4 haarproducten alle mannen moeten het minstens een keer proberen (en hoe ze te gebruiken)

13 november 2018

Het beheer van en de zorg voor uw haar niet moeilijk moeten zijn, maar het lijkt erop dat veel mannen een voortdurende strijd met het te bestrijden. Een van de belangrijkste redenen waarom is omdat tot aan de laatste tien jaar, veel mannen hadden geen tijd besteden aan het leren over de juiste verzorging technieken. Ze hebben nooit geleerd hoe te werken met het haar dat ze hadden, wat betekende dat iedereen met een beetje wilde haren had een moeilijke tijd houden het onder controle.

Gelukkig hebben we nu toegang tot meer informatie dan ooit met betrekking tot mannen haarverzorging. Dus als je moeite hebben om je haar te stylen of hou het er gezond en stralend de hele dag, kunt u overwegen een aantal van deze producten.

1. Sculpt met haarwax

Is uw huidige styling product niet de klus te klaren? Als u recht of golvend haar dat is niet al te dik, kunt u kijken naar styling het met haar was. In tegenstelling tot gel en haarlak, is wax niet je haar te laten kijken glanzend of nat gedurende de dag. In plaats daarvan, het geeft je een medium hold dat geeft af een natuurlijke uitstraling, terwijl waardoor het nauwelijks merkbaar aan iedereen die je zelfs haarproduct je draagt ​​helemaal.

load...

En het beste van alles, het gebruik ervan is eenvoudig. Het enige wat je doet is plaats een schar op je handpalmen en glad het over je haar. Of je probeert om je haar te houden scheiding in een bepaalde manier de hele dag of wilt u een gecontroleerde rommelige look te creëren, zal haarwax je haar op zijn plaats te houden totdat je je haar een wasbeurt te geven.

2. Bedien uw haar met pommade

Op het eerste gezicht zou je denken dat pommade werkt hetzelfde als haar was vanwege zijn vermogen om je haar te houden op zijn plaats zonder dat klonten en geven u de verouderde natte haren look. Maar om het meeste uit pommade te krijgen, moet je streven om uw haar te stylen in een meer klassieke stijl. In plaats van een faux havik of de rommelige look, proberen met behulp van pommade om netjes af te trekken van een zijscheiding of glad achterover gekamd look. Het is geweldig voor elk type van styling, dat een kam nodig - gewoon niet verwachten dat je haar te veel rond de hele dag te verplaatsen.

Lees ook:

U gebruikt pomade op dezelfde manier dat je haar wax gebruiken. Net breng wat op de handpalmen en voorzichtig wrijf het in je haar. Met dat gezegd, wilt u ervoor zorgen dat je niet een beetje te gung-ho komen met de pommade. Want als je te veel gebruikt, zul je uiteindelijk het geven van je haar een ongewenste vette look, dus vergeet niet om alleen te gebruiken zoals aangegeven.

load...

3. Tem je haar met stylingcrème

Verwacht niet dat stylingcrème u dezelfde resultaten als haargel, wax of pommade geven, maar het kan een wonderdoener voor mensen met krullend of grof haar. Als je haar een pluizig, vormeloze puinhoop die onmogelijk te beheren voelt is geweest, niet af te snijden zonder enige stylingcrème een keer te proberen eerst. Het zal u helpen wat vorm om je haar te krijgen, terwijl ook gehydrateerd het houden van het. En hoewel het niet veel voor het houden van je haar op zijn plaats te doen, zal stylingcrème je haar beter uit golven en krullen te geven.

4. Boost je haar met zout spray

Heb je ooit gemerkt hoe het strand volledig verandert de textuur van je haar? Zelfs een man met bijna steil haar zal beginnen met het ontwikkelen golven en krullen na een paar dagen zwemmen in de oceaan. En een heleboel mensen proberen om deze look met haar producten te repliceren, maar niets lijkt zo mooi om te werken als de oceaan - tot nu toe. Zoutnevel U kunt hiermee ook het strand in uw badkamer. Gewoon spray een beetje in je haar en zie hoe je haar krijgt een boost in het volume en de veranderingen in de structuur, het ontwikkelen van meer verfijnde krullen en golven.

load...

Vind wat het beste werkt voor u

Nu dat je weet dat er opties buiten haarlak en gel, bent u aangemoedigd om verschillende producten te proberen totdat je er een die je leuk vindt. Als u niet zeker bent over het kopen van een fles van een nieuw type van haar product, vraag dan uw kapper of stylist voor een steekproef de volgende keer dat je een kapsel te krijgen. U kunt ook om hen te vragen wat ze aanbevelen voor uw haartype ook.