn en de kroon ziet, kan de ondersnijding nog steeds een stijlvolle keuze die kalende kan verbergen zijn.

Lees ook:

3. Het zijdeel

Als u tevreden bent met de klassieke bent, conservatieve kijk dan is een side onderdeel ook een goede optie voor fijn haar. Net als bij de glad achterover gekamd kapsel, zijdelen zijn meestal vrij succesvol op zijn plaats blijft voor mensen met fijn haar. Alles wat je nodig hebt is om een ​​product toe te passen als was, haargel, of pommade en houd het droog gedurende de dag.

Over het geheel genomen de zijkant deel is een solide kapsel te hebben. Omdat je de haren je te kammen van de ene kant van je hoofd naar de andere, je bent in staat om effectief te verbergen elke dunner of kale plekken die je kan hebben. De enige echte beperking van dit kapsel is het conservatisme. Toch, ongeacht uw persoonlijke stijl, als je de kant deel te dragen met vertrouwen dan zal het waarschijnlijk voor u werken, ongeacht of u een advocaat of een professionele surfer bent.

load...

4. De bemanning cut

Als je van de look en feel van een kort kapsel maar de buzz cut is het niet voor u, kan het crewcut zijn gewoon dat je nodig hebt. In termen van stylishness, denk aan het ergens tussen de ondersneden en de buzz. Het geeft je de korte zijkanten en achterkant van beide kapsels, maar in tegenstelling tot de buzz cut, een crewcut laat je met genoeg haar op de top om mee te werken, zodat je het kunt stylen op een manier die u wilt. En omdat het op dit moment in stijl, hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit dat steeds verward met een soldaat of een politieagent.

5. De faux hawk

Het goede ding over de faux hawk is dat het nooit echt ging uit de mode. Sinds het midden van de jaren 2000, het is één van de go-to kapsels bij de mannen toolbox. En met fijn haar, moet je geen probleem beeldhouwen en het houden van uw wannabe mohawk op zijn plaats gedurende de dag.

Blijf kijken Stijlvol en On Point

Dat zijn de vijf go-to kapsels voor mannen met fijn haar. Als u op zoek bent naar iets anders dan die dezelfde ol'kapsel dat je heb het dragen voor de komende jaren proberen, stap uit je comfort zone en geef één van deze trendy kapsels uit te proberen.