4 manieren om te weten of je kaal gaat worden

13 november 2018

Het is het gesprek dat niemand wil hebben - ga ik kaal? De ongelukkige waarheid is dat de meerderheid van de mannen mannelijke kaalheid zullen ervaren op een bepaald punt in het leven. Wanneer de kalende begint en hoeveel haar wij zullen verliezen doorgaans is gebaseerd op genetica. En terwijl 9 van de 10 toegeven dat kalende is iets wat ze zijn ernstig bezorgd over, veel mannen geen actie ondernemen, terwijl er nog tijd.

Het probleem met haaruitval is dat hoe langer je wacht, hoe moeilijker het is om de schade ongedaan te maken. Als u een behandelprogramma recht starten wanneer je haarlijn begint af te nemen, heb je een grotere kans op het vasthouden aan je haar kreeg. Zodra je haar volledig is uitgevallen en al je follikels zijn gestorven, heb je je kans met een aantal van de meer populaire en kosteneffectieve behandelingen op de markt gemist.

load...

Dus, hoe weet je wanneer het tijd is om actie te ondernemen? Laten we eens een kijkje bij enkele van de meest voorkomende symptomen van kalende.

1. Je haar valt uit

Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar veel mensen kijken overmatig vergieten. Een deel van de reden is dat we de neiging om te verliezen ongeveer 100 haren een bepaalde dag als gevolg van normale vergieten, maar sommige jongens gewoon niet willen aan het feit dat hun haar dunner te accepteren. Dus, gewoon omdat je vindt een paar haren liegen over hoeft niet te betekenen dat je kaal gaat. Echter, wanneer je begint te merken een veel haar op uw kussenslopen, vast te zitten in uw kammen en borstels, of zitten aan de onderkant van uw douche, is het misschien tijd om te kijken naar haar verlies behandeling programma's.

load...

2. Je hoofd jeukt

Voor sommige mensen kan een jeukende hoofdhuid een teken van haaruitval. Hoewel dit niet direct gerelateerd aan mannelijke kaalheid, kan een jeukende hoofdhuid worden gekoppeld aan andere dermatologische aandoeningen zoals psoriasis of dermatitis. De reden waarom dit om haaruitval relevant is, is niet vanwege de voorwaarden zelf, maar hoe je reageert. Overmatige wrijven, krabben, en het borstelen van uw hoofdhuid kan onherstelbare schade aan de haarzakjes in de tijd. Uw beste plan van aanpak is om een ​​arts die u kan helpen de behandeling voor uw aandoening te zien, anders zou je uiteindelijk krassen op je haar uit de buurt - letterlijk.

3. Uw haarlijn is terugwijkende

Haarlijn recessie is een groot teken van potentiële kalende. Helaas, het is ook een van die dingen die veel jongens gewoon negeren, dat is triest gezien het feit dat ze zou kunnen omkeren van de gevolgen als ze actie ondernam. Je zult echt beginnen te merken dat je haarlijn wordt terugwijkende wanneer je je haar te borstelen en het is gewoon niet stylen de manier waarop ze gebruikt - de richting waarin u kam het is niet zo goed als in het verleden te werken. Een van de meest voorkomende symptomen van de haarlijn recessie is het dunner worden van haar rond de slapen. En voor de meeste mensen, dit patroon blijft gespreid in de tijd, totdat het u bladeren met de M-vormige haarlijn.

Lees ook:

4. Uw hoofdhuid is duidelijk zichtbaar

Heeft u gebruikt om een ​​dikke set van haar dat je hoofdhuid als het Amazoneregenwoud bedekt hebben? Een paar jaar terug, heb je waarschijnlijk had kunnen nat en geborsteld je haar en nauwelijks meer gezien hoofdhuid. Maar deze dagen, het geven van jezelf de geringste deel bloot uw huid! Dat komt omdat je een aanzienlijke hoeveelheid haar hebben verloren op de bovenkant van je hoofd, en de kansen zijn, je gaat om verder te gaan verliezen van meer haar na verloop van tijd totdat je beginnen met het ontwikkelen kale plekken.

load...

Een ander ding om te overwegen is of je hoofdhuid wordt steeds verbrand. Als je haar dunner wordt, verlies je meer en meer van die bescherming tegen UV-stralen van de zon. Een paar jaar terug, zou je in staat zijn geweest om de hele dag doorbrengen op het strand zonder zorgen te maken over het branden van de bovenkant van je hoofd, maar nu moet je hoeden te dragen of op zonnebrandcrème. Het is omdat je je haar te verliezen.

Klaar om haaruitval te voorkomen?

Nu dat je een beetje over wat te zoeken, is het tijd om enkele van de manieren te dekken voor mannelijke kaalheid zich verspreidt. Om te beginnen, laat je niet te gestresst en boos over haaruitval geworden. Het is iets dat overkomt de besten van ons, en met doorbraken in de geneeskunde, kunt u uw hoofd van haar te houden, zonder verbreking van uw bank.

Het grootste probleem rond mannelijke kaalheid en haaruitval is niet komen met effectieve behandeling plannen, het is de onwetendheid en verkeerde informatie rondzweven. Je zou verbaasd zijn hoe veel jongens voelen zich machteloos zijn wanneer ze merken dat de tekenen van kalende. Ze hebben te horen gekregen dat homeopathische "remedies" zoals wrijven cayennepeper en appelazijn op hun hoofd zal hen genezen van hun kaalheid - het zal niet! Maar dat betekent niet dat je moet accepteren dat je haar uitvalt. Er zijn een verscheidenheid van verschillende wetenschappelijk bewezen behandelmethoden dat het onderzoek van de medische gemeenschap hebben doorstaan ​​en zijn haalbare oplossingen voor kaalheid.

Twee van de meest populaire behandelingen tegen kaalheid zijn minoxidil en finasteride. Beide kunnen samen worden gebruikt en kan met succes te voorkomen haaruitval erger in de meerderheid van de mannen. Met dat gezegd, is er geen one-time oplossing voor mannelijke kaalheid - als er was, zouden we het zien van een veel minder kalende mannen rond te lopen! Bij het starten van een behandeling regime, is het belangrijk dat u begrijpt dat de resultaten nemen de tijd. Je zult waarschijnlijk niet beginnen met het zien van de effecten tot een paar maanden in de behandeling, en zelfs dan, moet je in te zetten voor gebruik op lange termijn om ervoor te zorgen dat u de optimale resultaten te krijgen.