3 tekenen van kalend zijn die u misschien niet hebt overwogen

14 november 2018

De belangrijkste stap voor de bestrijding van haaruitval is een proactieve aanpak. Hoe eerder u actie ondernemen, hoe beter uw kansen zijn van het houden van een volle haardos. Hoe langer je wacht om actie tegen mannelijke kaalheid te nemen, des te minder effectief uw behandeling programma is waarschijnlijk - vooral in de late stadia van mannelijke kaalheid. Om deze reden is het belangrijk dat u in staat om de eerste tekenen van kalende plek, zodat je niet op een dag wakker en merkt dat de helft van je haren weg bent.

Hoe kan ik de waarschuwingssignalen van kalende merken

De waarheid is dat veel mannen laten mannelijke kaalheid gaan ongecontroleerd totdat ze een kritieke fase in hun haar verlies hebt bereikt - zelfs als de borden zijn er allemaal. Maar waarom zou iemand negeren kalende totdat het te laat is? Vaker wel dan niet, want van ontkenning. Veel jonge mannen associëren haaruitval met middelbare leeftijd en weigeren te geloven dat een jeugdig persoon jonger dan 40 kunnen worden kalende. Helaas, ze zijn verkeerd. Mannelijke kaalheid kan iedereen overkomen, zelfs mensen in hun late tienerjaren en vroege jaren '20.

load...

Dus hoe kunnen we vangen haaruitval voordat het uit de hand loopt? De eerste stap is om realistisch te zijn. Ontkenning is niet van plan om ergens te komen. Zodra je in het reine te komen met het feit dat je haarlijn is terugwijkende en je haar dunner wordt, kun je actie ondernemen.

Tevens moet u, om de waarschuwingssignalen die vaak onopgemerkt blijven kennen. Als u een van deze vroege tekenen van kaalheid te zien, kunt u overwegen het starten van een behandeling van het haarverlies programma.

1. Uw haar is anders handelen

Tenzij je een buzz cut voor het grootste deel van je volwassen leven hebt gehouden, moet u een goed idee van hoe te poetsen en beeldhouwen je haar te hebben. Je weet waar Cowlicks bent, waar die krul op je kruin is, en hoe u uw haar te stylen, zodat het niet stick omhoog of krullen in specifieke gebieden. In het algemeen, de manier waarop je haar gedraagt ​​verandert pas om twee redenen: je bent het gebruik van producten of chemische stijltangen of je ervaart haaruitval.

load...

Als u nog niet bent overgestapt naar een nieuw type van shampoo, conditioner, of styling-agent en opeens je haar is niet stylen de manier waarop ze gebruikt, kunt u in de vroege stadia van kaalheid. Terwijl dat is waarschijnlijk niet iets dat je wilt horen, is er een positieve kant aan. Als je het op deze vangen vroeg, heb je een veel grotere kans om te stoppen voordat het wordt merkbaar.

2. Er is overal haar!

Het afstoten van haar is natuurlijk. De gemiddelde persoon verliest tussen de 50 en 100 haren per dag, dus niet in paniek raken wanneer u een paar onderdelen van je haar rondslingeren vinden. Met dat in het achterhoofd, gewoon een mentale notitie van het aantal haren die u in uw haarborstel of zit aan de onderkant van de douche. Als je begint te merken meer dan normaal, kunt u beginnen met het zoeken naar haar verlies behandeling regimes.

Lees ook:

3. Uw hoofd van steeds groter

Is uw voorhoofd op zoek naar een iets groter? Neem een ​​kijkje op de Schaal Norwood om te zien of je haarlijn de loop der jaren is veranderd. Als dat zo is, zou u het verkrijgen van de gevreesde terugwijkende haarlijn. Realistisch, is het moeilijk om bij te houden van je haarlijn te houden wanneer je elke dag kijken naar jezelf in de spiegel, dus kijken naar enkele foto's van jezelf van een paar jaar terug en vergelijk je haarlijn met hoe het nu is.

load...

Voor de meeste jongens, de haarlijn recessie begint op de hoeken van het hoofd en uiteindelijk verspreidt totdat deze piek een smalle weduwe vormt. Als er niets aan, kan een terugwijkende haarlijn uiteindelijk uitgroeien tot een groter probleem dat veel van je hoofd laat met een diepgaande M-vormig kalende patroon.

Ik heb de eerste tekenen van kalende opgemerkt. Wat nu?

Ten eerste, geen paniek. De medische wetenschap heeft een lange weg afgelegd sinds de dagen van onze vaders en grootvaders. Gewoon omdat je hebt gemerkt dat sommige van je haar uitvalt, betekent niet dat je gaat om te gaan kaal. Nu dat je het hebt gevangen in de tijd, is het belangrijk dat je een voortvarende aanpak voor de bestrijding van haaruitval. Voor sommige mensen, dat betekent dat het maken van een lifestyle keuze: DHT blokkeren van shampoos en conditioners, eten gezonder voedsel, en het verkennen van medische opties.

Twee van de meest voorkomende behandelingen zijn minoxidil en finasteride. Beide zijn wetenschappelijk bewezen en goedgekeurd door de FDA om te voorkomen dat haar verlies in de meerderheid van de mannen, en sommige mensen kunnen zelfs regrow haar dat ze hebben verloren. De truc om succes met deze behandelprogramma's is geduldig en toegewijd te zijn. Resultaten niet 's nachts verschijnen, ze enkele maanden duren.

De standpunten in dit artikel is van plan om alternatieve studies markeren en induceren gesprek. Zij zijn de mening van de auteur en geven niet noodzakelijk de mening van HIMS vertegenwoordigen, en zijn alleen voor informatieve doeleinden, zelfs indien en voor zover dit artikel is voorzien van het advies van artsen en artsen. Dit artikel is niet, noch is het de bedoeling te zijn, als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling, en mag nooit worden ingeroepen voor specifiek medisch advies.