4 manieren om zich thuis van okselhaar te ontdoen

14 november 2018

Okselhaar standplaatsen daar met één van de meest vervelende plaatsen vaag te zijn. We kunnen het met je eens als je zegt 'het is de pits'. De meeste okselhaar is aan de dikkere kant. Dit betekent dat wanneer het breekt het oppervlak van de huid nadat het is verwijderd, is het merkbaar en kan stekelige voelen. Dit maakt het een van de plaatsen waar het haar vaak wordt verwijderd.

Er zijn een paar verschillende manieren om te zorgen voor het recht in uw eigen huis, en een die is meer dan alleen maar tijdelijk. Wij helpen je een raad geven voor het verkrijgen van de beste resultaten en de veiligheid tips voor elke methode.

Laser of IPL ontharing

Gepulseerd licht wordt gebruikt om de haarfollikel aantasten. Bij de meeste systemen moet u lichte tot middelzware huidskleur en haar te hebben op de donkere huid. Terwijl je ook laser of IPL (intense pulsed light) professioneel gedaan kunnen krijgen, zijn er devicesyou kunnen thuis gebruiken, zoals Tria Laser (prijzen te vergelijken op Amazon) hier getoond.

load...

(Zie alle home Laser en IPL ontharing Systems).

Voor het beste resultaat: Elk bedrijf zal u specifieke instructies over hoeveel sessies te gebruiken op jezelf, met inbegrip van hoeveel weken wachten tussen elke sessie te geven. (Voorbeeld: Gebruik eenmaal per vier weken gedurende zes maanden).Safety Tips: U moet binnen een lichte huidskleur bereik vallen op een veilige manier gebruikt u een van deze modellen thuis. Donkere huid kan branden of blister. Dit zijn high-tech apparaten, dus lees over alle instructies en veiligheidsvoorschriften tips zeer zorgvuldig.

Why We Love It: Het is goedgekeurd door de FDA voor permanente haarreductie. Met herhaalde behandelingen moet je minder haar, of haar dat terugkomt fijner te zien. Je zou in staat zijn om volledig te stoppen met het haar elke week te verwijderen in uw oksels of sterk verminderen van het aantal keren.

load...

Degenen die donker dik haar hebben echt waarderen wanneer het haar volledig is verdwenen uit de follikel. Ze hebben niet dat 'schaduw' die vaak overblijft na het scheren.

Ontharingsmiddelen (ontharing crèmes)

De ontharingscrème breekt in principe het haar boven het oppervlak van de huid, zodat je het kunt afvegen. Helaas zal het haar er nog steeds zijn, het is net onder de huid oppervlak.Als optimale resultaten: Na het te laten het product zijn werk doen, veeg een klein gebied om te zien of het verwijderen van haar voor het uittrekken van de crème van het hele gebied (zonder gaan over stelde maximale tijd).Safety Tips: Doe een test eerst alvorens te gebruiken omdat ontharing crèmes zijn een sterk product. Patch-test elk ontharingscrème product je ook probeert, zelfs van hetzelfde bedrijf. Om roodheid te voorkomen korstvorming en peeling laat het niet nog langer dan in de richtingen voorgesteld. Onmiddellijk neem het product uit als je een branderig gevoel.

Lees ook:

Why We Love It: Ik zal eerlijk zijn, ik kan niet zeggen dat ik hou van ontharingsmiddelen, omdat ze nogal hard kunnen zijn en hebben een duidelijke perm geur. Maar ik zal ze kudos voor zijn betaalbaar, verkrijgbaar bij de drogist, eenvoudig te gebruiken en niet dat enige vaardigheid.

load...

Het scheren

Geen twijfel het is de gemakkelijkste en meest voorkomende manier om zich te ontdoen van okselhaar. Scheren knipt uit bij huid level.For optimale resultaten: scheer na een douche of bad, zodat het warme water en stoom de tijd heeft om de huid en het haar te verzachten ten minste vijf minuten.

Als u geen roodheid, puistjes of ontsteking hebben, licht exfoliëren gebied vlak voor het scheren. Dit helpt om zich te ontdoen van dode huidcellen die zorgt voor een gladdere scheerbeurt en helpt voorkomen dat ingegroeide haren.

Gebruik een goede kwaliteit en scheercrème. Zorg ervoor dat u gooien of bladen te veranderen wanneer ze beginnen saai te krijgen. Anders ben je gewoon vragen om kerven, sneden of scheermes rash.Safety Tips: haar kan groeien in verschillende richtingen. Zorg ervoor om te scheren in de tegenovergestelde richting van de haargroei tot een gladder resultaat te krijgen.

Why We Love It: Wanneer correct gedaan, kunt u glad haarloze oksels krijgen in een paar minuten.

Epileerapparaten 101

Deze gadgets doen het werk voor u, het verwijderen van haar recht uit de follikel. Oksels kunnen haar-vrij voor weken een time.For optimale resultaten: Volg alle aanwijzingen van de fabrikant en gebruik maken van de verschillende mogelijkheden die het kan hebben om pijn of haarbreuk te verminderen.

Safety Tips: Reinig en uw apparaat te behouden om puistjes en haar te breken boven of onder het oppervlak van de huid te voorkomen.

Why We Love It: Wassende en suiker, ook haar te verwijderen vanaf de wortel, maar vereisen meer vaardigheid om thuis te doen. Epilators heb enige tijd duren om te wennen aan met gevoel en techniek, maar ze zijn geweldig voor een snelle ontharing en kan een grote investering te maken.